Aminnnn inşallah bende duyarım dualarınızı eksik etmeyin olur muBence perşembe de gözükmese dahi bir hafta daha bekleyin perşembeye iki gün var zaten ne bileyim çok erken değil mi. İnşallah her şey yolundadır burda bir sürü insan haftalar sonra kalp atışını duydu içinizi ferah tutun, bol dua edin. Rabbim size bağışlasın inşallah
doktorum tuvaletle ilgili hiçbirşey söylemedi belki zorlanmaman ve çok fazla kendini germemen için öyle söylemiş olabilir. Yatış konusunda da yüzüstü yatmıyorum ben normalde severim ama şuan kıyamıyorum :) sola sağa sırt üstü allah ne verdiyse döne döne yatıyorumKızlar iki sorum olacak size doktorunuz alaturka tuvalet kullanmayın dedi mi
Bide yüz üstü yatıyormusunuz ne zaman bırakmalıyız 8+5 deyim
Özle gitmiştim zaten ama öyle çok şatafatlı bir cihazla bakılmadı hatta dopler mi ne diyorlar ona bakar diye tahmin etmiştim ama kullanmadı onu da . Karından baktı işte devlette deniyim şansımı bide olmazsa başka özele ee giderimcanım dur hemen üzülme özel hastaneye git bakalım daha iyi bir ultrason cihazıyla baksınlar birde en azından bir doktor görüşü daha almış olursun. Özellerde hemen randevu bulunuyor acil olduğunu söyle aradan bile alırlar seni
Bugün kontrole gittim 8+5 olduğum halde drum alttan bakalım istersen görünmeyebilir kalbi duyulmayabilir moralin boşuna bozulmasın dedi 10. haftaya kadar vajinal muayene normalmiş hiç canını sıkma cihazı iyi olan bi özel hastaneye git benceKızlar merhaba şimdi çıktım doktordan bebek oluşmuş yolk sacı da var yeri de iyi kanama alanı yok. Ama kalp atışı duyamadık. Karından baktı bu arada son adete göre 7+5 bugün usgye göre 6+4 olarak gözüküyor. Doktor çok olumlu konuşmadı kalbi durmış olabilir dedi vajinal bakcaktı zaten gözükmüyor gerek yok dedi. Perşembe sabah aç gel yine gözükmezse sonlandırıp genetiğe gönderelim dedi . O kadar üzüldüm ki ilk kez bu keseyi dolu ve içinde bebek gördüm. Küçük olduğu için gözükmemiştir demi ne kadar daha beklemem gerekiyor lütfen bişey yazın
Kendi arkadaşım da yaşadı bu durumu ona da hemen alalım dediler farklı doktora gitti duydu . İnşallah bir mucizede beni bulur8-9 haftalık olana kadar bekle canım. Tek doktora bağlı kalma. Perşembe kalp atışı olmasa bile bir işlem yaptırma. Daha küçük. Geçen bir arkadaşımla konuştum. 9 haftalıkken kalp atışı duyulmuş. Doktoru dinleyip kabul etseydim gebeliği sonlandiracaklardı dedi. Şimdi maşallah sağlıklı bir erkek çocuk doğurdu. Rabbım en kısa zamanda kalp atışını da duymayı nasip etsin
İn şe Allah içini ferah tut, kalp atışını geç duyanlarda vardır canımÖzeldeydim zaten aşkım ama neden vajinal da bakıp içimi rahatlatmadı ona takıldım
ayyyy çok net görüntü yakalamış maşallahhKızlar ben dün saglık ocagından sonra bugün de kendi doktorumda gördüm yavrumu, resmen oynuyordu9+3 dedi. İlaçlarımı kesti şükürler olsun,sadece 1 hafta daha fitile devam et dedi. Kanlarıma baktı, haftaya yine randevu verdi. Miğdem çok kötü diye dertlenince, ilaç almayarak dayanmanı istiyorum, çok zorlanırsan al dedi vicdan yaptırıyor yaa aldım yani bugün nasıl almıyım ofise gelecektim, herkesin içinde ayılıp bayılamam mecbur gerçi bu sefer de prilamın sersemliğinden bi ayılma bayılma var üstümde, kapıyı kapattım yatıyorum ofiste. Fetal Dna istiyorum dedi, broşür verdi, dış merkezle görüş dedi. Paket paket çeşitleri yazıyor, full paket öneriyorum dedi, ne dediyse yaptıracagım artık sorgu ve şüphe konusunu geçtim ben, dün de bahsetmiştim sizlere. Haa birde doktoruma ayıp olmasın söyliyim artık dedim, hocam ben kısmetse 32. Haftadan sonra sizle devam edemeyeceğim, Miamide dogum olacak, sizden tüm dökümanları toplayıp gideceğim dedim, ne dese begenirsiniz, zaten o da olmayacakmış, Amerikaya yerleşme kararı almış, birkaç aya gidiyormuş ee o zaman doguma bi yanıma ugrayıverin dedim gülüştük. Çok dogru bir karar almışsın dedi.
Allah bin kere razı olsun, tedavimi bu aşamaya ulaştırdı ama başka Dr bulmam gerekecek sanırım. Benden haberler bu kadar sevgili Kasım anneleri
Bende hemen moralımı bozma 8. Haftada duyanlar var bence erken Oyuzden duyamadın uzme kendını dua et kücük kalbı duyulmamıştır bak bırını daha okudum bugün eskı yazılardan oda oyle olmus sabret dua edelım hayırlıysa gelsın bebıs dua et sıtres cok daha etkılıcekKızlar merhaba şimdi çıktım doktordan bebek oluşmuş yolk sacı da var yeri de iyi kanama alanı yok. Ama kalp atışı duyamadık. Karından baktı bu arada son adete göre 7+5 bugün usgye göre 6+4 olarak gözüküyor. Doktor çok olumlu konuşmadı kalbi durmış olabilir dedi vajinal bakcaktı zaten gözükmüyor gerek yok dedi. Perşembe sabah aç gel yine gözükmezse sonlandırıp genetiğe gönderelim dedi . O kadar üzüldüm ki ilk kez bu keseyi dolu ve içinde bebek gördüm. Küçük olduğu için gözükmemiştir demi ne kadar daha beklemem gerekiyor lütfen bişey yazın
3 dk’lık videosu var evire çevire gösterdi Dr, o kadar net ki. Çok kıpırdıyor dedi. Önce Yandan sonra direk yüzünden üstten falan gösterdi çevire çevire, hayran kaldık. Darısı başınıza canlarımayyyy çok net görüntü yakalamış maşallahhbizimki hep yatıyor net göremedik :) inşallah cuma günü ben de net görürüm
O kadar kişi olumlu sonuç almıştı ki onın için aslında bu doktoru tercih ettim ama kalp atışı duyulursa bir mucize olursa tekrar devam etmen kendisiyle . Bana yaşattığı bu stres gerçekten unutulacak bir şey değil . Belki onun için çok basit ama ben senelerdir savaşıyorum bu bebek içinBen artık gerçekten şu doktorlara sinir oluyorum kıyamam şu stresine bak ya, o an insanın da basireti bağlanıyor insiyatifle bakın illa diyemiyor, bu belirsizlikle yolluyor seni, moral bozucu bir konuşmayla, çok yazık. Böyle olmamalı gerçekten. Şimdi bu annem adayı nasıl sakin kalsın beklesin. Olumlu konuş telkin et, elinden geleni yap yolla, yine de sonuç alınamazsa, Allah’tan olur, ama bu süreç böyle yönetilmemeli. Üzülme canım, sen sakin kalmaya çalış, tembel bir bebiş bu belkide annesi, umudunu kesme
Yaaaa masallahKızlar ben dün saglık ocagından sonra bugün de kendi doktorumda gördüm yavrumu, resmen oynuyordu9+3 dedi. İlaçlarımı kesti şükürler olsun,sadece 1 hafta daha fitile devam et dedi. Kanlarıma baktı, haftaya yine randevu verdi. Miğdem çok kötü diye dertlenince, ilaç almayarak dayanmanı istiyorum, çok zorlanırsan al dedi vicdan yaptırıyor yaa aldım yani bugün nasıl almıyım ofise gelecektim, herkesin içinde ayılıp bayılamam mecbur gerçi bu sefer de prilamın sersemliğinden bi ayılma bayılma var üstümde, kapıyı kapattım yatıyorum ofiste. Fetal Dna istiyorum dedi, broşür verdi, dış merkezle görüş dedi. Paket paket çeşitleri yazıyor, full paket öneriyorum dedi, ne dediyse yaptıracagım artık sorgu ve şüphe konusunu geçtim ben, dün de bahsetmiştim sizlere. Haa birde doktoruma ayıp olmasın söyliyim artık dedim, hocam ben kısmetse 32. Haftadan sonra sizle devam edemeyeceğim, Miamide dogum olacak, sizden tüm dökümanları toplayıp gideceğim dedim, ne dese begenirsiniz, zaten o da olmayacakmış, Amerikaya yerleşme kararı almış, birkaç aya gidiyormuş ee o zaman doguma bi yanıma ugrayıverin dedim gülüştük. Çok dogru bir karar almışsın dedi.
Allah bin kere razı olsun, tedavimi bu aşamaya ulaştırdı ama başka Dr bulmam gerekecek sanırım. Benden haberler bu kadar sevgili Kasım anneleri
Tahmin edebiliyorum, sen hiç üzülme bak şuan vücudunun rahat ve gevşek olması herşeyden çok önemli. Sakin ol, yarın git başka doktora, güzel sonuçları al, ondan sonra da yeni bir Dr araştır onunla devam et. Güzel haberlerini bekliyoruzO kadar kişi olumlu sonuç almıştı ki onın için aslında bu doktoru tercih ettim ama kalp atışı duyulursa bir mucize olursa tekrar devam etmen kendisiyle . Bana yaşattığı bu stres gerçekten unutulacak bir şey değil . Belki onun için çok basit ama ben senelerdir savaşıyorum bu bebek için
Herseyij yolunda olmasına sevindim canım uykucu bebek buyumus muKızlar ben gittim geldim 10+4 olmuş gayet iyi dedi. Çok şükür, uyuyordu ultrasonda
Oyy maşallah uslu bebek demek ki canım, benımki dünden beri yerinde durmuyor tam görüş anlarındaKızlar ben gittim geldim 10+4 olmuş gayet iyi dedi. Çok şükür, uyuyordu ultrasonda
6+4 cok erken bence Tamm duyanlar var ama bence kötü düşünmek ıcın erkenKızlar merhaba şimdi çıktım doktordan bebek oluşmuş yolk sacı da var yeri de iyi kanama alanı yok. Ama kalp atışı duyamadık. Karından baktı bu arada son adete göre 7+5 bugün usgye göre 6+4 olarak gözüküyor. Doktor çok olumlu konuşmadı kalbi durmış olabilir dedi vajinal bakcaktı zaten gözükmüyor gerek yok dedi. Perşembe sabah aç gel yine gözükmezse sonlandırıp genetiğe gönderelim dedi . O kadar üzüldüm ki ilk kez bu keseyi dolu ve içinde bebek gördüm. Küçük olduğu için gözükmemiştir demi ne kadar daha beklemem gerekiyor lütfen bişey yazın
İnşallah kızlar bir mucize olur hepinize çok teşekkür ederim çıktığımdan beri ağlamayı durduramıyorum. Yazdıklarınızla sankinleştim Allah hepinizden razı olsun yarın vajinal usg isticem inşallah sonuç güzel olurKalbi durmuş olabilir ne ya emin olmadan vajinal bakmadan neden böyle bi sey söyleyip canını sıkmış ki. Karından kalp atışı duymayıp vajinaldan duyulan cok kişi gördüm burada. İnşallah senin de öyledir. Lütfen üzme kendini daha kesin bi sey yok. Bence de farklı bi doktora görün umarım bu kez duyacaksın insallah
Yaaa nasıl güzel görünüyor. Bende 9 haftalık olunca gidicem. İnşallah bende böyle görürüm. MaşallahKızlar ben dün saglık ocagından sonra bugün de kendi doktorumda gördüm yavrumu, resmen oynuyordu9+3 dedi. İlaçlarımı kesti şükürler olsun,sadece 1 hafta daha fitile devam et dedi. Kanlarıma baktı, haftaya yine randevu verdi. Miğdem çok kötü diye dertlenince, ilaç almayarak dayanmanı istiyorum, çok zorlanırsan al dedi vicdan yaptırıyor yaa aldım yani bugün nasıl almıyım ofise gelecektim, herkesin içinde ayılıp bayılamam mecbur gerçi bu sefer de prilamın sersemliğinden bi ayılma bayılma var üstümde, kapıyı kapattım yatıyorum ofiste. Fetal Dna istiyorum dedi, broşür verdi, dış merkezle görüş dedi. Paket paket çeşitleri yazıyor, full paket öneriyorum dedi, ne dediyse yaptıracagım artık sorgu ve şüphe konusunu geçtim ben, dün de bahsetmiştim sizlere. Haa birde doktoruma ayıp olmasın söyliyim artık dedim, hocam ben kısmetse 32. Haftadan sonra sizle devam edemeyeceğim, Miamide dogum olacak, sizden tüm dökümanları toplayıp gideceğim dedim, ne dese begenirsiniz, zaten o da olmayacakmış, Amerikaya yerleşme kararı almış, birkaç aya gidiyormuş ee o zaman doguma bi yanıma ugrayıverin dedim gülüştük. Çok dogru bir karar almışsın dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?