Canım teşekkür ederim eşim de hastanede calisiyor devlette işe gidince doktorla görüşecek alırsa bugün yada yarın sabah görüşcem . İnşallah karından bakıldığı için gözükmemiştir de boşuna üzülmüşümdür .Canım o nasıl bir doktor ya sakın üzülme. Karından bakması tuhaf zaten. Bana direk aşağıdan bakıyorlar daha. Hiç karından muayene yapmadılar , yapsalar belki bizde yüksek ihtimal göremeyecektik. Birde özel hastane olacak. İmkanın varsa yarını bile beklemeye hemen git başka bir doktora. Vajinal baksın. Bebek iyiyse bile stres ikinizede iyi gelmez .
Hamile yastığı candır. Tavsiye üstüne tavsiyeSimdi hafif yan yuzustu arasi bir yatis türü buldum kendimeen sevdigim sey yuzustu yatmaktir ya alismam lazim
Bu haftaki görüntüler bana da çok sürpriz çok değişik geldi. Darısı başınıza arkadaşlarYaaa nasıl güzel görünüyor. Bende 9 haftalık olunca gidicem. İnşallah bende böyle görürüm. Maşallah
yanlız bırakma nedeninin cooluğu haksjdkdf miamiye gidiyorm diye , cok iyi ahdjfkfKızlar ben dün saglık ocagından sonra bugün de kendi doktorumda gördüm yavrumu, resmen oynuyordu9+3 dedi. İlaçlarımı kesti şükürler olsun,sadece 1 hafta daha fitile devam et dedi. Kanlarıma baktı, haftaya yine randevu verdi. Miğdem çok kötü diye dertlenince, ilaç almayarak dayanmanı istiyorum, çok zorlanırsan al dedi vicdan yaptırıyor yaa aldım yani bugün nasıl almıyım ofise gelecektim, herkesin içinde ayılıp bayılamam mecbur gerçi bu sefer de prilamın sersemliğinden bi ayılma bayılma var üstümde, kapıyı kapattım yatıyorum ofiste. Fetal Dna istiyorum dedi, broşür verdi, dış merkezle görüş dedi. Paket paket çeşitleri yazıyor, full paket öneriyorum dedi, ne dediyse yaptıracagım artık sorgu ve şüphe konusunu geçtim ben, dün de bahsetmiştim sizlere. Haa birde doktoruma ayıp olmasın söyliyim artık dedim, hocam ben kısmetse 32. Haftadan sonra sizle devam edemeyeceğim, Miamide dogum olacak, sizden tüm dökümanları toplayıp gideceğim dedim, ne dese begenirsiniz, zaten o da olmayacakmış, Amerikaya yerleşme kararı almış, birkaç aya gidiyormuş ee o zaman doguma bi yanıma ugrayıverin dedim gülüştük. Çok dogru bir karar almışsın dedi.
Allah bin kere razı olsun, tedavimi bu aşamaya ulaştırdı ama başka Dr bulmam gerekecek sanırım. Benden haberler bu kadar sevgili Kasım anneleri
ohh maşallah tam 1 hafta büyük bendenKızlar ben gittim geldim 10+4 olmuş gayet iyi dedi. Çok şükür, uyuyordu ultrasonda
İnşallah güzel haberleriniz bekliyorumYarın yaşadığım yerdeki devlet hastanesine gitcem inşallah olumlu sonuç alırım . Yere göğe sığamıyorum rabbim kimseye vermesin ya
bağırsak durumun için ne dedi peki yolundamı herşey ilaç falan verdi miKızlar ben gittim geldim 10+4 olmuş gayet iyi dedi. Çok şükür, uyuyordu ultrasonda
5 haftadir ustundeyimHamile yastığı candır. Tavsiye üstüne tavsiyeben cok geç almıştım ilk seferinde 7 aylık falandm. Allahm dedm böyle bi nimeti neden en başından almadm jskdkd
Hoca da durur mu yapıştırdı cevabı sen gidersin biz gitmezmiyizyanlız bırakma nedeninin cooluğu haksjdkdf miamiye gidiyorm diye , cok iyi ahdjfkf
Maşallah ne kadar büyümüşşsağlıkla gelsiinn
İki Aydan sonra sıkıntı diye duydum ama doktora sormak en iyisi herkes kendi doktoruna sorsa genel bilgiye ulaşabiliriz aslındaYaa alaturka tuvalet sıkıntı oluyo mu ben sıklıkla onu kullanıyorum
Ama eskiden tüm annelerimiz alaturka tuvalet kullanırmışİki Aydan sonra sıkıntı diye duydum ama doktora sormak en iyisi herkes kendi doktoruna sorsa genel bilgiye ulaşabiliriz aslında
Yorumlarınızı şimdi gördüm ben de Acıbadem de mi doğum yapacaksınız Erdal hoca orada yaptırıyor sanırım . Hastane işleyişi nasıl acabaBende adanadayim
Erdal Candan a gidiyorum özel kliniği var ilk dogumumda da ona gitmiştim cok memnunum tavsiye ederim
Büyümüş teyzesi 4 cm olmuşHerseyij yolunda olmasına sevindim canım uykucu bebek buyumus mu
Kola iç dedibağırsak durumun için ne dedi peki yolundamı herşey ilaç falan verdi mi
Ben de ya. Tam da dün acaba son zamana kadar kullanabilecek miyim diye düşündüm. Alafranga hiç sevmiyorumYaa alaturka tuvalet sıkıntı oluyo mu ben sıklıkla onu kullanıyorum
Pek bilmiyorum canım kâğıda baktım 7.2 mm diyor amaCanım teşekkür ederim eşim de hastanede calisiyor devlette işe gidince doktorla görüşecek alırsa bugün yada yarın sabah görüşcem . İnşallah karından bakıldığı için gözükmemiştir de boşuna üzülmüşümdür .
Senin adına da çok sevindim rabbim sağl Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Gözün aydın .
Bebek ölçümü ne kadar yapıldı sende bilgi verebilirmisin
Kuzum ben ilk gittiğimde 6+0 yada 1 di emin değilim bana dedi ki bu haftalarda karından görülmesi bile mucize kalp atışını 1 sn bile dinletmedi. Seninki de küçük yani karından duymak mucize olurCanım teşekkür ederim eşim de hastanede calisiyor devlette işe gidince doktorla görüşecek alırsa bugün yada yarın sabah görüşcem . İnşallah karından bakıldığı için gözükmemiştir de boşuna üzülmüşümdür .
Senin adına da çok sevindim rabbim sağl Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Gözün aydın .
Bebek ölçümü ne kadar yapıldı sende bilgi verebilirmisin
Hahshshdhd ben heryere onu taşıyodm aşağıda tv izlerken yukarıya yatarken cıkarıyordö eşimde cok özeniyodu valla nolr bende yatm die dhdndjd büyük nimet bende baslarm yatmaya. Bi hamile arkadasıma vermiştim kullanması için almam lazm acil o doğurdu sıra bende hsdj5 haftadir ustundeyimogrendigim gibi aldim normalde de beli cok tutulan biriyimdir esim arada ben yatiyim mi diyor tv izlerken ona kiraliyorum ajdjdjdjd
Eki Görüntüle 3572934
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?