Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
Canım benim, canım. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. KAbullendikten sonra insan bi tık daha rahatlıyor.. İlk reglini olduktan sonra tamamen normale döneceksin, yeni bebiş düşüncelerine gireceksin.
O süreçlerde ben hep saçlarımla uğraşırım bakım yaparım yağlarım ballarım , uzamasını takip ederim bana çok iyi geliyor. Kafanı dağıtacak şeylere odaklanırsan çok rahat edersin
Çok teşekkür ederim iyi ki varsın 🧡

Ben henuz heves heves kendine gebe kiyafeti filan alma modundayim, cocuguma sira gelmedi🤣 bir tane patigi var sembolik o kadar ahsj
Hamile kıyafetlerine de bakıyorum ama elbise falan yaz dönemini geçer gider dedim. Hamile kiyafetlerini de hiç begenemiyorum. Nereden bakıyorsunuz Hamile kıyafeti?

Hamile kıyafetlerine de bakıyorum ama elbise falan yaz dönemini geçer gider dedim. Hamile kiyafetlerini de hiç begenemiyorum. Nereden bakıyorsunuz Hamile kıyafeti?
Canim h&m den hamile icin karin panelli bir yazlik keten pantolon aldim. Digeri de h&m ama normal keten, dun de mangodan beli lastikli palazzo model jean aldim. Hem lohusalikta da giyerim ziyan olmaz diyerek. Baska da alt giyim almayacagim. Belki bir hamile sortu😁 elbiseyle gecirmeyi planliyorum ben de genel itibariyle. Ama bazen iste bir duzgun pantolon vs gerekecek banka muhasebeci islerim icin diye aldim😬 zira kotlarim bile kapanmiyor

Gerçekten evet ya çok net konustu haftaya duyamazsak müdahale edicez dedi yani şaşırtıcıydı. Öncesinde devlete gittim orda kese gördü bebeği hiç görmedi alttan muayene edince gördü sadece, daha çok kücük tahmin ettiğim gibi haftaya gel dedi. Özeldeki doktor direkt haftaya duymazsak müdahale dedi
Bu özeldekı doktorlarda bı degısık ya devlettekı okadar ıc açıcı konusuyorkı her gıttıgımde ama özeldekı her gıdısıme ıcımı karartıp gelıyorum ya olacağı varsa Hersey olucak buna ınancımız var ama benım hamılelıgımı sitrese sokuyorlar gerek yok bence buna Hersey suanda yolunda bekleyıp görücez deşeler cokmu zor

insallah iyi gecicek cikinca bizede yazarsin kendi muayineniz gibi bekliyoruz 😁 neden bu kadar stres yaptin ki bir sorunmu oldu
Eşimde morfoloji problemi var, o yüzden içimde bi yerlerde hep bi kuşku var ya bu sefer de bebeğim sağlıksızsa diye :( 3 kaybım var daha önce ama onlar erken haftalardaydı
Ne bileyim korkuyorum işte kötü bişeyle karşılaşmaktan :(

Benim alt karın kısmında dün epey pıt pıt atma vardı. Ama sonra gaz olduğunu anladım🤪 Bu arada hamilelikte metsil kullanılabiliyor gaz sancısı için bilginiz olsun. Şu çiğneme tableti olan. Doktorum bana yazdı.
Ay bende de oldu buuu yavrim sandım
Ben henuz heves heves kendine gebe kiyafeti filan alma modundayim, cocuguma sira gelmedi🤣 bir tane patigi var sembolik o kadar ahsjsj
Ben de bir sürü likeladım uygulamalardan ama henüz halihazırdakileri giyebildiğim için bekletiyorum tutumlu anne🤣 Yalnız bir tulum aldım ta 6 haftalıkken bir mağazada görünce dayanamadım

Kızlar benim de kontrolüm yarın 11.30 gibi. Sata göre 9+4 olucam galiba ama benim iki gün geriden geliyor hep ultrasonda geç yumurtladığım için. O kadar stresliyim ki çünkü hiç bir belirtim yok kalmadı. Hamile değilmişim gibi yani böyle olan varmı. Ben yarına kadar kalpten gitmem inşallah.
Bu arada biz eşimle tüp bebekten sonra embriyolarımız yaşamadığı için ayrıntılı genetik test,karyotip kromozom analizi falan herşeyi yaptırmıştık normaldi yine de sorun çıkar mı ki sonradan. Araştırdığım kadarıyla sonradan kalp durması falan bebekte kromozomal genetik rahatsızlık varsa oluyormuş.

Beyaz akintim var benim gebeligin basindan beri, sariyi normalde enfeksiyona yorarlar ama gebelik durumu icin gecerli mi bilmiyorum yaniltmayayim sizi 🌸 genel tahlil istememis miydi doktorunuz ?
Bide 2 haftadır afedersiniz kusuyodum sürekli ama bugün olmadı bişi 2 haftada geçer mi bu belirti siz yaşadınız mı bu sorunu

Kızlar benim de kontrolüm yarın 11.30 gibi. Sata göre 9+4 olucam galiba ama benim iki gün geriden geliyor hep ultrasonda geç yumurtladığım için. O kadar stresliyim ki çünkü hiç bir belirtim yok kalmadı. Hamile değilmişim gibi yani böyle olan varmı. Ben yarına kadar kalpten gitmem inşallah.
Bu arada biz eşimle tüp bebekten sonra embriyolarımız yaşamadığı için ayrıntılı genetik test,karyotip kromozom analizi falan herşeyi yaptırmıştık normaldi yine de sorun çıkar mı ki sonradan. Araştırdığım kadarıyla sonradan kalp durması falan bebekte kromozomal genetik rahatsızlık varsa oluyormuş.
Gonlunu ferah tut lutfen canim, hicbir sey cikmayacak😍 artik gunu de baya ilerledi cok sukur testleriniz de temizmis bak. Bizler gercekten fazladan evhamlaniyoruz yonetemiyoruz stresimizi. Zor da kavustugumuz icin ekstra kaygilaniyoruz bence

Bide 2 haftadır afedersiniz kusuyodum sürekli ama bugün olmadı bişi 2 haftada geçer mi bu belirti siz yaşadınız mı bu sorunu
Benim bes haftalikkenden beri bulantim var, ama hep topu 2 kez kustum. Herkeste bulantinin seyri farkli oluyor. Zamanla da hepsi azalip bitebiliyor 😬

Eşimde morfoloji problemi var, o yüzden içimde bi yerlerde hep bi kuşku var ya bu sefer de bebeğim sağlıksızsa diye :( 3 kaybım var daha önce ama onlar erken haftalardaydı
Ne bileyim korkuyorum işte kötü bişeyle karşılaşmaktan :(
yaa senle ben ayni gibiyiz benimde 2 dusuk oldu bende kan pihtilasmasi cikti. sonra tekrar hamilelik dusundukte esimde hareketlililer ve adini unutdugum biseyde sorun cikmisti tedavi oluyordu alerji oldu diye tedaviyi birakti sonra hamile oldum. saglikli ve hayirli bebeklerse kismetimizde varlarsa kucagimizada aliriz insallah biz elimizden geleni her seyi yapiyoruz oyle dusun

yaa senle ben ayni gibiyiz benimde 2 dusuk oldu bende kan pihtilasmasi cikti. sonra tekrar hamilelik dusundukte esimde hareketlililer ve adini unutdugum biseyde sorun cikmisti tedavi oluyordu alerji oldu diye tedaviyi birakti sonra hamile oldum. saglikli ve hayirli bebeklerse kismetimizde varlarsa kucagimizada aliriz insallah biz elimizden geleni her seyi yapiyoruz oyle dusun
Doğru söylüyorsun düşünüp durmanın insana hiçbir faydası yok zaten yaşayıp görcez. İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza ama ben yarınki kontrole kadar nefesimi tutup beklicem galiba :D

Back
X