- 3 Nisan 2023
- 2.494
- 2.328
- 63
- 38
Acıbadem en acımasız ve paragöz hastanelerden birisi maalesef gereksiz pahalı tahlillerde falan hortum gibi para çekiyorlarYa 2 hafta once yenilettik esimin policesini. Sanirim artik cok gec ajdjdj doktora aglayip yakarmaktan baska yolum kalmadi gibiallahtan doktorum o kadar gozu tok birisi ki arada odeme yapmayi unutup cikiyoruz uyarmiyorlar bile artik tup bebegi de onunla yaptigimiz icin odeme konularinda hic zorlamiyorlar sagolsunlar
Ben gidip bi ara acibademe agliyim ya napiyim
Yaptır yaptır bebikle kontrolleriniz falan olcak ya lazım annesiiEvet simdilik doktorumla sonuna kadar devam insallah bakalimbir aksilik olmazsa insallah yani
Dogurdugum gun direkt bebege yaptiriyim oyle bir sey varsa ajdjdjdj bu ne ya saglik harcamasinsan kendimizi unutucaz arrik
Ya doktorum operasyonlari orda yaptigi icin mecburumAcıbadem en acımasız ve paragöz hastanelerden birisi maalesef gereksiz pahalı tahlillerde falan hortum gibi para çekiyorlar
Bende ara sıra bel ağrısı, bacak ağrısı oluyor. kasıklarım bazen bir anda ağrıyor geçiyor. Ama sanki önceki haftalar bi tık fazlaydı. Belki de alıştım bilmiyorumkızlar 11. haftada ne gibi sıkıntılar oluyo ağrı vs
Doktorları ve hizmeti iyi ona laf tok ama gerçekten çok uçuk sigorta teminatını da çabuk bitiriyor medikal park Medicana bunlar candır agk ile de anlaşmaları olduğundan daha az çekiyor teminattanYa doktorum operasyonlari orda yaptigi icin mecburumdaha once ayni subesinde de burun ameliyati olmustum on yil once, cok da memnun kalinca kurcalamadik artik saldim cayira misali skdjdj
Canım ilaçlar bunu dengede tutar hiç endişelenme bence bunun için strese sokma kendini bende hem iğne hem ilaç kullanıyordum ama lekelenme yaşayınca doktorum coraspini kesti iğne ile devam bence içini ferah tut kuzucumkizlar bu gun doktora gitmistim kan testlerim cikmisti birazcik uzuldum. kan sulandirici kullaniyorum iyne ama yine de kan pihtilasmam yuksek cikmis simde hem iyne hem kan sulandirci ilac kullanmam lazim. acaba duzelirmi bir sorun olurmu ki. tam soramadim doktorun acelesi vardi zaten yine gitmem lazim idrar testimi alamamistim onun icin gidecgim tekrar o zaman her seyi sorarim
Eski doktorum medical parkda, bir de tanidigimiz oldugu icin sagolsun ameliyatimda bile sadece hastanenin giderini almisti kendine bir sey almadi filan. Acibadem in tek ustu amerikanDoktorları ve hizmeti iyi ona laf tok ama gerçekten çok uçuk sigorta teminatını da çabuk bitiriyor medikal park Medicana bunlar candır agk ile de anlaşmaları olduğundan daha az çekiyor teminattan
Sifa olsun iğnen canim oyle dusunkizlar bu gun doktora gitmistim kan testlerim cikmisti birazcik uzuldum. kan sulandirici kullaniyorum iyne ama yine de kan pihtilasmam yuksek cikmis simde hem iyne hem kan sulandirci ilac kullanmam lazim. acaba duzelirmi bir sorun olurmu ki. tam soramadim doktorun acelesi vardi zaten yine gitmem lazim idrar testimi alamamistim onun icin gidecgim tekrar o zaman her seyi sorarim
İnşallah kuzum ya yataktan kalktığım an başlıyor benim ağrılar sızılarCanım söylediğin belirtilerin hepsi bende de var. Bel ağrısı, kasık ağrısı. Özellikle sabahları idrara çıktığımda hafif bi sızı ve rahmimin olduğu yerde baskı gibi bi şey. Kesin idrar yolu enfeksiyonum var diye 2 hafta önce tahlil verdim ama temiz çıktı. Bel ağrımın işe geldiğim için olduğunu düşünüyorum baya ağrıyo tüm gün oturuyorum çünkü. Mesela haftasonları evde yattığım zamanlarda belim ağrımıyor. Kasık ağrım ilk zamandan beri var hiç geçmiyor. Sen de hiç stres yapma, yarın inşallah temiz çıkar senin de
Tansiyon takipte askım ilacı da verdi bana. Ama 14/9u geçmeden başlama dedi. Şimdiye kadar hep düşük seyretti, günde 3-4 defa ölçüyorum. Akşamları 9/6, gündüz iş stresinde 11/7 cıkıyor daimi.Canım sen idrara baktır. Dediğin belirtiler idrar yolu enfeksiyonu.
Ayrıca tansiyon içinde görüş.
Bana kendi doktorum birşey söylemedi ama acile gittiğimde ciddi anlamda kızmıştı doktor nasıl tansiyon ilacına başlamassın diye. O yüzden kendi doktoruma da güvenim sarsıldı benim.
Çalısırken de progestan kullanmak çok zor oluyordur yacanım sanırım her hamile bunu yaşıyor birkaç kez. Bir de Progestan fitil bende çok akıntı yapıyor çalışırken de dikkat edemiyorum başıma geleceği biliyordum aslında. Kullanayım da artık yedek götüreceğim yanımda dışarı çıkarken.
Çok fena ya gerçekten deÇalısırken de progestan kullanmak çok zor oluyordur ya
Yanında hep yedek bulundur günde 3 kez değiştir en kötü. Kuru kalması da lazım özel bölgenin
Fitil her anlamda çok kötü ya. Yerleştirmesi ayrı dert, akıntısı ayrı dert. 12. haftaya kadar kullanılıyorsa benim daha 3 haftam varÇok fena ya gerçekten dekendisiyle 26 nisanda 12.Haftaya girince vedalaşıyorum Allahtan
insallah iyi olur ya korktum biraz. sendedemi kan pıhtılaşması var canim?Canım ilaçlar bunu dengede tutar hiç endişelenme bence bunun için strese sokma kendini bende hem iğne hem ilaç kullanıyordum ama lekelenme yaşayınca doktorum coraspini kesti iğne ile devam bence içini ferah tut kuzucum
Benimki tüpçük olduğu için kullandım ben canım, senin kanama dolayısıyla falansa belki keser erkenden doktorunFitil her anlamda çok kötü ya. Yerleştirmesi ayrı dert, akıntısı ayrı dert. 12. haftaya kadar kullanılıyorsa benim daha 3 haftam var
Ay inşallah canım ya. Allah sana da kolaylık versin. Az kalmış zaten azıcık daha dayanBenimki tüpçük olduğu için kullandım ben canım, senin kanama dolayısıyla falansa belki keser erkenden doktorun
Nasıl rahat edeceksin varya. Onun sorumluluğu da insana dert çalısırkenÇok fena ya gerçekten dekendisiyle 26 nisanda 12.Haftaya girince vedalaşıyorum Allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?