Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
Canım teşekkür ederim eşim de hastanede calisiyor devlette işe gidince doktorla görüşecek alırsa bugün yada yarın sabah görüşcem . İnşallah karından bakıldığı için gözükmemiştir de boşuna üzülmüşümdür .
Senin adına da çok sevindim rabbim sağl Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Gözün aydın .
Bebek ölçümü ne kadar yapıldı sende bilgi verebilirmisin

yanlız bırakma nedeninin cooluğu haksjdkdf miamiye gidiyorm diye , cok iyi ahdjfkf
Maşallah ne kadar büyümüşş sağlıkla gelsiinn

Hamile yastığı candır. Tavsiye üstüne tavsiye ben cok geç almıştım ilk seferinde 7 aylık falandm. Allahm dedm böyle bi nimeti neden en başından almadm jskdkd
5 haftadir ustundeyim ogrendigim gibi aldim normalde de beli cok tutulan biriyimdir esim arada ben yatiyim mi diyor tv izlerken ona kiraliyorum ajdjdjdjd

yanlız bırakma nedeninin cooluğu haksjdkdf miamiye gidiyorm diye , cok iyi ahdjfkf
Maşallah ne kadar büyümüşş sağlıkla gelsiinn
Hoca da durur mu yapıştırdı cevabı sen gidersin biz gitmezmiyiz hayırlısı olsun hocam dedim, şaşırdım

Bende adanadayim

Erdal Candan a gidiyorum özel kliniği var ilk dogumumda da ona gitmiştim cok memnunum tavsiye ederim
Yorumlarınızı şimdi gördüm ben de Acıbadem de mi doğum yapacaksınız Erdal hoca orada yaptırıyor sanırım . Hastane işleyişi nasıl acaba

Pek bilmiyorum canım kâğıda baktım 7.2 mm diyor ama

Kuzum ben ilk gittiğimde 6+0 yada 1 di emin değilim bana dedi ki bu haftalarda karından görülmesi bile mucize kalp atışını 1 sn bile dinletmedi. Seninki de küçük yani karından duymak mucize olur

5 haftadir ustundeyim ogrendigim gibi aldim normalde de beli cok tutulan biriyimdir esim arada ben yatiyim mi diyor tv izlerken ona kiraliyorum ajdjdjdjd
Eki Görüntüle 3572934
Hahshshdhd ben heryere onu taşıyodm aşağıda tv izlerken yukarıya yatarken cıkarıyordö eşimde cok özeniyodu valla nolr bende yatm die dhdndjd büyük nimet bende baslarm yatmaya. Bi hamile arkadasıma vermiştim kullanması için almam lazm acil o doğurdu sıra bende hsdj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…