Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Iyiymis bence, benim doktorum zaten 5000₺
benim tüp bebek doktorum 7500 dü ben onu bıraktım bana mesafe olarak da çok uzaktı biliyorsun şimdiki hastanem arabayla 2 dk o yüzden çok rahatım. Zaten tüp bebek doktorum gebelik takibi yapmıyordu orda başka bir doktor yapıyor onun da ücreti 5.000 miş sanırım sabit fiyat politikası ne dersin

Bakalım niyet ettik canım, inşallah herşey yolunda gider de gerçekleştirebiliriz. Bende İzmir bu arada canım, memnun oldum
İnşallah allah hepimizin gönlüne göre versiin
Yaaa gerçekten miii ben çok giremiyorum iş yoğun geçiyor ev falan derken ama bugun sakindi işim girdim hep. Okuyorum yazılanları ama cok aktif olamadm hundan sonra olabilirim inşallah kim nereli o yüzden bilemiyorum.
Ben çeşmede oturuyorum, ama doktorum nerde ?? Ayrancılar shsjdjdj yanii zorluk bizm işimiz

Emzirirken filan da icine girer dik otururuz rahat olur destek maksatli ajsjdjdj
Aaaaa lütfen emzirirken dünyanın en güzel şeyi emzirme yastıgı o olmasa napardm bilmem. Ama böle e bebektekinlerden değil benimkini bulayım atarım link, böle gerçek yin ağır ağır ama cocugu bi koyuyosun tak içeri göçmüyo zımba gibi bişi shsjd

Evetttt tabiki ben yataktada onla yattımm bayılcaksınnn hshdjd cok iyi geliyor chnku belinide destekliyor, ben 95 liloyla oglumda doğuma gittim göneğimi tahmin bile edemezsin, o halde bile iyi geliyodu
Sipariş veriyorum hemeeen ay benim yatak resmen batıyo bana bu çok iyi oldu teşekkür ederim kızlarım

benim daha önce 4 düşüğüm olmuştu canım yüksek riskli gebe kategorisindeyim o sebeple kendi doktorum 13. haftada perinatolog muayenesinden geçmemi önerdi onun için gideceğim.
Ah anladım kusura bakma bilmiyordum, benimde 2 düşüğüm oldu ama sonunda ogluma kavusmustjm. Darısı sana ve bekleyem herkese inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah

Valla çoğu piyasayi domine eden ismi bilindik profesorler o yuzden sanirim normal kaliyor, cogunun da birbirinden haberi vardir tabiki bu fiyatlara karar verirken diye dusunuyorum ama her kurusu helali hos olsun daha yuksek olsa yine giderdim,biz esimle hayraniz doktorumuza

Bu arada ben fetal dna sordum hocaya ahahs paranız varsa yaptırın dedi 34 yaşındasın ben önermiyorum dedi

Ah anladım kusura bakma bilmiyordum, benimde 2 düşüğüm oldu ama sonunda ogluma kavusmustjm. Darısı sana ve bekleyem herkese inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah
Hiç önemli değil canım Amin inşallah bakalım bu defa genetikli tüp bebek yaptık kontrollü ilerliyoruz hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

İyice yakınız bende Urla canım bizim gibi uzak ilçelerde oturan uzun yollara alışkın. Benim evimle ofis 40 km, benım için yakın mesafe bunlar, herkes şaşırıyor ama

İyice yakınız bende Urla canım bizim gibi uzak ilçelerde oturan uzun yollara alışkın. Benim evimle ofis 40 km, benım için yakın mesafe bunlar, herkes şaşırıyor ama
Hshshdjd yaaaa cok yakınızzzz akraba cıkmayalm bide ahsjdjjd valla bende içime sinen doktoru bulmusum msafelerin pek önemi yok. Şu mide bulantısı evresini ni atlatıp insana benzediğimde bie kahve içmek isteriim

Bu arada ben fetal dna sordum hocaya ahahs paranız varsa yaptırın dedi 34 yaşındasın ben önermiyorum dedi
Aaa ne kadan da açık sözlü bir doktor peki yasla ne alakası var bu durumun ya bende 32 yaşındayım hatta doğuma yakın 33 oluyorum

Aaa ne kadan da açık sözlü bir doktor peki yasla ne alakası var bu durumun ya bende 32 yaşındayım hatta doğuma yakın 33 oluyorum
Riskli bebek olma açısından gençsin demek istiyor

13. haftada perinatoloğa gittiğimde bence onlar cinsiyeti de görebilirler :) daha detaylı cihazları sonuçta :))
Sana bişi diyimmi ben keremin cinsiyetini 12. Haftamda öğrendm yani baya mümküünn hele erkekse daha net belli oluyo ben bile demiştim o gördüğüm şey tahmin ettiğim şey mi dedim shsjdj evet dedi senin erkek açmış dedi shdndnd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…