igne zaten kullaniyorum canim ona ragmen olmus simdi igneyle beraber ilacta yazdi insallah ise yararSifa olsun iğnen canim oyle dusunigne cok etkili, pihtilasmasi olanlarin cok sukur hic sorunu olmuyor igne kullaninca doguma dek icini ferah tut saglikla buyur o
Ben de hala asprin iciyorum canim, hic birakma lafi da etmedi doktorum acikcasi sormadim ben de. Ise yarayacak diye dusunerek ic ilacini sifa olur umarimigne zaten kullaniyorum canim ona ragmen olmus simdi igneyle beraber ilacta yazdi insallah ise yarar
DökülHellööö ben bugün yine doktora gittim ama sorun bi niye gittim ahajsj
insallah dedigin gibi iyi olur canim. usg da her sey iyiydiBen de hala asprin iciyorum canim, hic birakma lafi da etmedi doktorum acikcasi sormadim ben de. Ise yarayacak diye dusunerek ic ilacini sifa olur umarim
Bak yaaaa niye gittin yineHellööö ben bugün yine doktora gittim ama sorun bi niye gittim ahajsj
Bak yaaaa niye gittin yine
Anlat bacım dinliyoruzHellööö ben bugün yine doktora gittim ama sorun bi niye gittim ahajsj
Oyyy Masallh minnosaCanımmmm çıktım ayy her şey yolunda çok şükürrrbebişim dans ediyodu içeride resmen net görüntü bir türlü alamadık hocaya tahmin yap dedim daha erken ama dedi sanki kıza benzetiyorum dedi kesin diyemiyorum dedi bakalım fetal de verecektim kargo yola çıkmış djdj yarın da 23 nisan artık perşembeye kaldı. O zaman da kesinleşir cinsiyeti, o önemli değil de temiz çıksın yeter ayy içime bi huzur doldu kocaman olmuşş elini kolunu sallayıp oynuyodu minik balısıı
Tamam sen onu dusun hep cok sukur bak yolunda hersey saglikla buyuyorinsallah dedigin gibi iyi olur canim. usg da her sey iyiydi
Amin canım benim bebitolarımız için her şeye değerAy inşallah canım ya. Allah sana da kolaylık versin. Az kalmış zaten azıcık daha dayan
Hele günde 3 taneyken bi tanesi tam ders saatime geliyorduNasıl rahat edeceksin varya. Onun sorumluluğu da insana dert çalısırken
Asla için rahat etmedi dimiKeşke ses kaydı atılsa ahjaaksks benim ikilisi de papp a yazmıyormuş onu sormaya gittim ahaja
Eee ne dedi hdjdksKeşke ses kaydı atılsa ahjaaksks benim ikilisi de papp a yazmıyormuş onu sormaya gittim ahaja
Hadi bakalım inşallahOyyy Masallh minnosapazartesi bende ikili test gidecegim
İnsallah bana da bir tahmin yapar
Bakırköy acibademde 2 sene staj yaptım ve acibadem hastanesine tövbe ettim :) kac defa iş icin çağırdılar görüşmeye bile gitmedim. Ama ilk dogumumu orada yaptim doktorum orada anlaşmalı iyi ilgileniyorlar neyseki. Adana da özel hastane biraz kısıtlı ne yazıkki. 2. Dogumumu da nasip olursa orada yapıcam gibi duruyor. Ama fiyatlandirmadan korkuyorum:) bu hafta doktoruma sorsam dogum ücretini ayip olur mu:))Acıbadem en acımasız ve paragöz hastanelerden birisi maalesef gereksiz pahalı tahlillerde falan hortum gibi para çekiyorlar
Bu konuyla ilgili ben çok firmayla görüştüm ama hepsi hamilelik sırasında olmuyor dediArtık hamileyken de sigorta yapan firmalar var bir araştır canım
Noo teraziAsla için rahat etmedi dimi
Senin burcun başak mı aşko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?