- 14 Haziran 2022
- 850
- 1.073
- 43
Yaaa ne güzel çok şükür sağlıkla büyüsün fıstık. Biz de bu evreye ışınlanabilir miyiz acilKızlarrr ben doktordan çıktımmbebişim büyümüşş elleri bile belli oluyordu kalp atışınıda duyduk, herşey yolunda dedi doktor darısı diğer güzel haberleri bekleyenlere inşallah. Haftamızla uyumluymuşu
evet tutmak istedim gece agri oldu korkudan kalkdimCanım bende de oluyor ya su içsem de içmesem de hep tuvalete gidiyorum 9+4 . Uykumdan kalkıp gidiyorum geceleri. Gitmezsem kasıklarıma ağrı giriyor
Eneem nasıl yatıyo yaa minik tosbikBuda fotoğrafı
masallah saglikla buyusunBuda fotoğrafı
Ben hep çıkıyorum canım beta takibinden beri hiç geçmedi hatta artık gece de sıkıştırıyor10 hafta olan 10 haftaya yaklasan hamisler sizde de sik sik idrara cikma isteyi oluyormu hamileliyin baslarinda olurdu sonra gecmisdi. bir kac gundur sik sik cikma isteyim oluyor gecede uyaniyorum acaba soguk alginligimi oldu ya normalmi diye dusunuyorum
bende 7 8 haftalardan sonra gecmisdi simdi bir kac gundur basladi her yerde de uykuya kaliyorum evde ustu acik 15 20 dk uyukuya daliyorum acaba ondanmi soguk oldu dusundum ama baska birseyim yokBen hep çıkıyorum canım beta takibinden beri hiç geçmedi hatta artık gece de sıkıştırıyor
İnsallah guzel haberler beklıyoruzBen de cumartesi gideceğim hayırlısıyla kalbini atışını duyacağız miniklerin
ben de sık çıkıyorum canım suyu da bol içiyorum 2.5 lt en az :)10 hafta olan 10 haftaya yaklasan hamisler sizde de sik sik idrara cikma isteyi oluyormu hamileliyin baslarinda olurdu sonra gecmisdi. bir kac gundur sik sik cikma isteyim oluyor gecede uyaniyorum acaba soguk alginligimi oldu ya normalmi diye dusunuyorum
sakın tutma canım o iyi bişey değil kalkıp gideceğiz mecburevet tutmak istedim gece agri oldu korkudan kalkdim
Yok kız bebeto yapıyorbende 7 8 haftalardan sonra gecmisdi simdi bir kac gundur basladi her yerde de uykuya kaliyorum evde ustu acik 15 20 dk uyukuya daliyorum acaba ondanmi soguk oldu dusundum ama baska birseyim yok
uykuda insan anlamiyor yari uykulu biraz daha tutayim diyorum zaten 5 10 dk dan fazla tutulmuyorsakın tutma canım o iyi bişey değil kalkıp gideceğiz mecbur
Darısı başınıza canımmYaaa ne güzel çok şükür sağlıkla büyüsün fıstık. Biz de bu evreye ışınlanabilir miyiz acil
Amin canım hepimizinkiEneem nasıl yatıyo yaa minik tosbikgözün aydın kuzum sağlıkla ilerlesin kaç haftalık olmuş
Aminnn hepimizinki inşallahmasallah saglikla buyusun
evde ki bebetonun 7 yasi olunca insan unutuyor her seyi tekrardan ilk hamileliyimi yasiyor gibiyimYok kız bebeto yapıyor
Olsun büyüyor işte annesiDarısı başınıza canımmaz kaldı sizindee
Amin canım hepimizinki9+1 cıktı ultrasonda canım, sat a göre 9+3
Aminnn hepimizinki inşallah
Kız sen hatırlamıyosan ben ne edem 12 yaşında benimki de bi düşüğüm var ama ben onda çok belirti yaşamamıştımevde ki bebetonun 7 yasi olunca insan unutuyor her seyi tekrardan ilk hamileliyimi yasiyor gibiyim2 dusukleri saymiyorum tabii
Evett yaaOlsun büyüyor işte annesi
Ayy mucize resmen ya başka bişey değil ne kadar şükretsek az Rabbim isteyen evlat için gözyaşı döken herkese nasip etsin kolaylıkla inşallahEvett yaao odaya giresiye kadar hayatın koşuşturmasından hamile oldugumu cok anlamıyorm bile ama o ekrana bakarkenki duygular… allah isteyen herkese nasip etsin. Hele o minik kalplerinin sesi her seferi gözlerm doluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?