- 22 Kasım 2022
- 2.024
- 2.131
- 63
Yaaa nasıl bi bebek peki inatçı mı, anneye düşkün müAkrep burcu 2 yaşında kızım var çok cool olgun takılıyor. Annem de akrep duruşu nettir. Akrep kadını iyi bence
Vaaaay ne güzel bakış açısıben karnimdan olan iyneleri yapinca esime diyorum ki ciceyimizi suluyorum buyusun diyekendi kendime teselli ediyorum
Ultrason fotoğrafı var mı? Anlayabileceğimden değil de merak ettim sadece
Ahahah ben de ben de progestani yaparken esime diyorum bebege mamasini ver hadi diyeben karnimdan olan iyneleri yapinca esime diyorum ki ciceyimizi suluyorum buyusun diyekendi kendime teselli ediyorum
evet cok merak ediyorum buyuduyunden cok nasil sagliklimi diye merak icindeyim. her gun bir sorun buluyorum sonra yok yaa bisey olmaz diyip sakinlesiyorumyaa ben de 25 nisanda gitcem 11. haftada 4 haftadır görmemiş olcamm, çok merak ediliyo demii
ac kalmasin minnoslarAhahah ben de ben de progestani yaparken esime diyorum bebege mamasini ver hadi diye
YaaaaYaa 2022 kasım anneleri grubundaydınız sanki sizi de hatırlıyorum. Benim de iki buçuk 2 dedim ama 2022 kasım annesiyim
Ahh 10 hafta baya da ilerlemiş aslında.. üzmek hatırlatmak hiç istemem ama hersey yolunda giderken mi bu yaşandı? Benim de cuma günü 10. Hafta kontrolüm var da çok korkuyorum inşallah iyidir ve kalbi atıyordurYarın ilk randevuma gideceğim 8.30 ta. İkinci gebeliğim 10. haftada sonlandığı için büyük bir endişe içindeyim. Devam etseydi bu haziranda doğum yapmış olacaktım umarım bu defa güzel sonuçlar alır buraya da yazarım. Her güzel geçen randevu sonrası çok seviniyorum duygulanıyorum hepinizin adına. Çok güzel heyecanlar
Kese boyutunuz kaç acaba birde bebeğin boyu yazıyor crw diye onu da göremedimEki Görüntüle 3574028 Çok yakınlaştırmadı da doktor geçen haftaki daha belirgindi. Yazanların ne anlama geldiğini de bilmiyorum maalesef.
Yarin benimki vitaminleri ictikce ben elleri kollari sallamaya baslar iyice artikac kalmasin minnoslarbiz dayaniriz acisini cikariz sonra
Ben de bir şey bildiğimden değil de bazen chatgbt ye sorarak öğreniyorum, ultrasondan da çok bir şey anlaşılmıyor dediğiniz gibi. İçinizi ferah tutun inşallah bir sorun yoktur.Eki Görüntüle 3574028 Çok yakınlaştırmadı da doktor geçen haftaki daha belirgindi. Yazanların ne anlama geldiğini de bilmiyorum maalesef.
ilk zamanlar daha zor geliyordu aglama geliyordu sinirleniyirdum aciyir morariyor diye simdi alistim ya acisa da iyi olsunlardaVaaaay ne güzel bakış açısı
Evet doktorum ikidir ölçüm yapmadan konuşuyr. İçime sinmedi o yüzden doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. Gözüme güçük geldi diyip stres yaptırıyor.Ben de bir şey bildiğimden değil de bazen chatgbt ye sorarak öğreniyorum, ultrasondan da çok bir şey anlaşılmıyor dediğiniz gibi. İçinizi ferah tutun inşallah bir sorun yoktur.
Devlete gidin bide ya da farklı bi özel doktora, doktorlar bizi ne kadar etkilediklerinin farkında değil bence. Kaç haftalık bebeğiniz.Evet doktorum ikidir ölçüm yapmadan konuşuyr. İçime sinmedi o yüzden doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. Gözüme güçük geldi diyip stres yaptırıyor.İnşallah da sorun yoktur. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Ultrasona göre kaç haftalık yani? Benim de bir hafta sata göre geriden geliyor ama doktor geç döllenmeden kaynaklıdır dedi.Evet doktorum ikidir ölçüm yapmadan konuşuyr. İçime sinmedi o yüzden doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. Gözüme güçük geldi diyip stres yaptırıyor.İnşallah da sorun yoktur. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Doktor verdiyse niye yapmıyorsun canım önemli bi iğne yapımı kolay ne var ki onu yapmada aaa olmaz yapYa ben beceremedim şu iğneyi yapmiyorum
Saglik ocaği hemşirside yapalim ihmal etme Allah korusun bişe olur dedi korktum
Yok sadece eğer öyleysen dedi ama neyi kast ettiğini anlamadım devlet hastanesiydi odada 150 kişi vardı çok kurcalayamadım. Mesela benim adet dönemlerinde kanamam çok olur acaba bunu mu kast etti yoksa gebelikteki kanamayı mı kast etti hiç anlamadım içime bir şüphe bıraktı sadecekanamaya meyilli biri olduğunu nerden anlamış ki bak kafama takıldı acaba ben de öyle olabilir miyim
Sorayım yarın bunu da o zamanbenim bebe aspirini canım istersen onu kullansam mı diye sor ben 5. haftadan beri kullanıyorum kanama olmadı çok şükür kahverengi akıntı oldu sadece bir iki defa. çocuklar kullanıyomuş bu aspirini zaten
Sat a göre 6+3, doktor da " kalp atışı varsa 6 sayıyoruz ama kese 5 haftalık görünüyor" dedi. Haftaya farklı bir doktora gideceğim kesinlikle.Devlete gidin bide ya da farklı bi özel doktora, doktorlar bizi ne kadar etkilediklerinin farkında değil bence. Kaç haftalık bebeğiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?