bel ağrısı denk gelmiştir canım. benim ilk gebeliğimde de olurdu çok bu haftalarda normal. belirtiler de normal hiçbir şey hissetmemek de her gebelik kendine özgü oluyor.Amin inşallahburada bel ağrısı olan arkadaşları korkutmak istemem kesinlikle ki büyük ihtimalle o haftada denk gelmişti sadece kalp durmasıyla alakası olduğunu düşünmüyorum ama bel ağrım vardı onun dışında bir şey yoktu ne kanama ne kasık ağrısı
Aaaaa vercekten miÖncelikle geçmişe gidip mesajlarını okudummm bebişin iyi olmasına cokl sevndmm hep böle haberler alalm inşallahh
Diğer konum ise prilam bende hiçbileue yaramadı, gece yatmadan 2 sabahta 1 içiyorm. Asla ve katha işe yaramıyo baygınlk geçircem artk
yaa tebrikler masallah. sabahin guzelliyi bu. cinsiyyeti ne oldu ilk bebisimiz kizdi 2 ci ne acabaKızlaar 12+0 dan bildiriyorum cinsiyeti öğrendim
hem de nasıll rahatladım :) sağol canım. az kaldı 12 yi bir geçelim de sonrası çok rahat geçecek alışveriş falan konuşulacak zamanlara gelelimmCanim gozun aydinkalp atisi duymanin rahatligi
Evet ben de dun muayene cikisi 12.hafta randevumu alirken vayyy be dedim nasil geciyor az daha diren kizim bitecekhem de nasıll rahatladım :) sağol canım. az kaldı 12 yi bir geçelim de sonrası çok rahat geçecek alışveriş falan konuşulacak zamanlara gelelimm
Evet yolunda gitmeyen bi gebelikse zaten belirti olmuyor pek fazla. Benim de ilkinin 7. Haftada kalbi durmuştu, çok şiddetli kasık ağrısı oluyordu ama mide bulantısı falan hiç yoktu. Baştan belliydiBenim 2 sağlıksız gebeliğim oldu, ikiside 9. Haftaya gelmeden kalbi durdu zaten ve onlarda hiçbir belirtim yoktu. Hiiç ama sadece eeglm geçmişti. Keremde bel ağrım müthişti , kokulara acayip hassastm ama suankinde olduğu gibi kusmalı öğürmeli olmamıstm shsjdjd doktoruma gittim kan ter gözyaşk içinde kötüyüm doktorm dedm…. Help dedm midem cok kötü keremde böle olmadm desm. Biz gebelerde mide bulantısını severiz… iyi bu bosver herşey iyi demektir dedi.. napim el mecbur çekcez
Kusum hormonlardan. Her gece goruyorum treansferden beri. Doktor dedi ki hamileligin alameti farikasi kabus gormektirGünaydınlar herkesee sürekli kabus görenler ve gece overthinkten uyuyamayanlar var mı ben gibi djdjjd
Yok yani normal bel ağrısıydı klasik gebelikte olan gibi bir ağrıÇok geçmiş olsun canım. Benim belim sanırım tutulmuş hareket edemiyorum, duş alıp asm’de kan sırasında bekledim. Böyle bir ağrı değildi sanırım di mi
Ben de öyle düşünüyorum mesajımda da dediğim gibi kimseyi de korkutmak istemem o denk geldi büyük ihtimalle tek belirtim olduğu için söyledimanladim canim bel agrisi ondan olmaz bence gebelikte bel agrilari olur zaten
Evet kesinlikle katılıyorumbel ağrısı denk gelmiştir canım. benim ilk gebeliğimde de olurdu çok bu haftalarda normal. belirtiler de normal hiçbir şey hissetmemek de her gebelik kendine özgü oluyor.
Ay ben de abuk sabuk şeyler gördüm yemin ederim uykularım asla rahat değil ya. Okuldan gelince uyuyorum direkt o yüzden gece uykusu yetmiyorKusum hormonlardan. Her gece goruyorum treansferden beri. Doktor dedi ki hamileligin alameti farikasi kabus gormektirsenin su an gordugun hicbir ruyayi ciddiye almaman lazim diyor. Cunku gecen sekiz kollu uc kafali bir sey doguruyodum mesela aglayarak uyandim akdjdjdj
Oyyy maşallah sağlıkla büyüsün. Güne çok pozitif başladım şuanKızlaar 12+0 dan bildiriyorum cinsiyeti öğrendim
Şey diyomusum benimde kocamı gördüğüm gibi baslıyor hshsjd ona nazlanabiliyoruö ya ondandır belkiAaaaa vercekten miprilam beni ekstra uyutuyor tek sorun o, cok iyi geldi onun disinda. Hatta bazen aksam icmem gereken ikiyi icmiyorum bile tek yetiyor belki de eski haftalardaki kadar bulantim yok ben ilac aldigim icin farketmiyorumdur. Dun sokakta gezerken hic bulanti hissetmedim klasik, eve geldik aksam hemen bulanti basladi aksam ilacimi da ictim ev banayaramiyor.
Guzel dileklerin icin de cook tesekkur ederim canim
Wvet kuşum aynen öyleEvet yolunda gitmeyen bi gebelikse zaten belirti olmuyor pek fazla. Benim de ilkinin 7. Haftada kalbi durmuştu, çok şiddetli kasık ağrısı oluyordu ama mide bulantısı falan hiç yoktu. Baştan belliydi
Günaydınlar herkesee sürekli kabus görenler ve gece overthinkten uyuyamayanlar var mı ben gibi djdjjd
Ben o ben uyudum ama uyudum uyandım kabus gördüm kalktım eşime sarıyorum utanmadın dimi şunu yapmaya diye ne yaptım ben diyor şaşırdı sabahın 5inde bu kabus olayı bitirdi bizi yahuKusum hormonlardan. Her gece goruyorum treansferden beri. Doktor dedi ki hamileligin alameti farikasi kabus gormektirsenin su an gordugun hicbir ruyayi ciddiye almaman lazim diyor. Cunku gecen sekiz kollu uc kafali bir sey doguruyodum mesela aglayarak uyandim akdjdjdj
Ben karabasan da gordum ilk haftalarda cok kotuydu evlerden irakAy ben de abuk sabuk şeyler gördüm yemin ederim uykularım asla rahat değil ya. Okuldan gelince uyuyorum direkt o yüzden gece uykusu yetmiyor( bir de geceleri de bulanıyor benim mide bu da yeni huyum djdjdjd
Adamlara sarmaya bahane ararken bizBen o ben uyudum ama uyudum uyandım kabus gördüm kalktım eşime sarıyorum utanmadın dimi şunu yapmaya diye ne yaptım ben diyor şaşırdı sabahın 5inde bu kabus olayı bitirdi bizi yahu
Beeeeen hsjdjdjd delircem . Ya bigün birini dövcem ya kendimi shsndndjdGünaydınlar herkesee sürekli kabus görenler ve gece overthinkten uyuyamayanlar var mı ben gibi djdjjd
Ben kendi evimin mutfagina bayramdan beri giremiyorum, mutfak komple kokuyorŞey diyomusum benimde kocamı gördüğüm gibi baslıyor hshsjd ona nazlanabiliyoruö ya ondandır belkiya kuscak kadar olmuyorum artık ama devamlı ağzıma su doluyor , midem ekşiyor kokular delirtiyor. Ben hamilelikten önce sigara içerdim. Suan sigara kokusundan ölcem mesela eşim içiyo mafoluyorum sanki bütün ev kokuyo bana
Yaa valla sanırım hepimiz öyleyiz duygusal anlamda..Ben de iki gundur oyleyim goremedikce kudurdum, bugun de mutluluktan agliyorumsabah da bebegim oldu mu acaba diye agladim sumuklerim akarak ben de kendimi taniyamaz oldum yani duygusal acidan hic uzulme hepimiz oyleyiz. Yeter ki fiziksel olarak iyi ol bosver, cok cektin cunku kiyamam
İnşallah canım inşallahBenimde öyle hiç bisey yapmak gelmiyor içimden insallh zamanla geçer mide bulantıları canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?