Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Canım çok üzgünüm en kısa zamanda tekrar nasip olsun sana inşallah

tesekkur ederim hepimiz guzel haberler alalim hep

Aaa kader arkadaşım gel gel hoşgeldin ajsjsj insan nasıl bir şok oluyor dimii kız olacak demek ayy çok sevindim topikte şimdiye kadar erkek yok kimden erkek gelecek çok merak ediyorum

Aaa kader arkadaşım gel gel hoşgeldin ajsjsj insan nasıl bir şok oluyor dimii kız olacak demek ayy çok sevindim topikte şimdiye kadar erkek yok kimden erkek gelecek çok merak ediyorum
Benimki erkek cikarsa grubun ilk erkosu olcak

Yaa hayırlısı olsun canım üzülme diyemem tabiki çok üzücü bi durum bende 9+1 de kaybetmiştim bebeğimi ama isyan etmemeye çalış tevekkül et inşallah. Olmadıysa hayırlısı olmadığı içindir. Yeniden hamile kalırsın bu kez sağlıklı bir bebeğin olur inşallah

ben hala inanamiyorum ki mayista gidince de kiz desin sonra inanirim iyice sacmaladim orda tum hayat hikayemi anlatmaya basladim neden kiza sasirdigim icin sonunda doktor dedi ki dur bi onemli seylere bakiyorum ekranda kafam karisti

ben hala inanamiyorum ki mayista gidince de kiz desin sonra inanirim iyice sacmaladim orda tum hayat hikayemi anlatmaya basladim neden kiza sasirdigim icin sonunda doktor dedi ki dur bi onemli seylere bakiyorum ekranda kafam karisti
Ajajsjsjskkssk sen bensin bende öyle saçmaladım işte aaksksl sonradan da utandım eşim ara sıra videoyu izliyor sesini kız öyle izle diyorum

Ense kalınlığı kaç çıktı çiçeğim

uzuldum canim bende yasadim 2 defa. ilkinde senin gibi doktorda ogrenmistim kalbinin durdugunu insan cok uzuluyor hic duzelmez gibi geliyor ama tahlillerini iyince yaptirip arastirdiktan sonra yine olacak insallah saglikli bebeyin simdi kendine iyi bakmaya calis

Cok komik esim sonuc belli ya simdi sey diyor HIC FARK ETMEZ SAGLIKLI YA ahahahhah ulan burdaki arkadaslarim bile kiz diye oldugunu biliyor birak bu ayaklari dedim
Aynen enişte bey adam çok inandırıcısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…