- 23 Kasım 2024
- 92
- 28
- 3
- 36
- Konu Sahibi ahsennayaz
-
Bir daha test yaptın mı canım ?Regle iki gün var hamileyim heralde canimmm yaaAvox testimin markası 6 gün kala yaptım bembeyazdı bugün yaptım baya koyu geldi bana ya birde dün akşam10 da siyah kola içmiştim o idrarı etkilemiş olabilir mi o aklıma geldi şimdi
Yaptım dün sabah koyulasmisti canım bugünde sağlık ocağına kan verdimBir daha test yaptın mı canım ?
Ayy hadi hemen çıksın benimki gibi 2 gün bekletmesin inşallahYaptım dün sabah koyulasmisti canım bugünde sağlık ocağına kan verdim
Edirne devlet Hastanesi'nde onerebiliceginiz bı doktor varmı acaba burada oturanlar varmıdır aramızda
İnslalh canım sen ne zmn verdin kanAyy hadi hemen çıksın benimki gibi 2 gün bekletmesin inşallah
Benimde gecikmenin 1.gunu bugün bakıyorm arada ama 2024 un başlarındaki sonuçlar var benimkinide kapatmamislardir umarım sadece beta değil baya şeye baktı dedim test yaptım reglim gecikti tiroid kan idrar fln bakalım yarın öğleden sonra sonuçlarım çıkmış olur gösteririm e nabiza düşmezseBen pazartesi verdim gecikmenin 5. Günüydü, taaa çarşamba çıktı. Aslında çıkmış ama aile hekimi önce ben göreyim diye kapatmış sonucu. Beni ara demişti. Salı sürekli sisteme baktım, sonradan aklıma geldi aile hekimi kapattı heralde diyeheyecanım dorukta 2 gün bekledim resmen ehehhe
Beta 1972 geldi canım, telefona program indirdim bir iki tane hamilelik takibi yapan. Son regl girince 5 haftalık gösteriyor ama bakalım doktora gidince belli olur. Tatilden sonraki pazartesiye alacağım randevuBenimde gecikmenin 1.gunu bugün bakıyorm arada ama 2024 un başlarındaki sonuçlar var benimkinide kapatmamislardir umarım sadece beta değil baya şeye baktı dedim test yaptım reglim gecikti tiroid kan idrar fln bakalım yarın öğleden sonra sonuçlarım çıkmış olur gösteririm e nabiza düşmezse
Beta kaç çıktı canım kaç haftalık mis
Canım sonuç nedir ?Benimde gecikmenin 1.gunu bugün bakıyorm arada ama 2024 un başlarındaki sonuçlar var benimkinide kapatmamislardir umarım sadece beta değil baya şeye baktı dedim test yaptım reglim gecikti tiroid kan idrar fln bakalım yarın öğleden sonra sonuçlarım çıkmış olur gösteririm e nabiza düşmezse
Beta kaç çıktı canım kaç haftalık mis
Hayırlısı olsun canım son regl tarihinden halesapliyorlar zaten Doktorlarda maşallahBeta 1972 geldi canım, telefona program indirdim bir iki tane hamilelik takibi yapan. Son regl girince 5 haftalık gösteriyor ama bakalım doktora gidince belli olur. Tatilden sonraki pazartesiye alacağım randevu
oldum bütün kemiklerim ağrıyıor bacaklarım titriyor hastalıktan acile gittim kan verdim hamilelik için ona göre bisiyler kullanım dedim 1900 kusur çıktı bugün regl gecikmesinin 4 günü ilaç vs hicbisiy vermedi serum bile takmadı çok kötüyüm onerebiliceginiz şeylere açığım ne iyi gelir yutkunurken boğazım agriyo oksururken cigerlerim ağrıyor resmne başım zonkliyo gözlerim alev Alev yanıyor çok kötüyüm....Canım sonuç nedir ?
Merhaba son durumunuz nedirRegle iki gün var hamileyim heralde canimmm yaaAvox testimin markası 6 gün kala yaptım bembeyazdı bugün yaptım baya koyu geldi bana ya birde dün akşam10 da siyah kola içmiştim o idrarı etkilemiş olabilir mi o aklıma geldi şimdi
Beta 1900 kusur çıktı canım kadın doğuma randevu alicam kontrol içinMerhaba son durumunuz nedir
Tebrik ederim çok sevindimBeta 1900 kusur çıktı canım kadın doğuma randevu alicam kontrol için
Canım çok sevindim demiştim sana sende de var bişiler diye. Hastalık kötü denk gelmiş ama tüh. Parol iç bi de ıhlamur falan iç doktora gidene kadar. Belki doktor uygun bir ilaç verir çabuk iyileşmen için. Bolca da meyve ye.Asiri hastayım grip
oldum bütün kemiklerim ağrıyıor bacaklarım titriyor hastalıktan acile gittim kan verdim hamilelik için ona göre bisiyler kullanım dedim 1900 kusur çıktı bugün regl gecikmesinin 4 günü ilaç vs hicbisiy vermedi serum bile takmadı çok kötüyüm onerebiliceginiz şeylere açığım ne iyi gelir yutkunurken boğazım agriyo oksururken cigerlerim ağrıyor resmne başım zonkliyo gözlerim alev Alev yanıyor çok kötüyüm....
Merhaba , şuan ki durumunuz nedir acaba hamile kaldınız mı yada doğum yaptınız mı süreçlerimiz ne şekilde ilerledi yardımcı olur musunuz.Kızlar herkese merhaba
Aralık ayı reglimden sonra Allah nasip ederse bebek düşünüyoruz çalışmalara başlayacağızBu konuyu benim gibi yakın zamanda hamile kalmak isteyenler için açtım. Hadi gelin birbirimize destek olalım. Allah bizlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
canım çok silik bir çizgi var, gecikmeden 1 gün sonra tekrar et mutlaka. Gecikmeyle birlikte koyulaşıyor testler de. Bu başlıkta 2 gün arayla attığım testler gir gide koyulaşmıştı. Ama en net halleri gecikme ile gözüktü. İnşallah güzel sonuçlar alırsınGünaydın kızlar reglime 3 gün var testime bakar mısınız
Ay inşallah canım çok sağol testlerinin fotoğraflarını benimle paylaşır mısınız rica etsemcanım çok silik bir çizgi var, gecikmeden 1 gün sonra tekrar et mutlaka. Gecikmeyle birlikte koyulaşıyor testler de. Bu başlıkta 2 gün arayla attığım testler gir gide koyulaşmıştı. Ama en net halleri gecikme ile gözüktü. İnşallah güzel sonuçlar alırsın
Merhaba hayır hamile değilim henüzMerhaba , şuan ki durumunuz nedir acaba hamile kaldınız mı yada doğum yaptınız mı süreçlerimiz ne şekilde ilerledi yardımcı olur musunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?