- 27 Şubat 2012
- 16.438
- 27.672
- 798
Diyet kola hariç iç dedi vallaHangi doktor o sorsana ya ben de içebilirim mi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyet kola hariç iç dedi vallaHangi doktor o sorsana ya ben de içebilirim mi![]()
Hshshdjddj cok iyi gerçekten. Ayrıca orda doğurcak olmanda cok iyii , bebiş cok sanslıHoca da durur mu yapıştırdı cevabı sen gidersin biz gitmezmiyizhayırlısı olsun hocam dedim, şaşırdım
![]()
Ya bence de hamile olmaya bile gerek yokmus inanilmaz bir sarip sarmalanma hissi cok hosuma gitti pofidik pofidikHahshshdhd ben heryere onu taşıyodm aşağıda tv izlerken yukarıya yatarken cıkarıyordö eşimde cok özeniyodu valla nolr bende yatm die dhdndjd büyük nimet bende baslarm yatmaya. Bi hamile arkadasıma vermiştim kullanması için almam lazm acil o doğurdu sıra bende hsdj
Nasıl bişey o tipi nasıl ya bende alıyımYa bence de hamile olmaya bile gerek yokmus inanilmaz bir sarip sarmalanma hissi cok hosuma gitti pofidik pofidikben de odalar arasi tasiyorum surekli sjdjfjf
Özellikle son trimrstrda cok iyidi, yere göğe sığamıyodm o ladar ağrım vardı ki, çalışıyodö bide son zamana kadar dayanmaya calıstım bian önce eve gidip içine girmek istiyodöYa bence de hamile olmaya bile gerek yokmus inanilmaz bir sarip sarmalanma hissi cok hosuma gitti pofidik pofidikben de odalar arasi tasiyorum surekli sjdjfjf
en şokkkk günlerdir dolapta duruyor ama zehir gözüyle bakıyorum kolaya doktora bak sen heleKola iç dedi![]()
Aaaa 2 tip var bi böle kocamaaaaan bişi bide 2 tane kücük yastık var içine yatıyon ama nemce kocaman olandan al du bakayım fotosu varmıNasıl bişey o tipi nasıl ya bende alıyım![]()
Gelmedi canım ben zaten klozet hiç kullanmıyorum. Kabızlık da cabasıKızlar iki sorum olacak size doktorunuz alaturka tuvalet kullanmayın dedi mi
Bide yüz üstü yatıyormusunuz ne zaman bırakmalıyız 8+5 deyim![]()
Dur linki atesliyim almayan herkes baksinNasıl bişey o tipi nasıl ya bende alıyım![]()
Aynisi ahshshshÇınar Reklam & Dış Ticaret 5 Farklı Bölge Destekli Hamile Yastığı (ASTARLI)(ÇANTALI) - Fiyatı, Yorumları
Heh bak benimki bundan hsjdjdjfPuxhu
Kola ic diyen doktoru alkislamak istiyorum su an ya ben de ahahahaha supermisb
en şokkkk günlerdir dolapta duruyor ama zehir gözüyle bakıyorum kolaya doktora bak sen hele![]()
Iyiymis bence, benim doktorum zaten 5000₺Ben de bugünden perinatolog randevumu aldım kızlar 2mayıs Cuma günü gideceğiz ikili testi de yapıyormuş ücretin içindeymiş ücreti de 8.000bu ne arkadaş yahu elimizi atsak 7000 8000
![]()
Rahatlık diyincede biz sjdjdjfjfAynisi ahshshsh
Perinatolog niçinn detaylı ultrasonda sanki gidiyolardı ona onun için miiBen de bugünden perinatolog randevumu aldım kızlar 2mayıs Cuma günü gideceğiz ikili testi de yapıyormuş ücretin içindeymiş ücreti de 8.000bu ne arkadaş yahu elimizi atsak 7000 8000
![]()
Emzirirken filan da icine girer dik otururuz rahat olurRahatlık diyincede biz sjdjdjfjf
hangi marka bu canım link atabilir misin ben de erkenden almak istiyorum belim çok ağrıyo5 haftadir ustundeyimogrendigim gibi aldim normalde de beli cok tutulan biriyimdir
esim arada ben yatiyim mi diyor tv izlerken ona kiraliyorum ajdjdjdjd
Eki Görüntüle 3572934
Bakalım niyet ettik canım, inşallah herşey yolunda gider de gerçekleştirebiliriz. Bende İzmir bu arada canım, memnun oldumHshshdjddj cok iyi gerçekten. Ayrıca orda doğurcak olmanda cok iyii , bebiş cok sanslıseninki doğcak oo miami falan bizimki bi doğcak izmir bsjsjskdjd oh shit
benim daha önce 4 düşüğüm olmuştu canım yüksek riskli gebe kategorisindeyim o sebeple kendi doktorum 13. haftada perinatolog muayenesinden geçmemi önerdi onun için gideceğim.Perinatolog niçinn detaylı ultrasonda sanki gidiyolardı ona onun için mii![]()