- 17 Mart 2025
- 46
- 46
- 3
- 25
Çok teşekkür ederim iyi ki varsınCanım benim, canım. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. KAbullendikten sonra insan bi tık daha rahatlıyor.. İlk reglini olduktan sonra tamamen normale döneceksin, yeni bebiş düşüncelerine gireceksin.
O süreçlerde ben hep saçlarımla uğraşırım bakım yaparım yağlarım ballarım , uzamasını takip ederim bana çok iyi geliyor. Kafanı dağıtacak şeylere odaklanırsan çok rahat edersin
Vallahi doktor degiliz tabi hicbirimiz ama her sey cok duzgun gozukiyorEvet böyle ultrason kese de var embriyo da
insallah iyi gecicek cikinca bizede yazarsin kendi muayineniz gibi bekliyoruzSabah tam 10da. Şimdiye kadarki en stresli gittiğim kontrol bu. İnş altıma mıçmam bağırsaklarım şov yapıyor
Hamile kıyafetlerine de bakıyorum ama elbise falan yaz dönemini geçer gider dedim. Hamile kiyafetlerini de hiç begenemiyorum. Nereden bakıyorsunuz Hamile kıyafeti?Ben henuz heves heves kendine gebe kiyafeti filan alma modundayim, cocuguma sira gelmedibir tane patigi var sembolik o kadar ahsj
Canim h&m den hamile icin karin panelli bir yazlik keten pantolon aldim. Digeri de h&m ama normal keten, dun de mangodan beli lastikli palazzo model jean aldim. Hem lohusalikta da giyerim ziyan olmaz diyerek. Baska da alt giyim almayacagim. Belki bir hamile sortuHamile kıyafetlerine de bakıyorum ama elbise falan yaz dönemini geçer gider dedim. Hamile kiyafetlerini de hiç begenemiyorum. Nereden bakıyorsunuz Hamile kıyafeti?
Bu özeldekı doktorlarda bı degısık ya devlettekı okadar ıc açıcı konusuyorkı her gıttıgımde ama özeldekı her gıdısıme ıcımı karartıp gelıyorum ya olacağı varsa Hersey olucak buna ınancımız var ama benım hamılelıgımı sitrese sokuyorlar gerek yok bence buna Hersey suanda yolunda bekleyıp görücez deşeler cokmu zorGerçekten evet ya çok net konustu haftaya duyamazsak müdahale edicez dedi yani şaşırtıcıydı. Öncesinde devlete gittim orda kese gördü bebeği hiç görmedi alttan muayene edince gördü sadece, daha çok kücük tahmin ettiğim gibi haftaya gel dedi. Özeldeki doktor direkt haftaya duymazsak müdahale dedi
Ulen yaaaa hahahhaha performans kaygısı çok güzel özetledin akhaajhjhjhhjhjPerformans kaygisi oldum resmenaz daha buyumeden kimseyi goturmicem artik dogurunca gorsunler bi zahmet birer tam altin esliginde ajjdjdjdd
Eşimde morfoloji problemi var, o yüzden içimde bi yerlerde hep bi kuşku var ya bu sefer de bebeğim sağlıksızsa diyeinsallah iyi gecicek cikinca bizede yazarsin kendi muayineniz gibi bekliyoruzneden bu kadar stres yaptin ki bir sorunmu oldu
Liste bazındaki bilgileri yazipKızlar benidw eklermisiniz buraya
Ay bende de oldu buuu yavrim sandımBenim alt karın kısmında dün epey pıt pıt atma vardı. Ama sonra gaz olduğunu anladımBu arada hamilelikte metsil kullanılabiliyor gaz sancısı için bilginiz olsun. Şu çiğneme tableti olan. Doktorum bana yazdı.
Ben de bir sürü likeladım uygulamalardan ama henüz halihazırdakileri giyebildiğim için bekletiyorum tutumlu anneBen henuz heves heves kendine gebe kiyafeti filan alma modundayim, cocuguma sira gelmedibir tane patigi var sembolik o kadar ahsjsj
İdrar tahlili vermedim hiç canımBeyaz akintim var benim gebeligin basindan beri, sariyi normalde enfeksiyona yorarlar ama gebelik durumu icin gecerli mi bilmiyorum yaniltmayayim sizigenel tahlil istememis miydi doktorunuz ?
Aaa çok rahatladım yaBenim de var sorun değilmiş
Bide 2 haftadır afedersiniz kusuyodum sürekli ama bugün olmadı bişi 2 haftada geçer mi bu belirti siz yaşadınız mı bu sorunuBeyaz akintim var benim gebeligin basindan beri, sariyi normalde enfeksiyona yorarlar ama gebelik durumu icin gecerli mi bilmiyorum yaniltmayayim sizigenel tahlil istememis miydi doktorunuz ?
Gonlunu ferah tut lutfen canim, hicbir sey cikmayacakKızlar benim de kontrolüm yarın 11.30 gibi. Sata göre 9+4 olucam galiba ama benim iki gün geriden geliyor hep ultrasonda geç yumurtladığım için. O kadar stresliyim ki çünkü hiç bir belirtim yok kalmadı. Hamile değilmişim gibi yani böyle olan varmı. Ben yarına kadar kalpten gitmem inşallah.
Bu arada biz eşimle tüp bebekten sonra embriyolarımız yaşamadığı için ayrıntılı genetik test,karyotip kromozom analizi falan herşeyi yaptırmıştık normaldi yine de sorun çıkar mı ki sonradan. Araştırdığım kadarıyla sonradan kalp durması falan bebekte kromozomal genetik rahatsızlık varsa oluyormuş.
Benim bes haftalikkenden beri bulantim var, ama hep topu 2 kez kustum. Herkeste bulantinin seyri farkli oluyor. Zamanla da hepsi azalip bitebiliyorBide 2 haftadır afedersiniz kusuyodum sürekli ama bugün olmadı bişi 2 haftada geçer mi bu belirti siz yaşadınız mı bu sorunu
Benim yedinci haftada genel kan sayimi idrar tahlili tum vitaminler vs hepsine bakilmisti bir de bazi bulasici hastaliklar, o yuzden sordum canimİdrar tahlili vermedim hiç canım
yaa senle ben ayni gibiyiz benimde 2 dusuk oldu bende kan pihtilasmasi cikti. sonra tekrar hamilelik dusundukte esimde hareketlililer ve adini unutdugum biseyde sorun cikmisti tedavi oluyordu alerji oldu diye tedaviyi birakti sonra hamile oldum. saglikli ve hayirli bebeklerse kismetimizde varlarsa kucagimizada aliriz insallah biz elimizden geleni her seyi yapiyoruz oyle dusunEşimde morfoloji problemi var, o yüzden içimde bi yerlerde hep bi kuşku var ya bu sefer de bebeğim sağlıksızsa diye3 kaybım var daha önce ama onlar erken haftalardaydı
Ne bileyim korkuyorum işte kötü bişeyle karşılaşmaktan
Doğru söylüyorsun düşünüp durmanın insana hiçbir faydası yok zaten yaşayıp görcez. İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza ama ben yarınki kontrole kadar nefesimi tutup beklicem galibayaa senle ben ayni gibiyiz benimde 2 dusuk oldu bende kan pihtilasmasi cikti. sonra tekrar hamilelik dusundukte esimde hareketlililer ve adini unutdugum biseyde sorun cikmisti tedavi oluyordu alerji oldu diye tedaviyi birakti sonra hamile oldum. saglikli ve hayirli bebeklerse kismetimizde varlarsa kucagimizada aliriz insallah biz elimizden geleni her seyi yapiyoruz oyle dusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?