Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Kızlarrr bende dua ediyorum şu kusmalarım geçsin artık diye benim niye kabul olmuyor yaa :(( valla psikolojim o kadar bozuldu ki artık eşime bugün 4. Ye kusarken çok pişman oldum keşke yapmadaydık diye ağladım durdum sonra da çok üzüldüm böyle söylediğim için. Ama napim dayanamıyorum artık hastaneden çıktığım da 62 kiloydum sabah tartıldım 59 kiloya düşmüşüm tam bir haftada.
Hiç iyi değilim kızlar ya çok tükendim artık… 😭
Canım ya hormonlarından dolayı olabilir böyle şeyler yüklenme kendine , acaba tekrar doktorunla görüşsen mi belki birşey der yada beslenme planını değiştirir falan bilemedim

kızlar ben hiç kilo almadım 9.5 haftadır amaaaaa göbeğim 6 aylık gibi iç karnım mı dar acaba progestana da dün gece daha yeni başladım o da şişirmiş olamaz. sabahları 4 aylık akşam 6 aylık gibi oluyo şaka gibi 😁

Evet canım haklısın. Kızıma hemen hamile kalmıştım ama bunda öyle olmadı 1 senede anca oldu yani aslında çabaladık da kendimizce olması için.
Ama yine isyan edecek duruma geldim. Yani hiç bir şeye hevesim yok ruhsuz bişeye döndüm iyice. Annem diyor belki sana benzer falan kime benzerse benzesin diyorum hiç düşünemicem şimdi diyorum.
O an da farketmiyorum ama sonradan söylediklerim çok kötü geliyor kulağıma.
Yani bu kadar isterken bu hale gelmek çok çok moralimi bozuyor artık
Soylediklerini oturup dusunme en guzeli. Ustune dusununce pisman oluyorsan uzuluyorsan yani. Bu da gececek biliyorsun daha once de yasamissin. Sinirden neler diyoruz ohooo bosver. Sagligin cok daha iyi, bebisin durumu zaten iyi 🙏🏼 gunlere centik ata ata sag cikicaz insallah

Hahahahahahahahah😂😂
Ben hazır iş yapıyor diye sesimi cıkarmamaya calıstım ama cıldırdım ya vazonun taşlarıyla ne işin var senin toz alsana onu yapana kadar
Ahshshsh ay bunlar hep aynı heralde ben de normal mutfak toplasın istedim çiçeklere gitmiş market toprak alıp onları değişmiş niye ya niye çamaşır bulaşık duruyor daha napiyim ben de çok iyi yapmışsın dedim 😂

kızlar ben hiç kilo almadım 9.5 haftadır amaaaaa göbeğim 6 aylık gibi iç karnım mı dar acaba progestana da dün gece daha yeni başladım o da şişirmiş olamaz. sabahları 4 aylık akşam 6 aylık gibi oluyo şaka gibi 😁
Bugun kayinvalidem 5 aylik gibisin masallah diyor🤣 severek hosuna giderek dedi ama sonradan NE DIYOR YA BU oldum shjdfjdjf. Kadina da kafa tutamiyorim gebelikle alakali, uc tane dogurmus buyutmus ajdjdjdj

Ben de kilo vermişim 11 haftalığım. Ama ben prilam içiyorum siz içiyor musunuz? Hala bazen kusuyorum ama eskisi gibi günde 2-3 kere değil. Kusmak hem kilo verdiriyor hem vücudu çok halsiz bırakıyor benim idrarımda eser miktarda keton çıktı prilama başladım o yüzden hemen. İçmiyorsanız doktora danışın ona rağmen kusuyorsan bulantıyı azaltan şeyleri bulup beslenmeni ona göre ayarla canım :(
İçiyorum canım ben Almanya da yaşıyorum cariban diye bi ilaç verdi doktor. Gece 2 sabah 1 içiyorum ama hala kusuyorum. Benim karaciğer enzimlerim yükselmişti artık hastaneye yattım 5 kaldım serum vitamin takviyesi yapıldı. 1 hafta oldu hastaneden çıkalı yine aynı gibiyim yani hastaneye de gitmek istemiyorum delik deşik ettiler orda da çok psikolojim bozuldu. İdare edebildiğim kadar evde edicem yine bakalım.

Hala yuvarlagimsi kesem 🥰 ama bilmiyorum cinsiyetle ilgisi gercekten var mi, ben de burada kizlardan ogrendim hic bilmiyorum o detayi 😬 seninki nasil ?
ya benim de 7. haftada senin gibiydi aynı 9+2'de gittik en son dün yani fasulyeye dönmüş hafiften anasıyla kafa buluyo😁😁😁😁

Canım ya hormonlarından dolayı olabilir böyle şeyler yüklenme kendine , acaba tekrar doktorunla görüşsen mi belki birşey der yada beslenme planını değiştirir falan bilemedim
Salı günü kontrolüm var canım bakalım bu geceliği takip eden doktorum, bakalım ne diyecek o da bi baksın duruma göre hareket edicem artık

ben dün gece prilama başladım 1 tane içtim bugün çok hafif bulantım oldu çok şükür dışarı çıkabildim hatta normalde yerimden kalkamıyodum ve kusuyodum. allah şu prilamı bulandan razı olsun ya bugün hayata döndüm yeniden🫶🏻
Ben de valla 1 tane deniyim dedim 1 tane yetti şükür. Ben de tüm gün bulantı oluyordu resmen her an tuvalete yakın bekliyordum 😂

Bugun kayinvalidem 5 aylik gibisin masallah diyor🤣 severek hosuna giderek dedi ama sonradan NE DIYOR YA BU oldum shjdfjdjf. Kadina da kafa tutamiyorim gebelikle alakali, uc tane dogurmus buyutmus ajdjdjdj
çok tatlı duruyo ama ya😍 artık hamile taytı giyiyorum içerde rahat etsin diye😁😁

İçiyorum canım ben Almanya da yaşıyorum cariban diye bi ilaç verdi doktor. Gece 2 sabah 1 içiyorum ama hala kusuyorum. Benim karaciğer enzimlerim yükselmişti artık hastaneye yattım 5 kaldım serum vitamin takviyesi yapıldı. 1 hafta oldu hastaneden çıkalı yine aynı gibiyim yani hastaneye de gitmek istemiyorum delik deşik ettiler orda da çok psikolojim bozuldu. İdare edebildiğim kadar evde edicem yine bakalım.
Ay çok geçmiş olsun o zaman beslenmene dikkat et aç kalma kussan da zorla ye :( hastane psikolojisi zordur ama vücut sıvısız kalırsa da mecbur serum :(

Soylediklerini oturup dusunme en guzeli. Ustune dusununce pisman oluyorsan uzuluyorsan yani. Bu da gececek biliyorsun daha once de yasamissin. Sinirden neler diyoruz ohooo bosver. Sagligin cok daha iyi, bebisin durumu zaten iyi 🙏🏼 gunlere centik ata ata sag cikicaz insallah
Evet düşünmemek en iyisi insana sanki hiç geçmeyecek hep böyle yaşayacakmışım gibi geliyor hamilelik hormonları zaten aldı başını gitti.
İnşallah düşünüyorum insanlar neler yaşıyor yapma kendini bunu diye ama sonra su içemiyorum diye ağlamaya başlıyorum. Bi an önce gelsin Kasım ayı 🫠🙈

Ay çok geçmiş olsun o zaman beslenmene dikkat et aç kalma kussan da zorla ye :( hastane psikolojisi zordur ama vücut sıvısız kalırsa da mecbur serum :(
Sağol canım. Seçme yaparak yemeye çalışıyorum bişeyler özellikle sıvı şekilde tüketmeye çalışıyorum. Çünkü elektrolit dengesi çok önemli. Umarım yine gitmek zorunda kalmam hastaneye ama mecbur kalırsam da yapacak bişey yok 😢

Evet düşünmemek en iyisi insana sanki hiç geçmeyecek hep böyle yaşayacakmışım gibi geliyor hamilelik hormonları zaten aldı başını gitti.
İnşallah düşünüyorum insanlar neler yaşıyor yapma kendini bunu diye ama sonra su içemiyorum diye ağlamaya başlıyorum. Bi an önce gelsin Kasım ayı 🫠🙈
Bak senin kadar agir hissetmiyorum gebelik yan etkilerini, ama yasadigim bile bana yetti. Gecen gun kayinvalideme bir degl iki degil uc tane nasil dogurdunuz dedim🤣 unutuyorsun zorlugunu kizim zaman gecince, bir bakiyorsun hop basa donmussun diyor🤣🤣 sen de yine unutucaksin gececek 🙏🏼

Ah canım Allah kolaylık versin çok çok zor 😢 ya çok erken başladı 5 buçuk haftalıktı başladığında ne var bu vücudumda ben anlamıyorum artık ne biçim insanım diye ağlayıp duruyorum sinirlerim çok bozuldu.
Kızımda 4. Aya kadar sürmüştü yani o yüzden hiç bişey diyemiyorum canım ben
Ay çok zor bisey bu ya insanda huzur kalmıyor her an hasta gibi..
Senin kadar ağır geçiren bi kişi daha gördüm o da 4. Aya kadar sürdü demişti 🥺
Su içebiliyor musun peki sen

Ahshshsh ay bunlar hep aynı heralde ben de normal mutfak toplasın istedim çiçeklere gitmiş market toprak alıp onları değişmiş niye ya niye çamaşır bulaşık duruyor daha napiyim ben de çok iyi yapmışsın dedim 😂
Al işte ya yemin ederim bu erkeklerin kafası başka türlü çalısıyor😂😂😂

Bizimkiler🩷🩷 benimki tam ters kafasi sagda ayaklar solda yatiyordu. Bunla ilgili de cinsiyet ayrimi var mi ki kizlar 🤣🤣
IMG_1851.webp

Back
X