Ben de 2 gün önce hallettim o işleri yoksa aynaya bakasım gelmiyorduHormonlardan sanirim ekstra bi kil tuy isi cikti basima ya sizde de oyle mi bilmiyorum amaosman abi gibi geziyorum zaten esmerim djfjfjfj
Ben de ay sonu kocisimin dogum gunu var o gun bir kesim fon yaptirayim en azindan dedim kuaforun yolunu unuttumhic halim yok inan yatarak yaptim herseyi buyutecli aynayla ahahsjdjd
Mini yuz epilatorlerinden var hayat kurtariyor sertlestirmiyor da ben biyik ve yuz tuylerim icin iki senedir kullaniyorum asiri pratik tavsiye ederim
öyle güzel bir kalbin varki arkadaşım rabbim sana en güzelini nasip edecek buna inancım tamMerhaba kızlar nasılsınız .. :)
Ben kürtajdan çıktım vedalaştık miniğimle . Biraz zordu ama atlattım çok şükür. Özellikle sedasyon fena çarpıyor beni bi saat ağladım eve gitmek istiyorum diyeonlar da inadına heralde bu gece burdasın yatıyoruz dediler .. neyseki eşim burda gece vardiyasında artık bol bol onu darlarım asdggsa.. Neyse o kadar gülüştük ağlaştık . Hepinizin kalbinin iyiliği satırlarınıza vurmuş .. mis gibi çiçek gibi
Şimdi benim içinde sizlere veda etme vakti .. kendinize iyi bakın kendinize iyi bakın ki bebişlerinizde iyi olsun
Allah kimseye yaşatmasın. Yaşayanlarada sabır versin
Allah’a emanetsiniz inşallah arada uğrar cinsiyetlerinize falan bakarım merakla bekledik o kadar . Güle güle güzel anneler
oyle yaparim acaba ne tur tahlil alirlar bu durumda hic basima gelmedi kanmi idrarmibence yaz canım belki bi tahlil yaptır der, ben bu hamilelik süreçlerinde her durumda doktoru bilgilendirmeyi doğru buluyorum hem içimiz rahatlıyor hem de yanlış birşey yapmamış oluruz
bunları sizin de yaşamanızı istemezdim ama kusura bakmayın da yanlız olmadığım için de çok mutluyumbirbirimizin tuvalet rutinine kadar biliyoruz artık hakkateno terleme oluyor bende de ya aynı pantolonu işyerinde iki gün giyemiyorum şu son 2-3 haftadır
ben ankara da Tuncay Nas a gidiyorum, perinatolog kendisiBende ankaradayım hala arayışım devam ediyor, testler ile ilgili tecrübelerimizi paylaşabiliriz.
Ben hastanede yatarken perinatoloji uzmanı Fahri Burçin Fıratlıgil ilgilendi. Memnun kaldım. Yine o polikliniğe gitmem gerekiyor. O olmazsa sizin söylediğiniz doktora gidebilirim inşallah. Teşekkür ederimben ikizlere hamileyim boluda yaşıyorum .Bilkent şehir hastanesinde atakan hocaya gidiyorum .Konusunda uzman nazik ve çok ilgili
bende bilkent düşünüyorum, sadece kadın doğumdan randevu aldınız hocanın isteğine göre mi test yapılacak?tecrübelerinizi benmlede paylaşırsanız çok sevinirimbilkent şehir hastanesi ankara
Merhaba. Hangi hastanede acaba?ben ankara da Tuncay Nas a gidiyorum, perinatolog kendisi
Aynen tatlisim bende de hem braun hem philips var biri cantamda duruyor biri banyomdaBen de 2 gün önce hallettim o işleri yoksa aynaya bakasım gelmiyordubende de braunun yüz için olan epilatörü var çok memnunum çok rahatlık gerçekten
muayende hoca mı oluyor asistanlar mı geliyor peki?Ben hastanede yatarken perinatoloji uzmanı Fahri Burçin Fıratlıgil ilgilendi. Memnun kaldım. Yine o polikliniğe gitmem gerekiyor. O olmazsa sizin söylediğiniz doktora gidebilirim inşallah. Teşekkür ederim
arkadaşlar ben iple çözüyorum olayı açık tenli olduğum için kaşlarım nadiren çıkar arada toplamak yetiyor bıyıklar da öyle bundan yırtmışım sanırımAynen tatlisim bende de hem braun hem philips var biri cantamda duruyor biri banyomdaoyle bir bagimlilik o
Ben hastanede yatarken deneyimledim sadece Bilkent’i. Her sabah olan kontrollere doktor eşliğinde asistanlar geliyordu.muayende hoca mı oluyor asistanlar mı geliyor peki?
braun un hangisi acaba acil benim de bi çözüm bulmam lazım yüzüm için normalde lazer yaptırıyodumBen de 2 gün önce hallettim o işleri yoksa aynaya bakasım gelmiyordubende de braunun yüz için olan epilatörü var çok memnunum çok rahatlık gerçekten
ilk asistan doktor bakıyor sonra hoca geliyor. Benim perinatoloji bölümü takibimi yapıyorbilkente gittiğinizde muayenede asistanlar mı oluyor doktorlar mı?Bilkentte necati hançerlioğullar 'un ultrasonunun çok iyi olduğunu söylediler bu arada bilgin olsun.
Ama müthiş bişeyy sıfır acı kızarma 2 dakika da hallolluyor tertemizAynen tatlisim bende de hem braun hem philips var biri cantamda duruyor biri banyomdaoyle bir bagimlilik o
Şu canım bende ki çok memnunum ben ruj gibi aynı at çantaya çıkbraun un hangisi acaba acil benim de bi çözüm bulmam lazım yüzüm için normalde lazer yaptırıyodum
sağlıkla geçsin süreciniz inşallah ben bilkentten çok memnunumBen hastanede yatarken perinatoloji uzmanı Fahri Burçin Fıratlıgil ilgilendi. Memnun kaldım. Yine o polikliniğe gitmem gerekiyor. O olmazsa sizin söylediğiniz doktora gidebilirim inşallah. Teşekkür ederim
Bende senin kızın olacağını düşünüyorum hemde çok eminim. Aksi çıkarsa bayılırım şurayaAy benim kesin kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?