Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
yaa ben de 25 nisanda gitcem 11. haftada 4 haftadır görmemiş olcamm, çok merak ediliyo demii
evet cok merak ediyorum buyuduyunden cok nasil sagliklimi diye merak icindeyim. her gun bir sorun buluyorum sonra yok yaa bisey olmaz diyip sakinlesiyorum inat etdim gitmiyicegim 3 kere gitdim doktora onuda hepsini doktorun soylediyi haftadan erken gitdim. bu defa uslu durmaya calisiyorum

Ahh 10 hafta baya da ilerlemiş aslında.. üzmek hatırlatmak hiç istemem ama hersey yolunda giderken mi bu yaşandı? Benim de cuma günü 10. Hafta kontrolüm var da çok korkuyorum inşallah iyidir ve kalbi atıyordur

Ben de bir şey bildiğimden değil de bazen chatgbt ye sorarak öğreniyorum, ultrasondan da çok bir şey anlaşılmıyor dediğiniz gibi. İçinizi ferah tutun inşallah bir sorun yoktur.
Evet doktorum ikidir ölçüm yapmadan konuşuyr. İçime sinmedi o yüzden doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. Gözüme güçük geldi diyip stres yaptırıyor. İnşallah da sorun yoktur. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Devlete gidin bide ya da farklı bi özel doktora, doktorlar bizi ne kadar etkilediklerinin farkında değil bence. Kaç haftalık bebeğiniz.

Ultrasona göre kaç haftalık yani? Benim de bir hafta sata göre geriden geliyor ama doktor geç döllenmeden kaynaklıdır dedi.

Ya ben beceremedim şu iğneyi yapmiyorum
Saglik ocaği hemşirside yapalim ihmal etme Allah korusun bişe olur dedi korktum
Doktor verdiyse niye yapmıyorsun canım önemli bi iğne yapımı kolay ne var ki onu yapmada aaa olmaz yap

kanamaya meyilli biri olduğunu nerden anlamış ki bak kafama takıldı acaba ben de öyle olabilir miyim
Yok sadece eğer öyleysen dedi ama neyi kast ettiğini anlamadım devlet hastanesiydi odada 150 kişi vardı çok kurcalayamadım. Mesela benim adet dönemlerinde kanamam çok olur acaba bunu mu kast etti yoksa gebelikteki kanamayı mı kast etti hiç anlamadım içime bir şüphe bıraktı sadece

Ya benim uykularım gitti ya artık uyuyamıyorum zombi gibi oldum

benim bebe aspirini canım istersen onu kullansam mı diye sor ben 5. haftadan beri kullanıyorum kanama olmadı çok şükür kahverengi akıntı oldu sadece bir iki defa. çocuklar kullanıyomuş bu aspirini zaten
Sorayım yarın bunu da o zaman

Devlete gidin bide ya da farklı bi özel doktora, doktorlar bizi ne kadar etkilediklerinin farkında değil bence. Kaç haftalık bebeğiniz.
Sat a göre 6+3, doktor da " kalp atışı varsa 6 sayıyoruz ama kese 5 haftalık görünüyor" dedi. Haftaya farklı bir doktora gideceğim kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…