Sürekli düşük riskim var ühü ühü diyordu gezmeye gidip çocukları kucaklıyorduPis şovmen kadın ya en başından beri doktoru ona sağlıksız gebelik demişti ama şovunu yapmaktan geri durmadı. Cinsiyet ne acaba teyseley diye diye normal izlenimi verdi ama zaten sorunluydu bence
Nazliya gorucumu ciktiYavastan sizin kizlardan gelin bakmaya baslarim ben artik oglansa
Ayy gözün aydın çok çok sevindim darısı hepimize olsun yaDur kiz onden bi yemek yeriz ahdjdjdjxj ay heyecandan totom bile terledi sokaktayiz bi de isleri bitirip donup bi tipimi toplayayim madem
Bu arada test normalmis hersey sukurler olsunallahim bu haberi bekleyen herkese nasip etsin insallah en onemlisi buydu
Faylin sen de mi fetal dna’dan öğrenmiştin cinsiyeti? Eğer öyle değilse kaçıncı haftada öğrenmiştin. İlk sen öğrenmiştin sankiSürekli düşük riskim var ühü ühü diyordu gezmeye gidip çocukları kucaklıyordutakip bile etmiyorum sürekli keşfetimde çıkıyordu daral gelmişti
Amin canim cumlemizinki saglikli olsun saglikla dogsun insallahAyy gözün aydın çok çok sevindim darısı hepimize olsun ya
Yok ben fetal yaptırmadım normal ultrasonda gördü doktorFaylin sen de mi fetal dna’dan öğrenmiştin cinsiyeti? Eğer öyle değilse kaçıncı haftada öğrenmiştin. İlk sen öğrenmiştin sanki
Dun bende ayniydimBenim bu gece kasıklarım çok ağrıdı gaz sancısı mıydı anlayamadım bide akıntım var başım da ağrıyor ay hiç iyi değilim
Yüzde 80 i kromozom bozukluğundan oluyor yani vücut ters giden birşeyi algılayıp onu atmaya çalışıyor ki sağlıklı olanı gelsin ve ona efor harcasın. Başına gelmediyse inşallah gelmesin araştırıp kendini strese sokma bence canımArkadaşlar anne karnında kalbin durması neden kaynaklı oluyor,bunun tespiti için illa düşük mü yapılması lazım önceden.Gebelik öncesi ya da ilk haftalarda bakan bir doktor hiç görmedim.Allah korusun kalp durması durumunda belirti oluyor mu?
Çok şükür gelmedi ama insan korkuyor yaYüzde 80 i kromozom bozukluğundan oluyor yani vücut ters giden birşeyi algılayıp onu atmaya çalışıyor ki sağlıklı olanı gelsin ve ona efor harcasın. Başına gelmediyse inşallah gelmesin araştırıp kendini strese sokma bence canım
Gözünaydın canım çok sevindimEki Görüntüle 3579303
Heyyo biz kalp atışı duyduk. Her şey yolundaymış. Sadece gümbür gümbür dinleyemedik doktorun cihazı bozukmuş cızırtılı olarak dinleye bildik ama olsun. Bidahaki kontrol 3hafta sonra
Kanama alanı yokmuş ama önlem olarak progestan kullanmamı istedi. Mecbur başlıycaz
Ayyyyy çok heyecanlı bak şimdi pastayı kestiniz yaEvet canim daha dogrusu hala ogrenememis doktorum beni aradi arkadasini araticam hemsireye dedibiz rapor kismini konustuk sadece yani doktorumla. Hemsireme de arkadasimin nosunu tekrar yolladim unuttuysa filan diye
Degismex kızAaa kader arkadaşım gel gel hoşgeldin ajsjsj insan nasıl bir şok oluyor dimii kız olacak demek ayy çok sevindim topikte şimdiye kadar erkek yok kimden erkek gelecek çok merak ediyorum
Sirami bilmiyorum hicAyyyyy çok heyecanlı bak şimdi pastayı kestiniz yahemen bir dakika diyorsun kadınlar kulübüne girip kız yada erkek yazman yeterli
Degismex kızşimdi şimos bizim 4. Cinsiyetimiz mi sakladigimbirsey canisi liste de yok musun sen
Hic uzulmeyin, ben de tedavi sebepli kg alarak gebe kalmis oldum. Yetmedi doktorum almayacaksin dedi aldim 11 haftadaBugün tartıya çıktım 86 kilo olmuşum... Planlı bir gebelik olmadığından 80 de hamile kaldım. Kilo veremeden. Şimdi napıcam bakalım. Yürüyüşe başladık eşimle. Umarım hiç değilse 80 altına düşerim. Ama iştahım öyle açık ki yemekle aşk yaşıyorum yerken hele limonlu ekşili bişeylerse. Bu da böyle bir dert işte:)
Bunu bende merak ediyorum. Yani bir belirti veriyor mudur acaba diye.Arkadaşlar anne karnında kalbin durması neden kaynaklı oluyor,bunun tespiti için illa düşük mü yapılması lazım önceden.Gebelik öncesi ya da ilk haftalarda bakan bir doktor hiç görmedim.Allah korusun kalp durması durumunda belirti oluyor mu?
Ananas gebelikte önerilmiyor siz yine de yoğurtta olsa yemeyinArkadaşlar merhaba kocam 4lü ananas activia almis 8.haftam bir şey olmaz dimi yesem mi yemesem mi bilemedim
Belirti bazı kişilerde veriyor bazısında vermiyor benim bütün gebelik belirtilerim bıçak gibi kesilmişti 3 4 günde geri gelmedi zaten anlamıştım ben terslik olduğunu ama kürtaja girerken gebelik belirtisi devam edenlerde var yani anlaşılmıyorBunu bende merak ediyorum. Yani bir belirti veriyor mudur acaba diye.
Kanka vajinal akıntın var mı senin benim niye hala var ve yoğun acabaHic uzulmeyin, ben de tedavi sebepli kg alarak gebe kalmis oldum. Yetmedi doktorum almayacaksin dedi aldim 11 haftadacunku tiksinmeden yiyebildigim her sey karbonhidrat bazli gidalar malesef. Hareketim cok cok az eskiye gore. On dk oturamayan biriyken on dk ayakta kalamayan birine donustum subat ayindan beri. O yuzden midem toparlar toparlamaz tez vakitte hareketlenmek ve daha saglikli beslenmek istiyorum nereden donersem kar mantigi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?