Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Bu dönemde evhamlı olmamız normal canım. İnşallah bu sefer öyle birşey olmasın herşey çok güzel olsun.

Kızlar sezeryan doğuma eşiyle girecek olan car mı? Ya da önceki doğumunda eşiyle giren? Nasıl bir tecrübeydi
Benim eşim girmedi pandemiydi, şimdi de girmez kabul ederlerse ablam girsin isticem tek girmekte korkutucu değil herkes çok yardımcı hoş sohbet

Benim eşim girmedi pandemiydi, şimdi de girmez kabul ederlerse ablam girsin isticem tek girmekte korkutucu değil herkes çok yardımcı hoş sohbet
Ay ablanızın girmesi de güzel bence. Tabi içerde iyi sağlık çalışanları var baya sohbet edip morali yükseltiyormuş. Ama sevdiğin birinin olması eminim daha iyi hissettirir

SiziNle zamanlamamız aynıymış. Pazartesi bende çalışamaz raporu alacağım. Ve hazırlıklara başlayacağım. Bi taraftan evde sıkılacağım ama diğer taraftan okul çok yoruyor kendime eve yeterli zaman ayıramıyorum.

Ay ablanızın girmesi de güzel bence. Tabi içerde iyi sağlık çalışanları var baya sohbet edip morali yükseltiyormuş. Ama sevdiğin birinin olması eminim daha iyi hissettirir
Tabi canım babalar da girsin destek olsun zaten bişey görmüyolar ama herkese uymuyor işte ben de eşime hiç ısrar etmedim ya da üzülmedim sizinki girer inşallah istiyorsanız zaten çok kalmıo bebek çıkıo karından anneye babaya verilio sonra kontrole götürülüo ya bebek, babada çıkıo direk bebekle diye biliyorum siz operasyona devam ediosunuz. Bildiğim arkadaşlarımdan yani yaşamadım

Çok sevindim iyi olduğunuza sağlıkla zamanında kolaylıkla kavusalim bebeklerimize

Aynen onu ben de farkettim bir bir buçuk ayda bir oluyor bu sefer biraz daha yoğun olunca bi tedirgin oldum ama büyüme ağrılarıdir diye de hemen gitmedim doktoruma bgn de iyiydim cok şükür 3 4 gün sürdü ama. Amin inşallah az kaldı kolaylıkla sağlıkla geçsin zamanında kolaylıkla sağlıkla kavusalim bebeklerimize

İnşallah güzel şeyler duyacaksınız. Ne güzel dikkat ediyorsunuz . Çok geçmiş olsun

kızlar benim son adet tarihim 20 mart 7 ve 8 nisan yumurtlama gördüm 18 gün yumurtlamam bu arada hep ve 20 nisan olamam gerekiyor ama 3 gündür göğüs kenarları ve uçları inanılmaz bir hassasiyet var ve göğüs uçlarım bembeyaz idrar testi yapmıyorum ben hangi markanın testini yapsam pozitif aylardır hiç şaşmaz bu belirtileri yaşayan arkadalar var mı

Yaaaa hangi sehirdesin ben yardım edebildiğim kadar ederim sana keşke hepimiz yakın olsak da buluşmalar falan ayarlasak dışarda havalar düzeldi mesela birbirimize moral motivasyon destek olurdu.

Kızlar uyuyamama sorunu başlayan var mı? Her gece 3 gibi uyanıp sabaha kadar duruyorum. Herhangi bir ağrım vs de yok çok şikür gayet iyiyim. Ama artık çıldırcam her gin alarm gibi aynı saatte uyanır mı insan sabahta işe gidiyorum ve cidden enerjim kalmadı artık. Bir çözümü olan var mı? Bu arada erken uyuduğum için de değil 12 de uyuyorum en erken. Ama kaçta yatarsam yatayım 3 te kurulu alarm gibi uyanıyorun ve artık uyumuyorum. İş yerinde çok zorlanyorum uykusuz uykusuz . Eve gelince de ne yemek yapcak halim ne ne çanaşır vs yıkayacak halim olmuyor. Kısacası tüm gün ruh gibi geziniyorum. Sıktı bu uyku meselesi artık

Bende aynıyım gece uyanmalsrim çok 1 saatir donuyorum uyuyamadım buraya girdim.meselatabi benim iş kaygım yok yoksa zor olur gerçekten.benim bel ağrısı yarış pozisyonu uyandırıyor sanırım çünkü uyandığımda belim agrimis oluyor sadece sol tarafa yatabiliyorum heryerimfe yastık var :/

Umarım herşey yolunda gider. Çok daha erken olanlar var korkmayın hiç. Sizden güzel haberler bekliyoruz dualarımız sizinle

Şimdi burdan çıkıp instagrama girdim ve bir reels gördüm 30 haftalık doğan bebeğin sonrasını göstermişler çok güzel toparlamış
İnsallah canım doktorum sancın var dedi ntsde çıkmış .kan sulandırıcı vuruldugum için gece 12 saat bekleyip alalım dedi .tansiyon zaten yükselip düşüyor risk almak istemedi. İnşallah benim bebeğimde hemen toparlar

Canım günaydın bütün gece aklımdaydın hiç tedirgin olma bu saatten sonra hiçbir şey olmaz artık kocaman oldular 2 kg’a yaklaşmıştır her türlü tutunur. O kadar var ki erken doğan bebekler. Senin rahat olman lazım stres yapmaman lazım biliyorum söylemek çok kolay ama yaşayan bilir. Daha emzireceksin sakın canını sıkıp stres yapıp sütünü etkileme. Mis gibi doğumunu yap sonrasında hastaneden hastane tipi süt sağma makinası iste gerekirse kirala bu süre zarfında sütünü çekeceksin büyük ihtimal zayıf olacak Emme kuvveti çok olmaz ama sen yinede sağ onlar şırıngayla vercekler. Inşallah iki üç haftaya kalmaz çıkarsınız . Tüm güzel dualarimiz seninle Güzel Anne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…