- 27 Şubat 2012
- 16.855
- 28.415
- 798
Burdayım canım nick değiştirdimKızlar ben galiba atlamışım topuzlu arkadaş vardı yazmıyor galiba iyi mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burdayım canım nick değiştirdimKızlar ben galiba atlamışım topuzlu arkadaş vardı yazmıyor galiba iyi mi
Sorma su an jöle kivamindayiz kari koca hahahsshshshHahahha nasıl büyüyorlar hemende yaa erimeliklerrr![]()
Yok kız o kadar erkoyu nerden çıkardın ahahja 3 kız 1 erko var şuankızlar şu ana kadar 2 kız 3 erko bebemiz mi var grupta
Canım söylediğin belirtilerin hepsi bende de var. Bel ağrısı, kasık ağrısı. Özellikle sabahları idrara çıktığımda hafif bi sızı ve rahmimin olduğu yerde baskı gibi bi şey. Kesin idrar yolu enfeksiyonum var diye 2 hafta önce tahlil verdim ama temiz çıktı. Bel ağrımın işe geldiğim için olduğunu düşünüyorum baya ağrıyo tüm gün oturuyorum çünkü. Mesela haftasonları evde yattığım zamanlarda belim ağrımıyor. Kasık ağrım ilk zamandan beri var hiç geçmiyor. Sen de hiç stres yapma, yarın inşallah temiz çıkar senin dehayır ben bide şikayet de belirtiyordum her gittiğimde. en son gittiğimde de söyledim uykudan uyandıran bel ağrım var, kasık ağrısı var, yan boşluklarım ağrıyor diye. heeepsi normal hamilelikte dedi. bi idrar bakalım şu kadının sorunu ne demedi yani
Yaa bende bugün kan verdim fetal için bakalım inşallah hepimizin ki temiz çıkarGözün aydın çok şükür darısı başımızabugün kan verdim ben de fetal için dünden beri başım ağrıyor stresten sanırım
Başınız sağolsun Allah mekanını cennet eylesin çok üzüldüm sabırlar diliyorum canımKızlar bitanecik babamı dün kaybettik, bugün hayatımın en zor günüydü. Dayanabilseydi beni bu halde bu acıyla koyup gitmezdi biliyorum ama dayanamadı. Çocuklara aşık bir adam ilk torununu göremedi, havalara uçmuştu sevinçten, nasıl atlatıcam bilmiyorum. Bugün mezarlıktan hastaneye gittik, çok kötü oldum, korktuk ama çok şükür bebek iyi.
Papp a değeri plesentayla mı ilgili?Hanımlar herkese günaydın ikili tarama sonucum geldi papp a değerim 0.22 yani düşük çıktı
testi yaptırdığımda 11+6ydı ancak bebek 12+5 görünüyordu. Bebek hem önden gidip hem plesentam nasıl yetersiz oluyor ağlamakyan helak oldum henüz doktora gidemedim bana yardım edin
Çok sevindim ya çok gitemiyorum siteye. Sabah bi girdim baktım kimin kontrolü var diye seni görünce sonucuna bakmaya girdim. Ben senden de cinsiyet bekliyordum bugün yaSelam kızlar gittim geldim bebikomu gördüm gayet iyi her zamanki gibi uyuyor çikolata da yedim halbuki ama erken yedim sanırım haftası ile uyumlu zaten çok yeni daha bir önceki kontrolümden sonra bugün 4.gündü çok ciddi değişiklikler yok azıcık daha büyümüş elleri kolları gördük güzel güzel yatıyo bebikomartık 2mayısta perinatoloğa gideceğim perinatolog herşey yolunda derse 15mayıs sonrası gelebilirsin bana dedi, dedim ben bekleyemem o kadar tamam diyo sen ne zaman istersen gel
amaaa cinsiyet söylemedi tahminde bulunmak için erken yanıltıcı olur dedi ense kalınlığı falan gayet normal herşey yolunda dedi
1haftadır sıfır leke o yüzden de evde ufak ufak yürü dedi çok kasma kendini ama bol bol dinlen yine de dedi durumlar böyle yani
![]()
Maşallah şehzadeneTeyzelerim ben cok seker bir oglan cocuguyumkipir kipirdi yavrum sukurler olsun. Yine 12+3 ciktik 4 gun onden gidiyor
bir oh cektim ki allahim isteyen herkese kat be katini nasip etsin
bi hareketler bi kipirdamalar balik gibiydi kuşum ya
doktorum cok anneci oluyolar benim oglan da oyle yasadin simos diyor
esime de donup arkasi kiz bunun hadi iyisin diye moral verdi sjjdjdfjf
Eki Görüntüle 3580898
Ay maşallah yüzünü de nasıl kapatmış ya saklanmış sizdenTeyzelerim ben cok seker bir oglan cocuguyumkipir kipirdi yavrum sukurler olsun. Yine 12+3 ciktik 4 gun onden gidiyor
bir oh cektim ki allahim isteyen herkese kat be katini nasip etsin
bi hareketler bi kipirdamalar balik gibiydi kuşum ya
doktorum cok anneci oluyolar benim oglan da oyle yasadin simos diyor
esime de donup arkasi kiz bunun hadi iyisin diye moral verdi sjjdjdfjf
Eki Görüntüle 3580898
Başınız sağolsun Allah sabır versin size ve ailenize çok üzüldümKızlar bitanecik babamı dün kaybettik, bugün hayatımın en zor günüydü. Dayanabilseydi beni bu halde bu acıyla koyup gitmezdi biliyorum ama dayanamadı. Çocuklara aşık bir adam ilk torununu göremedi, havalara uçmuştu sevinçten, nasıl atlatıcam bilmiyorum. Bugün mezarlıktan hastaneye gittik, çok kötü oldum, korktuk ama çok şükür bebek iyi.
Amiiinnnnn inşallah kız erkeği geçtim sağlıklı gelsinler yeterliYaa bende bugün kan verdim fetal için bakalım inşallah hepimizin ki temiz çıkar![]()
gerçekten güven olmuyor yani en iyisi bile gözden kaçırıyor bazı önemli noktaları. gitmişken ver idrar baksana senin de şikayetlerin benimkine benziyor. mesanem suyla dolduğunda bile acıyor
Baya gec kullanmis canim daha erkenden vermeliydi bence antibiyotigi ilerlemis illaki. Belirtisi falan oluyormuydu. Ilk gebeligmde de yasadim bende hic belirti olmuyor ama surekli takip ediyordukBenim görümcem de hamileliği boyunca 2- 3kez idrarda çıktı. En son 8 aylıkken tek dozluk antibiyotik yazmış doktoru. Ama tabi yeterli gelmemiş. Dolayısıyla bebek enfeksiyonlu ve yüksek ateşli doğdu. Enfeksiyon konusunu aman sakın ihmal etmeyin. Düzenli olarak tahlil verip baktırın
Anladim canim ama sende belirti falanda var bi baktir sen mutlaka. Gebeligin 10.haftayi gecti sana ilac verir benimki erken o yuzden vermedi.işte ben de bu yüzden hemen hastaneye koşmak istemedim canım ya şikayetlerim çok şiddetli değil ve su içtiktçe hafifliyor. zaten çalışıyorum işimi delege edebileceğim biri yok o yüzden size sorayım bi dedim
Çok teşekkür ederim canım, kanamanın kaybolmuş olması gerçekten çok rahatlattı. Haftalardır sıkıntıdaydım, sonunda rahatladımOyyy sukurler olsun yavrum cok sevindimen cok da kanamanin kaybolmasina ve hareketlenebilecek olmana
buyusun guzelce minnosun hep boyle
Takipli perinatolog bulmak maalesef cok zor.Mehmet Aytaç Yüksel 5 binlerde sanırım muayene ücreti. tabi her hastanede değişiyordur karşıdaki acıbadem daha pahalı olabilir ancak 20 bin olacağını hiç sanmıyorum o detaylı ultrason ücretidir