Yarın saglık ocagına gideceğim bir sorayım sma olayını ben bilmiyordum sonradan da yapıldıgını canım. Sadece yeni evleneceklere yapıyorlar zannediyordum. Bak yaa bana satacaklar yüzlerce dolarlık paketi, akşam eşime bahsettim, o ilgilenmez pek, bi danışayım dedim paketleri kapsamları, o da ne var ne yok yaptır bakalım bilelim dedi haklı olarak. Ama sagol sen aydınlattın, bugün karar vermeden önce, yarın saglık ocagına gideyimCanım ben sorayım istersen doktora, bi arkadaşım daha yaptıracak İzmir’de o da bi yerden 255 dolar fiyat almış. Sma için de sağlık ocağından kan vereceğiz zaten
tekrardan adrenalin yasiyoruz isteKız sen hatırlamıyosan ben ne edem 12 yaşında benimki de bi düşüğüm var ama ben onda çok belirti yaşamamıştım
Atarımmm kontrolden cıktıktan sonra yaa inşallah kocaman olmuştur bıdışımAmiiinnn darısıı sizlereeeözel hastanelerde daha güzel görünür eminim. Benimde 2 hafta sonra özel hastanede randevum onu daha cok merak ediyorum sizlerdende foto alırıssss bi dal
Sorma sormatekrardan adrenalin yasiyoruz iste
Ayy kontrolün kaçtaaaAtarımmm kontrolden cıktıktan sonra yaa inşallah kocaman olmuştur bıdışım
Az önce gidip verdim canım ben. Hem senden hem de eşinden kan alınıyor birlikte gitmeniz gerekiyor. Sonuçlar 1-2 ayı bulur dediler sadeceYarın saglık ocagına gideceğim bir sorayım sma olayını ben bilmiyordum sonradan da yapıldıgını canım. Sadece yeni evleneceklere yapıyorlar zannediyordum. Bak yaa bana satacaklar yüzlerce dolarlık paketi, akşam eşime bahsettim, o ilgilenmez pek, bi danışayım dedim paketleri kapsamları, o da ne var ne yok yaptır bakalım bilelim dedi haklı olarak. Ama sagol sen aydınlattın, bugün karar vermeden önce, yarın saglık ocagına gideyim
aynen ya tutmamak lazım üşenmeyip hemen kalkıp işicezevet tutmak istedim gece agri oldu korkudan kalkdim
Ben bir sene önce sağlık ocağında yaptırmıştım sadece eşimden kan aldılar eğer onda taşıyıcılık varsa sizden de alacağız sonra dediler. Çok şükür gerek kalmadı tabii.Az önce gidip verdim canım ben. Hem senden hem de eşinden kan alınıyor birlikte gitmeniz gerekiyor. Sonuçlar 1-2 ayı bulur dediler sadecebilgin olsun
Ay evet benim de sıklaştı. Sabah asm deki ebeyle görüştük. Sıklaştı 6 saatte bir gidiyorum dedim. Şimdiden başlamaz normali 6 saat zaten sen önceden anormalmişsin dedi. Ama bariz sıklaştı üşeniyorum bazen10 hafta olan 10 haftaya yaklasan hamisler sizde de sik sik idrara cikma isteyi oluyormu hamileliyin baslarinda olurdu sonra gecmisdi. bir kac gundur sik sik cikma isteyim oluyor gecede uyaniyorum acaba soguk alginligimi oldu ya normalmi diye dusunuyorum
Evlenmeden önce yapılanda sadece erkekten alınıyor sanırım ama gebeysen ikinizden de alıcaz dedi hemşire. Verdim ben de bakalımBen bir sene önce sağlık ocağında yaptırmıştım sadece eşimden kan aldılar eğer onda taşıyıcılık varsa sizden de alacağız sonra dediler. Çok şükür gerek kalmadı tabii.
Amiiinn canım inşallahhAyy mucize resmen ya başka bişey değil ne kadar şükretsek az Rabbim isteyen evlat için gözyaşı döken herkese nasip etsin kolaylıkla inşallah
bugün değil aşkım cuma günü sabah 10daa zaman geçmiyorrrAyy kontrolün kaçtaaa
Olmuştr annesiiAtarımmm kontrolden cıktıktan sonra yaa inşallah kocaman olmuştur bıdışım
Biz nikahtan önce sadece erkekten alınarak yaptırdık. Tekrar yaptırmak lazım mı kiEvlenmeden önce yapılanda sadece erkekten alınıyor sanırım ama gebeysen ikinizden de alıcaz dedi hemşire. Verdim ben de bakalımbiz evlenirken henüz Sma testi gelmemişti sağlık ocaklarına o yüzden yaptırmamıştık.
Çookkk tebrik ederim hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Maşallah ne kadar erken öğrenmişsin
Belki de gebelikten dolayıdır, biz de evlenmeden önce değil evlendikten iki sene sonra sağlık ocaklarında yapıldığını öğrenince yaptırdık. Birde bizi hiç kimse aramadı, e nabıza falan da düşmedi, iki ay sonra gidip sorunca bir sorun yok dediler. Sorun olunca arıyorlarmış olmayınca bilgi vermiyorlarmış genelde.Evlenmeden önce yapılanda sadece erkekten alınıyor sanırım ama gebeysen ikinizden de alıcaz dedi hemşire. Verdim ben de bakalımbiz evlenirken henüz Sma testi gelmemişti sağlık ocaklarına o yüzden yaptırmamıştık.
Biz testi verirken zatem şu kadar zaman sonra gelip sorabilirsiniz sonucu biz aramayacağız demiştilerBelki de gebelikten dolayıdır, biz de evlenmeden önce değil evlendikten iki sene sonra sağlık ocaklarında yapıldığını öğrenince yaptırdık. Birde bizi hiç kimse aramadı, e nabıza falan da düşmedi, iki ay sonra gidip sorunca bir sorun yok dediler. Sorun olunca arıyorlarmış olmayınca bilgi vermiyorlarmış genelde.
Gerek yok bence babada taşıyıcılık var mı diye bakıyorlar zaten yoksa yoktur sonradan olmazBiz nikahtan önce sadece erkekten alınarak yaptırdık. Tekrar yaptırmak lazım mı ki
Yaa bize iki aya sonucunuz çıkar dediler biz de bekledik 3-4 ay ses çıkmayınca gidip sorduk, haber gelir sanıyordum benBiz testi verirken zatem şu kadar zaman sonra gelip sorabilirsiniz sonucu biz aramayacağız demiştiler
evet ben de öyle oluyorum uyandırıyor meret uyanınca kalkmak lazımuykuda insan anlamiyor yari uykulu biraz daha tutayim diyorum zaten 5 10 dk dan fazla tutulmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?