Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Ben de yaptırmayı düşünüyorum. Doktor bir broşür verdi henüz aramadım ama. Bir de dedi ki ben her türlü ense kalınlığına vs bakarım. İkili test de yaptırmış mı oluyoruz şimdi anlamadım. Yani kendisi hobi olarak mı yapacak yoksa ikili test ücreti de ödeyecek miyim. Soramadım utandım :D
ense kalınlığına her doktor bakıyor canım onun ikili testle bir ilgisi yok sen fetal dna yaptıracaksan eğer ikili üçlü testlere gerek kalmıyor bildiğim kadarıyla

Demek ki ya adet zamanına denk geliyor hepimizin ya da büyüme atağı oluyor yarın sorcam doktora
önemli bişey değildir canım endişelenme gerek yok sağdan sola dönerken falan bana da oluyor o aniden bir ağrı giriyor dikkatli hareket etmek de lazım , hatta belim bazen öyle ince ince ağrıyor ki sızısı bacaklarıma vuruyor

Günaydın tatliş hamişler 🌸 kontrolü olanlardan güzel haberler alacağımız mis gibi bir gün olsun 😍 dün gece sağa sola dönmekten uyuyamadım yahu. bir bacağımı yukarı kaldırarak uyumayı severim onu yapmıyım dikkat ediyim bunu yapmayayım dikkat edeyim derken söne döne uyuyamadım doğru düzgün off sırt üstü yatmayın diyorlar normalde de yatamam zaten ama uyandığımda kendimi sırtüstü yatar buluyorum ne yapacağımı şaşırdım artık uyurken 🤣🤣

C cilekcanavari bu arada oksoparı dediğin gibi vuruyorum sadece iğne izi yeri belli oluyor kan mı oturuyor ne anlamadım benek benek kırmızılık kaldı sadece ya cildim çok hassas yada ben hala bişeyi yanlış yapıyorum anlamadım :) ama morarma yok teşekkür ederim MelinaTur MelinaTur sana da kuzum cimcikler gibi de yaptım onda da morarmadı ama yine iğne izi yeri kaldı anlayamadım

C cilekcanavari bu arada oksoparı dediğin gibi vuruyorum sadece iğne izi yeri belli oluyor kan mı oturuyor ne anlamadım benek benek kırmızılık kaldı sadece ya cildim çok hassas yada ben hala bişeyi yanlış yapıyorum anlamadım :) ama morarma yok teşekkür ederim MelinaTur MelinaTur sana da kuzum cimcikler gibi de yaptım onda da morarmadı ama yine iğne izi yeri kaldı anlayamadım
Kızlar selam oksaparı ne içi kullanıyorsunuz?

Merhaba kızlar kontrolden çıktım 7+1 günlüğüm kalp atışını gördüğünü söyledi ama dinletmedi ağrılarım geçen haftaya göre azaldı ama normalmiş daha önce düşüğüm olduğu için biraz elhamlıyım inşallah hepimiz hep güzel haberler veririz

Eklentiler

• IMG_0421.webp
    IMG_0421.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 29
Ay kızlar günaydın. Bugün rüyamda kanamam olmış 😃
Ya varya hep burdan etkilendim ama gülesim geldi rüyamda görmeme 😁😁
Ahahah aynı rüyayı ben de gördüm kanlar içerisinde acile gitmeye çalışıyorum hatta annemlerdeymiş kardeşime vs kızıyordum hadi çıkmamız lazım çok kanamam var diye ter içinde uyandım valla gece gece djfhjsh sonra dedim canım bilinçaltım seni biraz revize etmem gerekecek :)

Canım iğne izi yeri olur o kadar ya önemli olan etin çürümesin. İğneyi batırırken çekiniyorsan damar zedeleniyordur muhtemelen ondan oluyordur. Zamanla elin iyice alışır tereddütsüz batırmaya başladığında iğne izi de kalmaz🌺

Canım iğne izi yeri olur o kadar ya önemli olan etin çürümesin. İğneyi batırırken çekiniyorsan damar zedeleniyordur muhtemelen ondan oluyordur. Zamanla elin iyice alışır tereddütsüz batırmaya başladığında iğne izi de kalmaz🌺
Kızlar selam oksaparı ne içi kullanıyorsunuz?
Tekrarlayan gebelik kayıpları canım. Bende pıhtılaşma bozukluğu var

Ahahah aynı rüyayı ben de gördüm kanlar içerisinde acile gitmeye çalışıyorum hatta annemlerdeymiş kardeşime vs kızıyordum hadi çıkmamız lazım çok kanamam var diye ter içinde uyandım valla gece gece djfhjsh sonra dedim canım bilinçaltım seni biraz revize etmem gerekecek :)
Hahah ben de olabilir bak topikte kızlara da olmuş diye gayet sakindim 😃

Bu arada fetal dna ne kadar yaygınlaştı ya. Ben kızımda da oğlumda da hiç duymmamıştım bu sene o kadar çok duydum ki dizilerde bile

ben de rüyamda dış gebelik olduğunu gördüm ama baya dış bi gebelik yani, göbeğimden dışarı yumurta gibi bir kitle çıkmıştı, böyle dışarıda büyür belki ya nolcak diyordum kendi kendime 😅😅😅

Kızlar bu kasık batması sanki şiddetleniyor korkmaya başlıyorum ya sol kasığım zonkluyor doktorq soruyorum normal diyor ama bu kadar kesintisiz ağrı olur mu ya bebek iyi midir😞

Merhaba bende 11 martta 5aa ve 6ab iki transferim gerçekleştirildi. 13.günde 1650 betayı görünce bıraktım kan vermeyi. Yarın doktora gideceğim ama 5 haftalık görünüyor. Yarın gittiğimde Dr keseyi görür mü sizce erken mi?
vajinal bakarsa görür diye anladım ben, ortalama 1000'in üzerinde kese görünüyormuş ama karından bakarsa belki göremez.

Kızlar bu kasık batması sanki şiddetleniyor korkmaya başlıyorum ya sol kasığım zonkluyor doktorq soruyorum normal diyor ama bu kadar kesintisiz ağrı olur mu ya bebek iyi midir😞
Sakin ol canım doktor normal diyorsa normaldir. Bi organda bi can oluşuyor yani daha neler görcez bakalım 🥲

Back
X