Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
Kızlar iki sorum olacak size doktorunuz alaturka tuvalet kullanmayın dedi mi
Bide yüz üstü yatıyormusunuz ne zaman bırakmalıyız 8+5 deyim 🌸

Kızlar gerçekten gebeliğimi öğrendiğimden beri burada sevinen arkadaşlarla birlikte mutlu olup, olumsuz birşey olduğunda üzülüyorum. Süreci birlikte yaşıyoruz.
Bugün benim için çok güzel birşey oldu.
Hasretle yıllardır beklediğim bebeğimizin kalp atışını duydum. 🌸 Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu. Anlatılamaz birşey.
Hepimiz içinde sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.🙏
6+3 tüm ultrasonda 6+4 gözüktü 🥰
Yaaa maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı başıma o sesi duymak için sabırsızlanıyorum

Bana tuvalet konusunda bir uyarı gelmedi klozet bulamayınca mecbur kullanıyorum.
Yüz üstü yatma konusunda da araştırdım ilerleyen aylarda daha önemliymiş ama şimdiden kendinizi alıştırın diyordu sola yatmaya. Sola yatmak iyiymiş

Kızlar merhaba şimdi çıktım doktordan bebek oluşmuş yolk sacı da var yeri de iyi kanama alanı yok. Ama kalp atışı duyamadık. Karından baktı bu arada son adete göre 7+5 bugün usgye göre 6+4 olarak gözüküyor. Doktor çok olumlu konuşmadı kalbi durmış olabilir dedi vajinal bakcaktı zaten gözükmüyor gerek yok dedi. Perşembe sabah aç gel yine gözükmezse sonlandırıp genetiğe gönderelim dedi . O kadar üzüldüm ki ilk kez bu keseyi dolu ve içinde bebek gördüm. Küçük olduğu için gözükmemiştir demi ne kadar daha beklemem gerekiyor lütfen bişey yazın 🥺
Kalbi durmuş olabilir ne ya emin olmadan vajinal bakmadan neden böyle bi sey söyleyip canını sıkmış ki. Karından kalp atışı duymayıp vajinaldan duyulan cok kişi gördüm burada. İnşallah senin de öyledir. Lütfen üzme kendini daha kesin bi sey yok. Bence de farklı bi doktora görün umarım bu kez duyacaksın insallah 🙏🏻🙏🏻

Özeldeydim zaten aşkım ama neden vajinal da bakıp içimi rahatlatmadı ona takıldım 😔
Bence hiç canını sıkma her doktor farklı konuşuyor, farklı bakış açısıyla yaklaşıyor. 8. haftaya kadar duyulmayanlar var, geç döllenme olanlar var. Bende 5+5 de gittim sadece kese vardı. Bende 6 hafta oldu neredeyse vajinal baksak duyamaz mıyız dedim ama henüz küçük ve erken sabırlı ol 8. haftaya kadar yolu var dedi doktor bana. Bende o sebeple 9. haftaya randevu aldım. Bi kaç görüş daha al ve en azından 8. haftaya kadar bekle. Lütfen üzme kendini. Umarım bebiş seninledir. 2 Haftaya kadar bizle olumlu haberlerini paylaşırsın

Evet biliyorum malesef 2 kere o durumu yaşamış biri olarak.. ama kalbimizi ferah tutuyoruz. ♥️ için rahat etmiyorsa naşka bi doktora yarın vs bu hafta bi git. Vajinal ultraaonla bakılmasını iste canım. Sonucta böyle şeyleri bilmek hakkın. İçinin rahat etmesi için. Kan sulandırıcı başlaman gerekiyorsa ve başlamadıysan sonradan olacakların önüne geçersin♥️ ama herşeyden önce aklındaki kötü düşünceleri at🙏🏻
Yarın yaşadığım yerdeki devlet hastanesine gitcem inşallah olumlu sonuç alırım . Yere göğe sığamıyorum rabbim kimseye vermesin ya

Üzülmeee kıyamam sana :(
Annelik yolunda ne çok şey yaşıyoruz değil mi.. Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın, inşallah bi sonraki kontrolünde mucize gibi pıtır pıtır atsın kalbi 🤲🏼🤲🏼
İlk kez o keseyi dolu gördüm . Mucizevi bişey içinde kendinden başka bir can daha olması . 4 senedir yaşadıklarımı Allah biliyor . Bazen annemin ayağının altını öpesim geliyor nasıl zormuş meğer diye

Kızlar merhaba şimdi çıktım doktordan bebek oluşmuş yolk sacı da var yeri de iyi kanama alanı yok. Ama kalp atışı duyamadık. Karından baktı bu arada son adete göre 7+5 bugün usgye göre 6+4 olarak gözüküyor. Doktor çok olumlu konuşmadı kalbi durmış olabilir dedi vajinal bakcaktı zaten gözükmüyor gerek yok dedi. Perşembe sabah aç gel yine gözükmezse sonlandırıp genetiğe gönderelim dedi . O kadar üzüldüm ki ilk kez bu keseyi dolu ve içinde bebek gördüm. Küçük olduğu için gözükmemiştir demi ne kadar daha beklemem gerekiyor lütfen bişey yazın 🥺
Bekle bence daha çok küçük canım. Bir de doktorunu değiştir böyle ne bu böyle hemen olumsuz

Ben yuzustu yatiyorum hala ama esim gecen gun COCUGU EZMESEN MI dedi ahhdjddjjd. Boyle soyleyince bi an tedirgin olmadim degil🤣

Ben hem yüz üstü yatıp hem bacağımın birini yukarı doğru çekiyorum. Başka türlü asla uyuyamıyorum. İlerleyen zamanlarda ne yapacağım hiç bilmiyorum ama neyse bebeğim sağlıkla büyüsün ben gerekirse uyumam 😅😂

Yarın yaşadığım yerdeki devlet hastanesine gitcem inşallah olumlu sonuç alırım . Yere göğe sığamıyorum rabbim kimseye vermesin ya
Canım o nasıl bir doktor ya sakın üzülme. Karından bakması tuhaf zaten. Bana direk aşağıdan bakıyorlar daha. Hiç karından muayene yapmadılar , yapsalar belki bizde yüksek ihtimal göremeyecektik. Birde özel hastane olacak. İmkanın varsa yarını bile beklemeye hemen git başka bir doktora. Vajinal baksın. Bebek iyiyse bile stres ikinizede iyi gelmez .

Canim insallah tez zamanda duyarsin kalp atisini 🙏🏼 doktorlarin bazilari malesef biraz fazla en uç ihtimali soyleyebiliyorlar burada bunlari hep okudugum icin bundan artik iyice emin oldum. Tavir tutum cok onemli bizi yukseltmek de dusurmek de onlara bagli. Ihtimallerden tabiki bahsedecekler ama su an haftan geregi bana da normal geldi karindan duyulamamis olabilmesi. Insallah senin icin en sagliklisi en hayirlisi olsun duamdasin
Çok teşekkür ederim canım. Bu kadar iyi bir doktorun çok olumsuz konuşması zaten beni hırpaladı . İnşallah duyarım allahtan ümit kesilmez

Herkese selam kızlar nipt/fetal dna test yaptıracaklar var mı ne kadara hangi firmayla görüştünüz

Yaa alaturka tuvalet sıkıntı oluyo mu ben sıklıkla onu kullanıyorum

Back
X