Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
Aminnnn inşallah bende duyarım dualarınızı eksik etmeyin olur mu

Kızlar iki sorum olacak size doktorunuz alaturka tuvalet kullanmayın dedi mi
Bide yüz üstü yatıyormusunuz ne zaman bırakmalıyız 8+5 deyim
doktorum tuvaletle ilgili hiçbirşey söylemedi belki zorlanmaman ve çok fazla kendini germemen için öyle söylemiş olabilir. Yatış konusunda da yüzüstü yatmıyorum ben normalde severim ama şuan kıyamıyorum :) sola sağa sırt üstü allah ne verdiyse döne döne yatıyorum

Özle gitmiştim zaten ama öyle çok şatafatlı bir cihazla bakılmadı hatta dopler mi ne diyorlar ona bakar diye tahmin etmiştim ama kullanmadı onu da . Karından baktı işte devlette deniyim şansımı bide olmazsa başka özele ee giderim

Kızlar ben dün saglık ocagından sonra bugün de kendi doktorumda gördüm yavrumu, resmen oynuyordu 9+3 dedi. İlaçlarımı kesti şükürler olsun,sadece 1 hafta daha fitile devam et dedi. Kanlarıma baktı, haftaya yine randevu verdi. Miğdem çok kötü diye dertlenince, ilaç almayarak dayanmanı istiyorum, çok zorlanırsan al dedi vicdan yaptırıyor yaa aldım yani bugün nasıl almıyım ofise gelecektim, herkesin içinde ayılıp bayılamam mecbur gerçi bu sefer de prilamın sersemliğinden bi ayılma bayılma var üstümde, kapıyı kapattım yatıyorum ofiste. Fetal Dna istiyorum dedi, broşür verdi, dış merkezle görüş dedi. Paket paket çeşitleri yazıyor, full paket öneriyorum dedi, ne dediyse yaptıracagım artık sorgu ve şüphe konusunu geçtim ben, dün de bahsetmiştim sizlere. Haa birde doktoruma ayıp olmasın söyliyim artık dedim, hocam ben kısmetse 32. Haftadan sonra sizle devam edemeyeceğim, Miamide dogum olacak, sizden tüm dökümanları toplayıp gideceğim dedim, ne dese begenirsiniz, zaten o da olmayacakmış, Amerikaya yerleşme kararı almış, birkaç aya gidiyormuş ee o zaman doguma bi yanıma ugrayıverin dedim gülüştük. Çok dogru bir karar almışsın dedi.
Allah bin kere razı olsun, tedavimi bu aşamaya ulaştırdı ama başka Dr bulmam gerekecek sanırım. Benden haberler bu kadar sevgili Kasım anneleri

Eklentiler

• 7732567c-1a76-4e71-aa13-a45ea7aa162e.webp
    24 KB · Görüntüleme: 56
Bugün kontrole gittim 8+5 olduğum halde drum alttan bakalım istersen görünmeyebilir kalbi duyulmayabilir moralin boşuna bozulmasın dedi 10. haftaya kadar vajinal muayene normalmiş hiç canını sıkma cihazı iyi olan bi özel hastaneye git bence

Kendi arkadaşım da yaşadı bu durumu ona da hemen alalım dediler farklı doktora gitti duydu . İnşallah bir mucizede beni bulur

ayyyy çok net görüntü yakalamış maşallahh bizimki hep yatıyor net göremedik :) inşallah cuma günü ben de net görürüm

Bende hemen moralımı bozma 8. Haftada duyanlar var bence erken Oyuzden duyamadın uzme kendını dua et kücük kalbı duyulmamıştır bak bırını daha okudum bugün eskı yazılardan oda oyle olmus sabret dua edelım hayırlıysa gelsın bebıs dua et sıtres cok daha etkılıcek

ayyyy çok net görüntü yakalamış maşallahh bizimki hep yatıyor net göremedik :) inşallah cuma günü ben de net görürüm
3 dk’lık videosu var evire çevire gösterdi Dr, o kadar net ki. Çok kıpırdıyor dedi. Önce Yandan sonra direk yüzünden üstten falan gösterdi çevire çevire, hayran kaldık. Darısı başınıza canlarım

O kadar kişi olumlu sonuç almıştı ki onın için aslında bu doktoru tercih ettim ama kalp atışı duyulursa bir mucize olursa tekrar devam etmen kendisiyle . Bana yaşattığı bu stres gerçekten unutulacak bir şey değil . Belki onun için çok basit ama ben senelerdir savaşıyorum bu bebek için

Yaaaa masallah artık tam bir bebek olmuş cinsiyet tahmininde bulunmadı mı ayyy kızlar doktora gidenler fotiii Atsinda şenlensin buralar içimiz açıldı

Tahmin edebiliyorum, sen hiç üzülme bak şuan vücudunun rahat ve gevşek olması herşeyden çok önemli. Sakin ol, yarın git başka doktora, güzel sonuçları al, ondan sonra da yeni bir Dr araştır onunla devam et. Güzel haberlerini bekliyoruz

6+4 cok erken bence Tamm duyanlar var ama bence kötü düşünmek ıcın erken

İnşallah kızlar bir mucize olur hepinize çok teşekkür ederim çıktığımdan beri ağlamayı durduramıyorum. Yazdıklarınızla sankinleştim Allah hepinizden razı olsun yarın vajinal usg isticem inşallah sonuç güzel olur

Yaaa nasıl güzel görünüyor. Bende 9 haftalık olunca gidicem. İnşallah bende böyle görürüm. Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…