Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
bel ağrısı denk gelmiştir canım. benim ilk gebeliğimde de olurdu çok bu haftalarda normal. belirtiler de normal hiçbir şey hissetmemek de her gebelik kendine özgü oluyor.

Aaaaa vercekten mi prilam beni ekstra uyutuyor tek sorun o, cok iyi geldi onun disinda. Hatta bazen aksam icmem gereken ikiyi icmiyorum bile tek yetiyor belki de eski haftalardaki kadar bulantim yok ben ilac aldigim icin farketmiyorumdur. Dun sokakta gezerken hic bulanti hissetmedim klasik, eve geldik aksam hemen bulanti basladi aksam ilacimi da ictim ev banayaramiyor.
Guzel dileklerin icin de cook tesekkur ederim canim

hem de nasıll rahatladım :) sağol canım. az kaldı 12 yi bir geçelim de sonrası çok rahat geçecek alışveriş falan konuşulacak zamanlara gelelimm
Evet ben de dun muayene cikisi 12.hafta randevumu alirken vayyy be dedim nasil geciyor az daha diren kizim bitecek

Evet yolunda gitmeyen bi gebelikse zaten belirti olmuyor pek fazla. Benim de ilkinin 7. Haftada kalbi durmuştu, çok şiddetli kasık ağrısı oluyordu ama mide bulantısı falan hiç yoktu. Baştan belliydi

Günaydınlar herkesee sürekli kabus görenler ve gece overthinkten uyuyamayanlar var mı ben gibi djdjjd
Kusum hormonlardan. Her gece goruyorum treansferden beri. Doktor dedi ki hamileligin alameti farikasi kabus gormektirsenin su an gordugun hicbir ruyayi ciddiye almaman lazim diyor. Cunku gecen sekiz kollu uc kafali bir sey doguruyodum mesela aglayarak uyandim akdjdjdj

Çok geçmiş olsun canım. Benim belim sanırım tutulmuş hareket edemiyorum, duş alıp asm’de kan sırasında bekledim. Böyle bir ağrı değildi sanırım di mi
Yok yani normal bel ağrısıydı klasik gebelikte olan gibi bir ağrı

anladim canim bel agrisi ondan olmaz bence gebelikte bel agrilari olur zaten
Ben de öyle düşünüyorum mesajımda da dediğim gibi kimseyi de korkutmak istemem o denk geldi büyük ihtimalle tek belirtim olduğu için söyledim

bel ağrısı denk gelmiştir canım. benim ilk gebeliğimde de olurdu çok bu haftalarda normal. belirtiler de normal hiçbir şey hissetmemek de her gebelik kendine özgü oluyor.
Evet kesinlikle katılıyorum

Ay ben de abuk sabuk şeyler gördüm yemin ederim uykularım asla rahat değil ya. Okuldan gelince uyuyorum direkt o yüzden gece uykusu yetmiyor ( bir de geceleri de bulanıyor benim mide bu da yeni huyum djdjdjd

Açlık kan şekerim 75 çıkmış çok mutluyum(en son 100 üstü çıkınca yüksek diye tekrar istemişti ama ben onda sahur yapmıştım beş saattir falan açtım)

Şey diyomusum benimde kocamı gördüğüm gibi baslıyor hshsjd ona nazlanabiliyoruö ya ondandır belki ya kuscak kadar olmuyorum artık ama devamlı ağzıma su doluyor , midem ekşiyor kokular delirtiyor. Ben hamilelikten önce sigara içerdim. Suan sigara kokusundan ölcem mesela eşim içiyo mafoluyorum sanki bütün ev kokuyo bana

Evet yolunda gitmeyen bi gebelikse zaten belirti olmuyor pek fazla. Benim de ilkinin 7. Haftada kalbi durmuştu, çok şiddetli kasık ağrısı oluyordu ama mide bulantısı falan hiç yoktu. Baştan belliydi
Wvet kuşum aynen öyle bebişlerimiz sağlıklı ve bizimle ben buna inanıyorum cok güzel günler göreceğiz inşallah

Günaydınlar herkesee sürekli kabus görenler ve gece overthinkten uyuyamayanlar var mı ben gibi djdjjd

Ben o ben uyudum ama uyudum uyandım kabus gördüm kalktım eşime sarıyorum utanmadın dimi şunu yapmaya diye ne yaptım ben diyor şaşırdı sabahın 5inde bu kabus olayı bitirdi bizi yahu

Ay ben de abuk sabuk şeyler gördüm yemin ederim uykularım asla rahat değil ya. Okuldan gelince uyuyorum direkt o yüzden gece uykusu yetmiyor ( bir de geceleri de bulanıyor benim mide bu da yeni huyum djdjdjd
Ben karabasan da gordum ilk haftalarda cok kotuydu evlerden irak simdi sallamamaya calisiyorum
Prilam icmiyor musun canim

Ben kendi evimin mutfagina bayramdan beri giremiyorum, mutfak komple kokuyor hani guya ilaci alinca azaliyor bulanti, ama herseyden tiksinmeme herseyin kokmasina engel degil malesef. Gecen gun esime diyorum ki SU BARDAGI neden kokuyor ahsjdjdj. Iyice sapittin sen dedi simdi annem de bir ayligina filan gidicek istanbuldan, ne yer iceriz bilmiyorum hep disaridan mecbur

Yaa valla sanırım hepimiz öyleyiz duygusal anlamda.. haklısın canım fiziksel olarak da çok yıprandım gerçekten onun vermiş olduğu hasar da var hala üstümde sanırım. Çok şükür iyiyim daha da iyi olucam inşallah
Benimde öyle hiç bisey yapmak gelmiyor içimden insallh zamanla geçer mide bulantıları canım
İnşallah canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…