Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Öyle olabilir insanlar da bayılıyor böyle şeylere. Bana söylemiyorlar zaten oğlum olduğu için biliyorum. Ama genellemem yanlış. Her bebek aynı olmuyor. Ilk e ay gaz sorunu falan uykusuzluk oluyor ama bu çok normal. Ama sakindi okula başlayana kadar. 9 yaşından sonra hareket ve isyankarlik başlıyor. Yani her yaşın kendine göre zorluğu var ama sevgi çok büyük. Inşallah bebeklerimizi sevgi huzur ile büyütelim. Bi de erkek çocuğu anneye çok düşkün ve korumacı oluyor. Saglikla kavuşalım inşallah.

Benim bebek için ayırdığım odadaki dolapların bir kısmına raf yaptırdım. İki koca dolap boşaldı. Belki düşünürsünüz. Diğer konular da nasılsa hallolur, başlayınca gerisi gelir

Büyük temizlik bitmiş evdeki fazlalıklar gitmiş rahat son haflara girebilirim artık :) temiz temiz mayısta da bebiş için alışverişine çıktım mı tamamdır .
benden bu kadar ev tadilat ne zormuş ya badana boya filan

Şunları diyenlere direkt şey diyin, madem öyle neden 2. 3. Çocuğu doğurdunuz. Demekki bahsettiğiniz kadwr zor değilmiş ki bi tane daha doğurdunuz herkes her çeyi yapıyor ama başkası yapınca böyle korku pompalıyorlar. Evlenmeden önce de evlenirsen şöyle zor böyle zor diye sürekli korkutuyorlardı ama kendileri neden evli? Evleniyorsun çalışıyordun bu kez çalışmayla ev çok zor bence çalışma diyorlar ama kendileri niye çalışıyor? Şimdi de çocukta çule yapıyorlar 3 çocuğu olan arkadaşım bana durmadan sen doğunca göreceksin vs diyoedu, bende dedim ki bahsettiğin kadwr ürkütücü nir durum olsaydı 2ye 3e yeltenmezdin dedim susturdum artık

Braxton hicks kasılmaları oluyor, ara ara beni de ekstra zorluyor. Böbrek ağrısı varsa idrar yolları enfeksiyonu olabilir bir idrar testi verin isterseniz. Bol su ve cranberry içeren bir vitamin var, doğal, doktorunuz da uygun görürse idrar yolu enfeksiyonunda kullanılıyor

Bana da hep kardeşsiz bırakma bir kardeş yap derlerdi. Yani sonu gelmiyor.

Son düzenleme:
1 hafta önce İdrar testi yaptırdım sonuçlar direk doktoruma gittiği içim sonucu bilmiyorum.aslında ilaç içiyorum bir kaç gündür ama henüz faydası yok akıntımda var.

Nst 'ye kaçınci bafta başlanıyor kızlar? Ben 26. Haftada bakilmistim en son. Yarın doktor kontrolüm var. Iki haftada bir gidiyorum erken doğum riski sebebi ile.

Nst 'ye kaçınci bafta başlanıyor kızlar? Ben 26. Haftada bakilmistim en son. Yarın doktor kontrolüm var. Iki haftada bir gidiyorum erken doğum riski sebebi ile.
Ben de 32. Haftasına girdikten sonra nst ye girdim salı günüydü hatta randevum. 2 hafta sonra gel dedi bana. Normalde 32. Haftasına göre başliyorlar diyebiliyorum ama.

32 den sonra 2 haftada bir çağırıyor doktora gitmeden nts giriyorsun sonra doktora gidiyorsun benim daha önce gebelikte öyleydi şuan sistem değişti mi bilmiyorum :)

Ben de 32. Haftasına girdikten sonra nst ye girdim salı günüydü hatta randevum. 2 hafta sonra gel dedi bana. Normalde 32. Haftasına göre başliyorlar diyebiliyorum ama.
Teşekkürler canım. Benim de yarın 32+5 olucak kısmet ise. Belki benden de isterler.

Sağol canım. Bakalım yarın görcem ben de sistem nasıl ilerliyor.
Benimki ilk olduğundan mı nedir bilmem ama. Önce çikolata yedirdi kız bana. Sonra bikaç dk sonra uzandım. 15 dk falan sürdü. Gayet iyiydi. Benim ki daha tam dönmemiş. 2 hafta sonra bi daha bakalım dedi.

Sat 8 Eylül canım. Hesaplama 15 haziran diyor ama benim mayıs sonu olacak canım herhalde kismet ise
Senin erken doğum riskin varmış ondan. Hayırlsıyla sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…