- 29 Ağustos 2018
- 4.195
- 4.189
- 133
- Konu Sahibi ahsennayaz
Ovulasyonu bıraktıktan sonra acaba ikinci kez yumurtlama olmuş olabilirmiyim ? Yenice göğüslerim acımaya başladı ve 15 . Gun bugün.s
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım. Hepimizin hakkında hayırlısı olsunTakdir Allah’ın..Heyecanla bekliyorum bence olacak çünkü başlığı sen açtınnnnn,ben başlığı görünce hayatımda ilk defa yazdım buraya:) o yüzden vardır bir hikkkmett,mutlaka haber et
Pazartesi reglin 1. Günü erken gebelik testim silik çıktı. Bugün 5. Günün sabahıydı kan verdim ,çoook teşekkür ederimAaaahhh çok sevindiiiiim bebiş gelsin sağlıkla Pozitifi gördükten kaç gün sonra kan verdin canım?
Şu an şiddetli belirtin var mı?Pazartesi reglin 1. Günü erken gebelik testim silik çıktı. Bugün 5. Günün sabahıydı kan verdim ,çoook teşekkür ederim
Sürekli lavaboya gitmek ve azcık kasık sızısı başka yok vallaŞu an şiddetli belirtin var mı?
Silik oldugun gunden 8 gun 9 gun sonra yapabiliosun erken gebelik testini ama cok guvenilirmi marka bilemedim pikden sonra 14/16 gunde adet olunuyo erken gebelik testi ise 6 gun once cikiomus en erken bunun hesabina gore yapabilirsin testi ama en guvenilir adet gunu tabiki hadi inşallahKızlar bugün ovulasyon testimde çizgi yoktu çatladı herhalde artık yumurtlama gününden kaç gün sonra hamilelik testi yaptınız regl günü geçtikten sonra mı acaba ben internetten prodoctor erken gebelik testi almıştım şimdiden çok heyecanlıyım ya ilk denemem olduğu için çok soru sordum kusura bakmayın
Canım erken çıkıyorum bugün işten bikaç toplantı vardı iptal oldu şansıma :) gidip test alacağım. Sence eve geçince yapayım mı yoksa sabahı mı bekleyeyimHeyecanla bekliyorum bence olacak çünkü başlığı sen açtınnnnn,ben başlığı görünce hayatımda ilk defa yazdım buraya:) o yüzden vardır bir hikkkmett,mutlaka haber et
Yap hadi yap erken gebelik testi al ama,iyi markalardan al amaaa haber ver mutlakaCanım erken çıkıyorum bugün işten bikaç toplantı vardı iptal oldu şansıma :) gidip test alacağım. Sence eve geçince yapayım mı yoksa sabahı mı bekleyeyim
Produktor yok ama alamadımYap hadi yap erken gebelik testi al ama,iyi markalardan al amaaa haber ver mutlaka
Herhangi bir belirtin var mı? Baş ağrın geçti miProduktor yok ama alamadım
Baş ağrım geçti canım akıntım varHerhangi bir belirtin var mı? Baş ağrın geçti mi
Farklı bi marka vardı nöbetçi eczane bide diğerleri kapalı haftasonu olduğu için almadım bendeHerhangi bir belirtin var mı? Baş ağrın geçti mi
Bizde 2025 te bebek istiyoruz 6 aydır korunmuyoruz, bu ay rahim filmi çekeceğim, inşallah ondan sonra yüzümüz gülerKızlar herkese merhaba
Aralık ayı reglimden sonra Allah nasip ederse bebek düşünüyoruz çalışmalara başlayacağız Bu konuyu benim gibi yakın zamanda hamile kalmak isteyenler için açtım. Hadi gelin birbirimize destek olalım. Allah bizlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Başka bi eczaneye gittim nimo erken gebelik testi vardı geri dönüşleri iyiymiş falan aklıma girdi aldım canımHerhangi bir belirtin var mı? Baş ağrın geçti mi
İnşallah canım aramıza hoşgeldinBizde 2025 te bebek istiyoruz 6 aydır korunmuyoruz, bu ay rahim filmi çekeceğim, inşallah ondan sonra yüzümüz güler
Hoşbuldum canımmİnşallah canım aramıza hoşgeldin
haber etttttt meraklandımmmmbir okuyayım internetten marka nasılmış hemenBaşka bi eczaneye gittim nimo erken gebelik testi vardı geri dönüşleri iyiymiş falan aklıma girdi aldım canım
Tamam canım haber veririm bi tanede kaset test aldım normal bebetime görehaber etttttt meraklandımmmmbir okuyayım internetten marka nasılmış hemen