Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
Kızlar gaz sancım ve şiddetli kaşık ağrım var bıçak saplanıyor sanki sağ tarafıma bu durumda olan veya bunu yaşayan varmı

Kızlar gaz sancım ve şiddetli kaşık ağrım var bıçak saplanıyor sanki sağ tarafıma bu durumda olan veya bunu yaşayan varmı
Bana bir kere oldu canım üşütmüştüm çok kütü yaptı beni dinlendim geçti, ayaklarını sıcak tut birazda kollaman lazım kendini seninkide geçer inşallah 🙏

Günaydınnn rüyalarımda sürekli bebeğimi görüyorum ya doğmuş seviyorum daha çok başındayız çoook var 🥰
2-3 hafta önce ben de görmüştüm kucağımda pamuk gibi bembeyaz bir kundakta minik elini seviyordum ama yüzünü hatırlamıyorum çok net eli var hafızamda insan büyüleniyor dimi 😍

Bir de benim bir tane miyomum var doktorum miyomdan kaynaklı da olabilir bu kanama rahmin içinde değil ama 1cm mesafede dedi gebelikte biraz büyür bu miyomlar bazı durumlarda da kanama yapabilir dedi

2-3 hafta önce ben de görmüştüm kucağımda pamuk gibi bembeyaz bir kundakta minik elini seviyordum ama yüzünü hatırlamıyorum çok net eli var hafızamda insan büyüleniyor dimi 😍
Neredeyse her gün görüyorum çok güzel bir his çook hatta bugün gördüğümde seni biraz büyüdülten sonra öpeceğim hasta olurdun şimdi falan diye seviyordum dün bebekleri öpmeyin videosu izlemiştim🤣🤣

Bir de benim bir tane miyomum var doktorum miyomdan kaynaklı da olabilir bu kanama rahmin içinde değil ama 1cm mesafede dedi gebelikte biraz büyür bu miyomlar bazı durumlarda da kanama yapabilir dedi
Görümcemin de vardı 6 cm olmuştu bayağı büyüdü doğurana kadar ama bebişi de kendi de sağlıklı çok şükür dert etme

Ay aldim simdi bakalim gelsin de deniyim🥰
Bundan mı sipariş ettin canım ben de organik bir markadan almıştım ama çok zor sürülüyor bir de beyaz noktalar bıraktı bu iyiyse ben de alayım beyaz tenliyim ve çok hassas cildim her durumda kullanmam lazım zaten güneş lekem var çok da meyilli bir cildim var lekelenmeye

Eklentiler

• IMG_5098.webp
    IMG_5098.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 23
Back
X