Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Enerjilerimizin acil geri gelmesi lazim boyle ekime kasima varamayiz gibi 😅🥹 bi de insan yapamadikca daha da tembellesip daha da bisey yapamaz hale geliyor koturum gibi tovbe estafurullah djfjfjfjfj
Hiii yemin ederim doğru kız yemek yapmıyorum 3 aydır yemek yaa valla aparatif şeyler makarna dışarıdan söyle bilmem ne acil toparlanmam lazım benim

Ben istiyorum ki bi lavabo tuvalet de ciflesin, mutfaklari domestoslasin, ufaktan da bir toz alsin filan 🤣 su an orta sehpaya isik vurdukca tikim tutuyor tozlari goruyorum 🤣🤣alti gunde mahvolmus ya yaziklar olsun cok nankor bu ev isi. Tabi ben bunlari her gun is gucun arasinda molalarimda yapardim kocamin bunlardan haberi bile olmazdi sndjdndj. Simdi bazi seyleri kendi yapmak zorunda kalinca soyle diyor mesela ORASI DA SILINMESI GEREKEN HIR YER MI
Bizimki bugün 4 saat süpürge tuttu ayıldı bayıldı yorgunluktan. İçimi şişirdi girdim oturma odasına kapıyı kapattım. Haftada bir kadın alıcam galiba ya böyle cekilmez 😂

Ay bayılırım ama bizim evde sıra sıra önce eşimin eski dizisinden başladık sonra benim derken sıra bana geldi bundan önce de Ezel izledim😀 İstanbullu gelin bitsin sırada Çukur var ajjaja
Yaa biz de öyleyizzz 🤣🤣 biz ezel asmalı konak bizimkiler bir İstanbul masalı kurtlar vadisi hep izledik bunları 🤣🤣 çukura başlarken haber ver bende başlayayım yeniden bayılırımmmm 🤣🤣🤣

Bizimki bugün 4 saat süpürge tuttu ayıldı bayıldı yorgunluktan. İçimi şişirdi girdim oturma odasına kapıyı kapattım. Haftada bir kadın alıcam galiba ya böyle cekilmez 😂
Onu bende düşündüm ya ama şöyle havalar bi düzelsin cam kapı için alıcam birini ben yapamam galiba günlük işlerimi yaparsam dua edicem valla bıktım bu pasaklı halimden ajajs

ben de tuvalete gitmeye korkuyorum zaten travmam var ilk hamilelikten. psikolojim mahvoluyo tuvalete giderken😭😭

Ben istiyorum ki bi lavabo tuvalet de ciflesin, mutfaklari domestoslasin, ufaktan da bir toz alsin filan 🤣 su an orta sehpaya isik vurdukca tikim tutuyor tozlari goruyorum 🤣🤣alti gunde mahvolmus ya yaziklar olsun cok nankor bu ev isi. Tabi ben bunlari her gun is gucun arasinda molalarimda yapardim kocamin bunlardan haberi bile olmazdi sndjdndj. Simdi bazi seyleri kendi yapmak zorunda kalinca soyle diyor mesela ORASI DA SILINMESI GEREKEN HIR YER MI
Benimki kızacağımı bildiğinden bunu çırpayım mı diye bile soruyor artık 🤣🤣

Yaa biz de öyleyizzz 🤣🤣 biz ezel asmalı konak bizimkiler bir İstanbul masalı kurtlar vadisi hep izledik bunları 🤣🤣 çukura başlarken haber ver bende başlayayım yeniden bayılırımmmm 🤣🤣🤣
Tamam beraber başlayalım 🤣 daha eğlenceli olur ahaja

Hiii yemin ederim doğru kız yemek yapmıyorum 3 aydır yemek yaa valla aparatif şeyler makarna dışarıdan söyle bilmem ne acil toparlanmam lazım benim
Ben de uc haftadir filan sadece makarna turevi deyler yapabildim 🤣 tum becerilerim gitti gibi sidjfjfjf

Ben de hala haftalik baglanmadim ama sart belli ki 🤣 bugun bir ara diyor ki zayiflamis ev isi yapmaktan🤣🤣 sanirsin gundelige yolluyorum

Onu bende düşündüm ya ama şöyle havalar bi düzelsin cam kapı için alıcam birini ben yapamam galiba günlük işlerimi yaparsam dua edicem valla bıktım bu pasaklı halimden ajajs
Bende yapamıyorum bütün düzenim bozuldu. Belim ağrıyor ayakta kalamıyorum çok fazla zaten. Normalde ışıl ışıl olan evimi artık b.k götürüyor afedersin dkdjjdjd asla istediğim standartlara getiremiyor kocam bey

Back
X