Kiz olcaksa bana benzesin yahuBir rivayete göre kız bebekler babaya daha çok benzermiş ama ben erkek hissediyorum
Bugün bende aa dedim hissediyorum abartma dedi daha da dememBenim pıt pıtım var şimdilik ama kocama deneme yatırcam ileriki günlerde tekrar.
Bizim satımız da aynıBen bir haftadır ara ara hissediyorum özellikle merdiven falan çıktıktan sonra kasığımda pıtırtı mı seğirme mi desem birşey oluyor. Çok nadiren hissedebilen oluyırmuş. Benim gittiğim kadın doğum doktorunun da 4 tane çocuğu varmış birinde bu haftalarda hissetmeye başlamıştım bende dedi. Hatta eşim ultrasonun videosunu çekerken arkada bizde bunu konuşmuşusuz o da çıkmış atabilseydim R rose-bahar a videosunu atacaktım.
Kontrole ne zaman gidiyorsun. Gittiğinde sende sorsana bi sana ne dicek merak ettim.Ayy beni çok mutlu ettin biliyor musuunDudaklarımı büzerek ağlasam mı gülsem mi ikisi aynı anda o moda girdim
Pazartesi düşünüyorum bakalımKontrole ne zaman gidiyorsun. Gittiğinde sende sorsana bi sana ne dicek merak ettim.
Benimki de doktorlar bu haftalarda hissedilmez derler hep ama ben kendim bu haftalarda hissetmeye başladım kızımda dedi. Nadiren hissediliyor dedi eşimde o sırada ultrason ekranının videosunu çekiyordu arkada konuşmamız da çıkmış.Bugün bende aa dedim hissediyorum abartma dedi daha da demem
İşte burası çok kısıtlı ya video atamıyoruz meselaBenimki de doktorlar bu haftalarda hissedilmez derler hep ama ben kendim bu haftalarda hissetmeye başladım kızımda dedi. Nadiren hissediliyor dedi eşimde o sırada ultrason ekranının videosunu çekiyordu arkada konuşmamız da çıkmış.
Pazartesiye daha da büyümüş olacak inşallah iki gündePazartesi düşünüyorum bakalımsizleri görünce nerdeyse bugün gidecektim ama
Evet ya az önce baya uğraştım R rose-bahar a özelden videoyu atacaktım yapamadım.İşte burası çok kısıtlı ya video atamıyoruz mesela
Ohh maşallah sessiz sessiz büyümüş orda ne güzelKızlar hersey yolunda geçen cumartesi özelde 8+1 çıkmıştı bugün devlette 9+3 çıktı bu doktor da usg ye göre ilerleriz dedi üç hafta sonra ikili test vereceğim kontroller aylık olacakmış şuraya da bir foto ekliyim
Teşekkürler teyzesiOyy maşallahh sağlıkla büyüsün allah nazardan saklasın annesi
Normal canım dün bende aynısını yaşadım yediklerinden olabilirBenim karnımda batmalar var ya kızlar gaz olduğunu düşünüyorum aksini düşünemem şuan öyledir dimi
Evet iyi ki yaptırmışsınız idrar testini. Yarın ben de bi doktoruma soracağım çok yaygınmış zatenEvet kullanıyorum ama fitili ilk kullandığım zamanlar böyle bir durumum yoktu iki gündür vardı bu iç çamaşırımda ve vajinamdaki ıslaklık hissi. Şüphelendim sadece ama yüksek çıkmasına şok oldum çünkü akıntıdan başka bir belirtim yoktu benim de.
Gazdır hayatım endişelenme bende de oluyor pozisyon al arkadaşlar çokça örnekler vermişBenim karnımda batmalar var ya kızlar gaz olduğunu düşünüyorum aksini düşünemem şuan öyledir dimi
Yaa bence çok erken yaa karın içi katmandan daha onu hissetmemiz sanki mümkün değil gibi ama doktorlarınız da tecrübelerinden bahsetmiş bende bi acaba mı oldum şuan hdksjsjsKarnımdan pıt pıt bi hisler alıyorum çocukumun kalp atışını hissediyor olamam di mi
Yok artık işte bu olmazBenim eşim bebeğin kalp atışını duyduğunu iddia ediyor. Ay bi dener misiniz eşlerinz bi dinlesin sağ ve sol tarafınızı lütfen
Yaaa yicemm bizimki çilek kadar şuan teyzesiii
Bu konuda bir anım var. Annemin görümcesinin görümcesiKiz olcaksa bana benzesin yahuoglus olursa babasinin kopyasi olsun isterim ajdjfj
Cinsiyet kesinlessin ekrana ya kendi bebekligimi ya kocaminkini koyucam manifest maksatli
Offf ben banyo yapmaya endişe ediyorum yaa ne zaman yapsam sonrasında leke geliyor üzülerek itiraf ediyorum resmen 4-5günde bir yapıyorum şuan korkudanBu arada banyo yaptım ben beni kutlayın ajsjsjjssj
Akıntı dediğin şey gebeliğin şanındandırBen bu akıntı meselesini sordum doktoruma hafif sarı geliyor bazen de dedim normal olması gereken o dedi hiç tahlil falan istemedi benden haftaya cuma bidaha sorayım
Evet cileklerimizzz cok sekerler yaYaaa yicemm bizimki çilek kadar şuan teyzesiii
Bu konuda bir anım var. Annemin görümcesinin görümcesikomik oldu ama böyle bebekken beni çok severmiş hamile kaldığında da hep benim bebeklik resmime bakmış sonra benim gibi renkli gözlü kıvırıcı siyah saçlı bir kızı oldu gerçekten de kızın bebekliği bana benziyordu tabi artık saçlarım siyah ve kıvırcık değil bu gereksiz detayı da vermiş olalım ahahaha
Ya ben vücudumu çok duyuyorum sanırım. Tuhaf gelecek ama döllenme sonrası yavrim rahme ilerlerken de diyordum galiba rahme yolculuk var diye. Daha testlerde görünmezkenYaa bence çok erken yaa karın içi katmandan daha onu hissetmemiz sanki mümkün değil gibi ama doktorlarınız da tecrübelerinden bahsetmiş bende bi acaba mı oldum şuan hdksjsjs
Ay inşallah sizin böyle bir durum çıkmaz, bana da haber verin merak ederimEvet iyi ki yaptırmışsınız idrar testini. Yarın ben de bi doktoruma soracağım çok yaygınmış zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?