- 14 Aralık 2024
- 3.257
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.070
- 48
- 31
Ben hayatimda bunun kadar lanet bisey gormedim ama allahsizin fonksiyonu cok onemli isteAkşamlarımın zorbasıacıyo artık he ilk zamanlardaki gibi değil

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hayatimda bunun kadar lanet bisey gormedim ama allahsizin fonksiyonu cok onemli isteAkşamlarımın zorbasıacıyo artık he ilk zamanlardaki gibi değil
Aa benim igne canim tup bebek oldugu icin, fitili de sanirim 10.haftada filan biraktirir. Sizin bir riskiniz mi vardi da fitil yazdiKaç haftaya kadar kullanıyoruz ki ben fitil olarak verdi doktor
Bugün varya yemin ederim acısı 15 dk sürdü neden öyle oldu anlamadım. Ben doğuma kadar kullanıcamBen hayatimda bunun kadar lanet bisey gormedim ama allahsizin fonksiyonu cok onemli istegebe kalana dek ne igneler yedim, hala yiyorum, hicbiri oksapar degil
olamaz
Ben her igneyi olduktan sonra bi 20 dk konusmuyordum esimle bile, tavana bakiyodum sizisiylaBugün varya yemin ederim acısı 15 dk sürdü neden öyle oldu anlamadım. Ben doğuma kadar kullanıcamNe diyeyim bebeklerimiz iyi olsun da nelere katlandık buna da katlanırız
![]()
Ya ben beceremedim şu iğneyi yapmiyorumBu arada bana 10 kutu daha oksapar yazdı çuvalla getirdim eve![]()
Offff 7-8 iğne nedir ya vücutta iğne yapacak yer kalmazBen her igneyi olduktan sonra bi 20 dk konusmuyordum esimle bile, tavana bakiyodum sizisiylaki cevremde kirik cikik ameliyatlari cok oldu hepsi de zorunlu kullandi, birinin bile benim kadar curudugubu veya sizlandigini duymadim
bir tek annem bir gun pes edip babama birak allah askina kendim yaparim dedi tepikledi adami ajdjdjdjd. Babam da yazik seker hastasi adam yirmi yildir bi fill gunde belki 7-8 kez igne oluyor, yardim etmek istemisti ahahahah
Daha öncesinde bir düşük sonra sağlıksız gebelik geçirdim kürtaj oldum direk öğrendiğimiz gün başladıkAa benim igne canim tup bebek oldugu icin, fitili de sanirim 10.haftada filan biraktirir. Sizin bir riskiniz mi vardi da fitil yazdi
Aşko çağla şikelin büyük oğlunun burcu akrepmiş. Ne kadar munis ne kadar güzel bir çocuk. Biz bu akrep burcundan boşuna korkuyoruz heBen her igneyi olduktan sonra bi 20 dk konusmuyordum esimle bile, tavana bakiyodum sizisiylaki cevremde kirik cikik ameliyatlari cok oldu hepsi de zorunlu kullandi, birinin bile benim kadar curudugubu veya sizlandigini duymadim
bir tek annem bir gun pes edip babama birak allah askina kendim yaparim dedi tepikledi adami ajdjdjdjd. Babam da yazik seker hastasi adam yirmi yildir bi fill gunde belki 7-8 kez igne oluyor, yardim etmek istemisti ahahahah
Ay cok da yakisikli o cocuk yaAşko çağla şikelin büyük oğlunun burcu akrepmiş. Ne kadar munis ne kadar güzel bir çocuk. Biz bu akrep burcundan boşuna korkuyoruz he![]()
Ben o çocuğun burcu kesin yengeç balık ya da terazidir diyodum çok efendi çok sakin çünkü. Hadi darısı bizim bebelere yaaa böyle güzel çocuk olsunlarAy cok da yakisikli o cocuk yagecen gun bulustugumuz arkadasimin yaninda Akrep olcak offf filan yaptim, kiz ben akrepim niye istemiyorsun ne kotulugumu gordun dedi ahahshshd. Dedim tamam akrep olabilir boyle akrep de var demek
Vallahi huy guzelligi olsun isterse akrepe akrep olsun ahshshdhBen o çocuğun burcu kesin yengeç balık ya da terazidir diyodum çok efendi çok sakin çünkü. Hadi darısı bizim bebelere yaaa böyle güzel çocuk olsunlar![]()
Akrep burcu 2 yaşında kızım var çok cool olgun takılıyor. Annem de akrep duruşu nettir. Akrep kadını iyi benceVallahi huy guzelligi olsun isterse akrepe akrep olsun ahshshdh
Oleeey cok sevindim ahahahAkrep burcu 2 yaşında kızım var çok cool olgun takılıyor. Annem de akrep duruşu nettir. Akrep kadını iyi bence![]()
Benim kızımda akrep, 2 buçuk yaşında şuanlık iyi yani ilerisi için yaşayıp göreceğizAkrep burcu 2 yaşında kızım var çok cool olgun takılıyor. Annem de akrep duruşu nettir. Akrep kadını iyi bence![]()
Umarim yasadigin uzuntuyu unutacak kadar mutlu haberler alirsin yarinYarın ilk randevuma gideceğim 8.30 ta. İkinci gebeliğim 10. haftada sonlandığı için büyük bir endişe içindeyim. Devam etseydi bu haziranda doğum yapmış olacaktım umarım bu defa güzel sonuçlar alır buraya da yazarım. Her güzel geçen randevu sonrası çok seviniyorum duygulanıyorum hepinizin adına. Çok güzel heyecanlar![]()
Yaa 2022 kasım anneleri grubundaydınız sanki sizi de hatırlıyorum. Benim de iki buçuk 2 dedim ama 2022 kasım annesiyimBenim kızımda akrep, 2 buçuk yaşında şuanlık iyi yani ilerisi için yaşayıp göreceğiz![]()
Ultrason fotoğrafı var mı? Anlayabileceğimden değil de merak ettim sadeceİyi akşamlar canlar. Bu gün bebeğimizin kalp atışını duyduk sat a göre 6+3 olmam lazım. Doktorum da keseyi biraz küçük bulduğunu söyledi haftaya da gel takip edelim dedi. Endişelenmelimiyim. Çok stres oldum. Bebek büyüdükçe kese de büyüyüp haftasına yetişmez mi?![]()
Ben her igneyi olduktan sonra bi 20 dk konusmuyordum esimle bile, tavana bakiyodum sizisiylaki cevremde kirik cikik ameliyatlari cok oldu hepsi de zorunlu kullandi, birinin bile benim kadar curudugubu veya sizlandigini duymadim
ben karnimdan olan iyneleri yapinca esime diyorum ki ciceyimizi suluyorum buyusun diyeAkşamlarımın zorbasıacıyo artık he ilk zamanlardaki gibi değil