Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
Hahshshdhd ben heryere onu taşıyodm aşağıda tv izlerken yukarıya yatarken cıkarıyordö eşimde cok özeniyodu valla nolr bende yatm die dhdndjd büyük nimet bende baslarm yatmaya. Bi hamile arkadasıma vermiştim kullanması için almam lazm acil o doğurdu sıra bende hsdj
Ya bence de hamile olmaya bile gerek yokmus inanilmaz bir sarip sarmalanma hissi cok hosuma gitti pofidik pofidik🤣 ben de odalar arasi tasiyorum surekli sjdjfjf

Ya bence de hamile olmaya bile gerek yokmus inanilmaz bir sarip sarmalanma hissi cok hosuma gitti pofidik pofidik🤣 ben de odalar arasi tasiyorum surekli sjdjfjf
Nasıl bişey o tipi nasıl ya bende alıyım 🤣

Özellikle son trimrstrda cok iyidi, yere göğe sığamıyodm o ladar ağrım vardı ki, çalışıyodö bide son zamana kadar dayanmaya calıstım bian önce eve gidip içine girmek istiyodö🥹🤣 suan karnm daha çabuk büyüdü görsemiz 4 aylık gibiyim. Son zamanımı düşünemiyorm🥲🥲🥲🥲

Ben de bugünden perinatolog randevumu aldım kızlar 2mayıs Cuma günü gideceğiz ikili testi de yapıyormuş ücretin içindeymiş ücreti de 8.000 😀😀 bu ne arkadaş yahu elimizi atsak 7000 8000 😀😀😀

Ben de bugünden perinatolog randevumu aldım kızlar 2mayıs Cuma günü gideceğiz ikili testi de yapıyormuş ücretin içindeymiş ücreti de 8.000 😀😀 bu ne arkadaş yahu elimizi atsak 7000 8000 😀😀😀
Perinatolog niçinn detaylı ultrasonda sanki gidiyolardı ona onun için mii 🙂

Hshshdjddj cok iyi gerçekten. Ayrıca orda doğurcak olmanda cok iyii , bebiş cok sanslı 🥹♥️🙏🏻 seninki doğcak oo miami falan bizimki bi doğcak izmir bsjsjskdjd oh shit
Bakalım niyet ettik canım, inşallah herşey yolunda gider de gerçekleştirebiliriz. Bende İzmir bu arada canım, memnun oldum🥰

Perinatolog niçinn detaylı ultrasonda sanki gidiyolardı ona onun için mii 🙂
benim daha önce 4 düşüğüm olmuştu canım yüksek riskli gebe kategorisindeyim o sebeple kendi doktorum 13. haftada perinatolog muayenesinden geçmemi önerdi onun için gideceğim.

Back
X