Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah nazardan saklasınKızlar eve geldim şimdi, bebik büyümüş tam olarak günüyle uyumlu. Hareket ediyor minnoş minnoş. Kanama alanım tamamen kaybolmuş, çok çok şükür. Yürüyüşe başlayabilirsin dedi. Tüp bebek ilaçlarını da azalttı. Çok hafifledim ya, binlerce şükür.
Gözün aydın çok şükür darısı başımızaGünaydın kızlar
Bizim tarama sonucumuz çıktı şükürler olsun temiz![]()
sağol kuzummÇok iyi yaparsın valla bol su iç canım benim geçmiş olsun tekrar![]()
Stresten olabilir evet canımGözün aydın çok şükür darısı başımızabugün kan verdim ben de fetal için dünden beri başım ağrıyor stresten sanırım
Çileek neyin var balımsağol kuzumm![]()
İdrar yolu enfeksiyonu oldum galiba kuzum yarın sabah gitcem doktora. Hiç huzurum kalmadı yani kasık ağrısı bel ağrısı zor idrar çıkıyor bideÇileek neyin var balım
Canım gözün aydınGünaydın kızlar
Bizim tarama sonucumuz çıktı şükürler olsun temiz![]()
Ayyyy canım benim böyle güzel haberler almayı o kadar seviyorum ki allah nazarlardan saklasınnnSelam kızlar gittim geldim bebikomu gördüm gayet iyi her zamanki gibi uyuyor çikolata da yedim halbuki ama erken yedim sanırım haftası ile uyumlu zaten çok yeni daha bir önceki kontrolümden sonra bugün 4.gündü çok ciddi değişiklikler yok azıcık daha büyümüş elleri kolları gördük güzel güzel yatıyo bebikomartık 2mayısta perinatoloğa gideceğim perinatolog herşey yolunda derse 15mayıs sonrası gelebilirsin bana dedi, dedim ben bekleyemem o kadar tamam diyo sen ne zaman istersen gel
amaaa cinsiyet söylemedi tahminde bulunmak için erken yanıltıcı olur dedi ense kalınlığı falan gayet normal herşey yolunda dedi
1haftadır sıfır leke o yüzden de evde ufak ufak yürü dedi çok kasma kendini ama bol bol dinlen yine de dedi durumlar böyle yani
![]()
Ayy çok sevindim canım hep sağlıkla ilerlesin nazar değmesin minnakınaSelam kızlar gittim geldim bebikomu gördüm gayet iyi her zamanki gibi uyuyor çikolata da yedim halbuki ama erken yedim sanırım haftası ile uyumlu zaten çok yeni daha bir önceki kontrolümden sonra bugün 4.gündü çok ciddi değişiklikler yok azıcık daha büyümüş elleri kolları gördük güzel güzel yatıyo bebikomartık 2mayısta perinatoloğa gideceğim perinatolog herşey yolunda derse 15mayıs sonrası gelebilirsin bana dedi, dedim ben bekleyemem o kadar tamam diyo sen ne zaman istersen gel
amaaa cinsiyet söylemedi tahminde bulunmak için erken yanıltıcı olur dedi ense kalınlığı falan gayet normal herşey yolunda dedi
1haftadır sıfır leke o yüzden de evde ufak ufak yürü dedi çok kasma kendini ama bol bol dinlen yine de dedi durumlar böyle yani
![]()
Aynen aban suya meyveye yarina dek. Yarin da umarim cok yuksek filan cikmaz hani enf da biraz olsun rahatlarisn hemen hallolur belki tek bir sase ilacla filanŞuan şikayetlerim çok yoğun değil çok fazla su tükettiğim için. Ama her ne olursa olsun ihmal bu yani. Bakalım yarın sabah erkenden testleri veririm sonuçları hızlı çıkıyor zaten hemen bi aksiyon alır doktor beyefendi
Acile gidip bi tahlil ver kuzum testin hazır olur yarın da doktora gösterirsinİdrar yolu enfeksiyonu oldum galiba kuzum yarın sabah gitcem doktora. Hiç huzurum kalmadı yani kasık ağrısı bel ağrısı zor idrar çıkıyor bide
İkili testin temiz gelmiş aşkım tebrik ederimmm![]()
Oyyy sukurler olsun yavrum cok sevindimKızlar eve geldim şimdi, bebik büyümüş tam olarak günüyle uyumlu. Hareket ediyor minnoş minnoş. Kanama alanım tamamen kaybolmuş, çok çok şükür. Yürüyüşe başlayabilirsin dedi. Tüp bebek ilaçlarını da azalttı. Çok hafifledim ya, binlerce şükür.
Oh maşallah gözün aydın canım seninki uykucu çıktı birazSelam kızlar gittim geldim bebikomu gördüm gayet iyi her zamanki gibi uyuyor çikolata da yedim halbuki ama erken yedim sanırım haftası ile uyumlu zaten çok yeni daha bir önceki kontrolümden sonra bugün 4.gündü çok ciddi değişiklikler yok azıcık daha büyümüş elleri kolları gördük güzel güzel yatıyo bebikomartık 2mayısta perinatoloğa gideceğim perinatolog herşey yolunda derse 15mayıs sonrası gelebilirsin bana dedi, dedim ben bekleyemem o kadar tamam diyo sen ne zaman istersen gel
![]()
Bugün tam haftası ile uyumlu çıktı 11+5 kontrole daha çok yeni gelmiştin haftalık döngüsünü daha tamamlamaz dedi doktorumOh maşallah gözün aydın canım seninki uykucu çıktı birazkaç haftalık olmuş
4 gun harika bir sure ozendim kizSelam kızlar gittim geldim bebikomu gördüm gayet iyi her zamanki gibi uyuyor çikolata da yedim halbuki ama erken yedim sanırım haftası ile uyumlu zaten çok yeni daha bir önceki kontrolümden sonra bugün 4.gündü çok ciddi değişiklikler yok azıcık daha büyümüş elleri kolları gördük güzel güzel yatıyo bebikomartık 2mayısta perinatoloğa gideceğim perinatolog herşey yolunda derse 15mayıs sonrası gelebilirsin bana dedi, dedim ben bekleyemem o kadar tamam diyo sen ne zaman istersen gel
![]()