Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Yok yok 21. Haftada öyleydim zaten ilk 4 hafta mide bulantım fazlaudı o yüzden. Şuan 8 kilo almışım toplamda😂 doğuma kadar 12 civarı olur
Valla ben midem bulanırken bile kilo almayı başaran biri olarak bir şey diyemiyorum çok iyisin harikasın😃🧿 ben de 12 ile kapatmayı isterdim ama daha önümde en az 8 hafta var bu da demek oluyor ki 15/16 rahat 😂😂

Rahim ameliyatında karında kesi olmayacağı halde hastanede jiletle temizlemiştiler ordan tramva kalmış benimde 😂😂 doktora soracam gidince dediğin gibi testesteronlarına sağlık mı diyelim döşü kıllı erkeklere döndüm göbeği kıllı olarak 🤣🤣
Çatlaklardan artık göbeğim görünmüyor ama elden bişey gelmeyince onları da benimsedim oğlumun hatıraları olacaklar 🥰 göğüsler 85ten 105 e çıktılar ama dediğin gibi çok şükür catlamadilar
Cok şükür çoğu gitti azı kaldı inşallah gazsız huyu güzel sakin uyumlu ve uykuyu seven bebislerimiz olsun da kılı tüyü çatlağı tuz biber olsun bişeycik olmaz 🤗🌸🌸
Yine gerek görürlerse temizlesinler o zaman, siz hiç ellemeyin 😅 Gayet iyiyiz, güzeliz bence. Çocuklarımız da güzel olsun, evimizin huzuru olsun, gerisi faso fiso 😉

Merhabalar ilk gebeliğimde magvital iyi gelmişti bana ama 2. Gebeliğim de magvital de magosit de iyi gelmeyince osteocare kullanmaya başladım. Bel fıtığım var 4 tane bunlara bağlı da belde kireçlenme omuzlarda kulunç vs. Osteocare dan memnunum şuanlık. Denemek isterseniz diye yazmak istedim 🌸
Teşekkür ederim Newday gördüm internette onu aldım denedim şu an memnunum.

Merhaba kizlar. Bende çalışabilir raporu alacam ama kafam çok karıştı. Şimdi e nabizda son adet tarihi doğru olduğu halde 32 haftalık gösteriyor ama sat baz alindiginda 31 haftaligiz. Sizlerde öyle mi acaba. Ben şimdi hangisini baz alacam?
Benim doktorum 32+0 ile 32+5 arası vericez raporunu eNabız değil benim sistemim önemli sgk dökümü benden bilgiyi çekiyor dedi
Benim enabızım 4-5 gün ileride o sağlık ocağının girdiği tarihmiş doktorunuz bebeğin gelişimine göre değiştirdi mi haftanızı
Biz en son 14 nisanda gitmiştik iki hafta önde dedi ama sat baz al demişti özeldeki doktorum. Devlette zaten ağızlarından cımbız ile laf aliyon. Sekretere söylediklerinden duyduklarinla kaliyon.

Valla ben midem bulanırken bile kilo almayı başaran biri olarak bir şey diyemiyorum çok iyisin harikasın😃🧿 ben de 12 ile kapatmayı isterdim ama daha önümde en az 8 hafta var bu da demek oluyor ki 15/16 rahat 😂😂
Ya yine çok değil 15-16😂 çok rahat verirsin merak etme

Ay valla aynı aynı bende de durumlar böyle hiçbir sorun yok tansiyon normal, şekerim çıkmadı hatta bugün özellikle sordum bir sorun var mı her şey yolunda di mi dşye evet dedi ama kiloya takmış benimki de 😃 hayır ben hiç böyle hayalde etmemiştim hamileliği😂
Bende hep hayatımda kilo bakımından en rahat olcagim dönem olur sanıyodum normalde kilo takıntılı bı insanım burda da rahat edemedik arkadaş 😂😂

Bebeğinize kim bakcak peki ? Ben ücretsiz almak durumunda kalkyorum 3,5 ay çok küçük ve zaten annem kayınvalidem hepsi başka şehirde. Bakcsk kimse yok :( 1 seneye çıksaydı keşke ama hiç umudum kalmadı
Benimde aynı bakacak kimse yok ama mecburen bakıcı bakacak.Bakıcı desteğinede başvuru yapacağım.Elbette gönül ister ki evlatlarımızı kendimiz büyütelim belirli bir yaşa kadar en azından ama işte hayat şartları mecburen.Şuan tek istediğim 1 yıl doğum izninin onaylanması bize de denk gelmesi.

Benimde aynı bakacak kimse yok ama mecburen bakıcı bakacak.Bakıcı desteğinede başvuru yapacağım.Elbette gönül ister ki evlatlarımızı kendimiz büyütelim belirli bir yaşa kadar en azından ama işte hayat şartları mecburen.Şuan tek istediğim 1 yıl doğum izninin onaylanması bize de denk gelmesi.
Bakıcı fiyatlarını sordunuz mu? Maalesef onlarda artık maaş+sigorta istiyorlar . Hemen hemen memur maaşıula aynı tutara denk geliyor. Şyle olunca tüm maaşımı vereceğime kendim bakarım dedim. İnşallah 1 sene olur ve bu uygulama bize yetişir🙏🏻

Bakıcı fiyatlarını sordunuz mu? Maalesef onlarda artık maaş+sigorta istiyorlar . Hemen hemen memur maaşıula aynı tutara denk geliyor. Şyle olunca tüm maaşımı vereceğime kendim bakarım dedim. İnşallah 1 sene olur ve bu uygulama bize yetişir🙏🏻
Evet araştırıyorum elbette,tecrübe yaş semti herşey fiyatı değiştiriyor tabi.Ancak bakıcı desteği ödemesi de hiç yoktan iyi bir tutarda.İnşallah canım ya 1 yıl onaylansa bize her türlü iyi gelecek.

Ben doktor seçimimi tamamen buna göre seçtim . Benim için çok önemliydi doktora telefondan rajat ulaşabilmek bilgi alabilmek ilgili olması . Öyle de oldu mesajıma en geç yarım saat bir saat içinde cevap veriyor. Doktorum genç sayılır bazen diyorım ki daha tecrübeli daha ileri yaşta bi doktor mu seçseydim ama ilk doktor seçeceğim zaman tamamrn dediğim gibi ilgili olmasına göre seçmiştim çünkü bende takkntılıyım bu konuda
Ben Moskovadayım bu gittiğim devlet poliklinik. Burda doktorlar genelde böyle.Önceden tanıdığım bir doktorum var hala ne sorsam cevap yazar sağolsun ama orası bana uzak çocukların okuluydu ödeviydi oraya gitmem imkansız oluyor. Doğumu özelde yapacağım bu yüzden. Benmi hassasım onlarmı kırıcı hala çözemedim

teşekkürler kızlar kiloyu soran bndim yok kilo alınır verilir hiç takmıyorum ki hamile kalmak için 9 kilo verdim ve ıyle hamile kldım malesef polikistik over var bişey daha merak ediyorum bn üç yıl hamile kalamadım çok uğraştık hastane doktor bırakmadım yaşadıpım yerde siz ikinci çocuğu hmn afedersiniz hemen korunacakmısınız bn acaba ikinci çocuktada da tedavi olmam mı gerekiyor diye düşünüyorum hep ve açıkçası bu kadr istedim korunmakta bna çok ağır geliyor ama küçük bebeğim varken hamile olmakta çok zor ki şuan tekim işk çocupum işim gücüm yok çok zor geçiyor

teşekkürler kızlar kiloyu soran bndim yok kilo alınır verilir hiç takmıyorum ki hamile kalmak için 9 kilo verdim ve ıyle hamile kldım malesef polikistik over var bişey daha merak ediyorum bn üç yıl hamile kalamadım çok uğraştık hastane doktor bırakmadım yaşadıpım yerde siz ikinci çocuğu hmn afedersiniz hemen korunacakmısınız bn acaba ikinci çocuktada da tedavi olmam mı gerekiyor diye düşünüyorum hep ve açıkçası bu kadr istedim korunmakta bna çok ağır geliyor ama küçük bebeğim varken hamile olmakta çok zor ki şuan tekim işk çocupum işim gücüm yok çok zor geçiyor
Genelde 2. Çocuk hemen oluyor ya 1. De zor olsa bile. Ben tedavi vs görmedim ama 10. Ayımızda nasip oldu öyle hemen olmadı. Ama 2. De hemen oluyor diyorlar. Biz korunacağız öyle üst üste çocık çok zor . Tabi sizin tercihiniz

Kızlar 2 gündür mide yanması şikayetim oluştu. O da yeni yüklendi resmen😭 yaşayan var mı? Ne iyi geliyor ? İlaç mı kullanmak lazım . Normal ev yemeği yiyorum sabah kahvaltı ediyorum. Ama alev alev yanıyor

Kızlar 2 gündür mide yanması şikayetim oluştu. O da yeni yüklendi resmen😭 yaşayan var mı? Ne iyi geliyor ? İlaç mı kullanmak lazım . Normal ev yemeği yiyorum sabah kahvaltı ediyorum. Ama alev alev yanıyor
Bnmde hiç yoktu şuan 34+2 deyim 1 haftadır çok kötü. Sabah aç karnına 1 kaşık tahin yedim dün mesela hiç yanmadı bu sabah unuttum aynı yanmaya yine var bir deneyin derim

Back
X