Valla ben de şaşırdım. Ama eşim bunu duyunca durur mu? Yedirmedi 1-2 gün. Sonra dayanamadım sirkeyle, karbonatlı suyla yıkayıp yedim ama adam doktordan öyle duyduğu için her seferinde zararlı diyorBence saçmalamış yani yemeden olur mu onları
Üstünde yazıyor canım pastörize diye, en azından benim aldığım markada öyle. Sen de kullandığın markaya googleda bi bak istersen.jersey ler pastorize mi? onlar da 5lik petlerde satılınca ben pastorize değil sanıyordum ondan bıraktım yoksa bende jersey ile mayalıyordum
Ayni sey poncik. Annem her hafta jerseyden yapip bize de verirdi yogurt almazdik hic. Hamila kaldigim gibi kaymagini yogurdunu biraktik. Marketlerde satilan gorece daha fabrikaayon olmayan markalardan almaya calisiyorum cunku cok tuketiyorum yogurt ayrandir peynirdirjersey ler pastorize mi? onlar da 5lik petlerde satılınca ben pastorize değil sanıyordum ondan bıraktım yoksa bende jersey ile mayalıyordum
Yok kuşum benim tüp bebek doktorum da çok pinpirik kahve falan içirmiyor mesela. Sadece bana dediği bol karbonatlı ya da sirkeli suda beklet öyle ye dedi. Toksoplazmqdan dolayı o da. Hatta ben domatesi salatalığı da beklietiyorjm sjsjdjValla ben de şaşırdım. Ama eşim bunu duyunca durur mu? Yedirmedi 1-2 gün. Sonra dayanamadım sirkeyle, karbonatlı suyla yıkayıp yedim ama adam doktordan öyle duyduğu için her seferinde zararlı diyor
onları da tüketmesek vay bağırsaklarımızın haline, o zaman ıspanak semizotu da yememen lazım ama mecburen onları da bu yöntem ile yıkayıp tüketiyoruz. Ederinden fazla su tüketselerde mecburuz yaniValla ben de şaşırdım. Ama eşim bunu duyunca durur mu? Yedirmedi 1-2 gün. Sonra dayanamadım sirkeyle, karbonatlı suyla yıkayıp yedim ama adam doktordan öyle duyduğu için her seferinde zararlı diyor
jersey ler pastorize mi? onlar da 5lik petlerde satılınca ben pastorize değil sanıyordum ondan bıraktım yoksa bende jersey ile mayalıyordum
Yeşillik olarak maydonoz ve naneyi diyorlar genelde, özellikle maydonoz hatta, yani marul grubu dahil değilKızlar peki yeşillik tüketiyor musunuz? İlk gittiğim doktor bana fazla yeme demişti. O doktorla yollarımı ayırdım ama söyledikleri aklımda kaldı yine de.
Aynı şey derken? şeyi anlmadım pastorizesi varmı jersey'in ben yok diye biliyordumAyni sey poncik. Annem her hafta jerseyden yapip bize de verirdi yogurt almazdik hic. Hamila kaldigim gibi kaymagini yogurdunu biraktik. Marketlerde satilan gorece daha fabrikaayon olmayan markalardan almaya calisiyorum cunku cok tuketiyorum yogurt ayrandir peynirdir
Bak arkadas da yazmis onun aldigi pastorizeymis, fakat gel gor pastorize bile olsa ev ortaminda mayalaniyor olmasi esas sorun diye okumustumAynı şey derken? şeyi anlmadım pastorizesi varmı jersey'in ben yok diye biliyordum
hee ok şimdi anladım. Biz marketteki ürünlerden devamkeBak arkadas da yazmis onun aldigi pastorizeymis, fakat gel gor pastorize bile olsa ev ortaminda mayalaniyor olmasi esas sorun diye okumustum
Silivri ayrani var bi meshur. Onun bir suzme yogurdu oluyor ki allahhh labne gibi sur ekmege yehee ok şimdi anladım. Biz marketteki ürünlerden devamke
aa ben buralarda hiç görmedim eşime söyleyeyim baksın marketlereSilivri ayrani var bi meshur. Onun bir suzme yogurdu oluyor ki allahhh labne gibi sur ekmege yeondan aliyorum hep harika leziz
Migrostan ve online olarak soyluyorum ben kusum oyle bakabilirsinizaa ben buralarda hiç görmedim eşime söyleyeyim baksın marketlere
ChatGPT hocama sordumBak arkadas da yazmis onun aldigi pastorizeymis, fakat gel gor pastorize bile olsa ev ortaminda mayalaniyor olmasi esas sorun diye okumustum
Herkesi icine nasil siniyorsa oyle yapsin o vakitChatGPT hocama sordum
ben riske alamam sanırım 6 ay daha marketten yerim içim rahat etsinChatGPT hocama sordum
Ben de başlarda tükettim ev yoğurdu ama risk almamaya karar verdim sonra. Marketten de içeriğini okuyarak alıyorum. Aynen kaynak önemli tabi ama korkuyorum benAy ben en başından beri ev yoğurdu yiyorum chatgbt ye de sordum sütü iyi kaynattıktan sonra problem olmadığını söyledi. Hazır yoğurtlar işe yaramayacakmış gibi geliyor. Bir şey de olmadı şimdiye kadar bana
Yok canım maalesef o taraflarda oturmuyorum. Bu markalara da hiç denk geldigimi hatırlamıyorum ama bi araştırayım yine deİzmirde ya da Balıkesir’de yaşıyorsanız güzel ev yoğurduna yakın yoğurtlar var Tire foça yoğurtları bunlar hem pastörize hem de ev yoğurdu gibi tadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?