Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Maşallah şehzadene 🧿😍 gözün aydın canım test sonuçları geldikten sonra görmek daha mı rahatlatıcı yoksa fark yok mu 🥰
Sagol tatlim🌸🩵 valla fark oldu ya daha bir rahat gordum seni dedi doktorum da. Istedigim gebe modeli olmaya basladin diyor ajdjdj. Tup benek oldugunu da unut artik rahatla ucte birini bitirdik bile gebeligin bak dedi motive oldum iyice🩷🙏🏼
Bu arada fetal yaptirmasaydik kesin erkek der miydiniz diye sordum, yok emin konusamazdim bu hafta icin yuzde80 filan erkek derdim diyor ajdjdjf

Çok teşekkür ederim canım, kanamanın kaybolmuş olması gerçekten çok rahatlattı. Haftalardır sıkıntıdaydım, sonunda rahatladım
Canım çok sevindim senin adına. Benim de kanama alanım kaybolmuş. Fitil kullanıyorum ama kahverengi lekelenme devam ediyor. O kahverengi lekelenme fitilden olabilir mi acaba?

Kızlar dün verdiğim idrarda enfeksiyon çıkmış, doktorum ilaç yazdı tek kullanımlık olandan. Valla ben de şaşırdım çünkü sadece hafif bir yanmam vardı…

Teyzelerim ben cok seker bir oglan cocuguyum🩵🧿 kipir kipirdi yavrum sukurler olsun. Yine 12+3 ciktik 4 gun onden gidiyor🙏🏼💫 bir oh cektim ki allahim isteyen herkese kat be katini nasip etsin🩵 bi hareketler bi kipirdamalar balik gibiydi kuşum ya😬 doktorum cok anneci oluyolar benim oglan da oyle yasadin simos diyor🤣 esime de donup arkasi kiz bunun hadi iyisin diye moral verdi sjjdjdfjf
Eki Görüntüle 3580898
Oyyy kuzum benim Allah nazarlardan saklasın seni ya miniciksinnn 🥹🥹😍😍😍🧿🧿

Canım çok sevindim senin adına. Benim de kanama alanım kaybolmuş. Fitil kullanıyorum ama kahverengi lekelenme devam ediyor. O kahverengi lekelenme fitilden olabilir mi acaba?
Kanama alanınız olduğunda daha farklı bir karın ağrısı da hissetmiş miydiniz karnınızın belli bölgelerinde mesela

Hayret bisey bu da hamileliğin yeni modası mı ya
canım sanırım her hamile bunu yaşıyor birkaç kez. Bir de Progestan fitil bende çok akıntı yapıyor çalışırken de dikkat edemiyorum başıma geleceği biliyordum aslında. Kullanayım da artık yedek götüreceğim yanımda dışarı çıkarken.

Ay canım senin adına da çok sevindim. Uzak olsun kanama alanları ya 🥲 Acaba sendeki de son kalıntılar mı? Yoğun bir kanama mı yoksa biraz kahverengilik mi oluyor? Yani progestanı koyduktan sonra kasılma gibi bir ağrı oluyor bende, hatta kanama yapıyor mu diye düşünüyordum ben de ama artık fitil kullanmama rağmen kesildi tüm kanamalarım. Bence sende de en kısa zamanda lekelenme de bitecektir :)

Kızlar dün verdiğim idrarda enfeksiyon çıkmış, doktorum ilaç yazdı tek kullanımlık olandan. Valla ben de şaşırdım çünkü sadece hafif bir yanmam vardı…
Geçmiş olsun canım. İdrar yolu enfeksiyonu bende belirti bile vermiyor. Sadece idrar tahlili yaptırınca anlıyorum. Doktor yanma var mı, şu var mı, bu var mı diyor hiçbiri yok. O bahsettiğin tek kullanımlık toz çok iyi geliyor. Gece yatmadan önce içtim ben. Sabaha kadar lavaboya gitmedim.

Kanama alanınız olduğunda daha farklı bir karın ağrısı da hissetmiş miydiniz karnınızın belli bölgelerinde mesela
İlk kanamam olduğunda regl ağrısı gibi bir ağrı oldu, ama devamlı bir ağrı değildi, sonrasında ama rahim kasılmaları olabiliyor. Onun için de doktorum magnezyum vermişti

Geçmiş olsun canım. İdrar yolu enfeksiyonu bende belirti bile vermiyor. Sadece idrar tahlili yaptırınca anlıyorum. Doktor yanma var mı, şu var mı, bu var mı diyor hiçbiri yok. O bahsettiğin tek kullanımlık toz çok iyi geliyor. Gece yatmadan önce içtim ben. Sabaha kadar lavaboya gitmedim.
Sağol canım demek ki ara ara idrar vermemiz gerekiyor 🥺 iyi gelir o zaman dediğin gibi🙏🏻 senin de kanama alanı kaybolmuş çok sevindim🙏🏻

Kızlarrr bugün bebişlerinizi görmüşsünüz herşeyin yolunda olmasına çok sevindim 🥰❤️ bende çok tatlıya düşüyorum bu ara ya saymıyım şimdi ama sürekli tatlı bişeyler yiiyorum çok Motive ediyor beni 😂😂
Kurban bayramında Türkiye de olacağız kısmetse, hem bayram hem erkek kardeşimin düğünü var. Ne giyeceğim diye kara kara düşünüyorum bu ara.
İnşallah gönlüme göre bişeyler bulabilirim, çünkü bir görümce kolay yetişmiyor 🙈😂

Hiçbir farklılık hissetmemiştim. Sadece o gün göbeğim çok şişmişti. Hatta arkadaşım bu kadar erken göbek çıkar mı baya belirgin göbeğin demişti o gün. Tabii o aşırı şişlik kanama alanından mıydı bilmiyorum. 2-3 gün içinde normale döndü karnım.

Ay canım senin adına da çok sevindim. Uzak olsun kanama alanları ya 🥲 Acaba sendeki de son kalıntılar mı? Yoğun bir kanama mı yoksa biraz kahverengilik mi oluyor? Yani progestanı koyduktan sonra kasılma gibi bir ağrı oluyor bende, hatta kanama yapıyor mu diye düşünüyordum ben de ama artık fitil kullanmama rağmen kesildi tüm kanamalarım. Bence sende de en kısa zamanda lekelenme de bitecektir :)
Canım ben 10 gündür kullanıyorum. Fitili koyduktan bir süre sonra hafif karın ağrısı oluyor. 2-3 saat sonra kahverengi akıntı geliyor biraz. Çok afedersiniz ama mesela günlük ped koymasam siyah iç çamaşırı giysem de iç çamaşırım bembeyaz oluyor. Yani ben renk körü müyüm diye düşünmeye başladım artık 😅

simlumina simlumina ya senin minnoşun nasıl tatlı öyle utangaç😍 artık resmen bir bebek görünümündeler maşallah💖🧿🫶🏻
Ya evet buyudu teyzesi minnoslarimiz cok sukur🩵🧿🩷🌸 bize koca cocuk gibi geliyor ahdjdjdj esim abartip AY AYNI BANA BENZIYOR gibi soylemler sacmaladi yine orda doktora rezil olduk fjfkfkfj

Yaaaa…
Ay biz kendi kendimize duzenli tahlil mi versek napsak ya, ben de killandim simdi bilmiyorum hic olmadim da yillardir varsa farkedemeyebilirim. Olan her sacmaliga gebeliktendir diyip geciyorum sacma bir mantikla

Back
X