• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Hamile kalmak isteyenler burada toplanalım🤗🙏🌸

Ovulasyonu bıraktıktan sonra acaba ikinci kez yumurtlama olmuş olabilirmiyim ? Yenice göğüslerim acımaya başladı ve 15 . Gun bugün.s

Heyecanla bekliyorum bence olacak çünkü başlığı sen açtınnnnn,ben başlığı görünce hayatımda ilk defa yazdım buraya:) o yüzden vardır bir hikkkmett,mutlaka haber et🧿
İnşallah canım. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun🌸🙏Takdir Allah’ın..

Kızlar bugün ovulasyon testimde çizgi yoktu çatladı herhalde artık yumurtlama gününden kaç gün sonra hamilelik testi yaptınız regl günü geçtikten sonra mı acaba ben internetten prodoctor erken gebelik testi almıştım şimdiden çok heyecanlıyım ya ilk denemem olduğu için çok soru sordum kusura bakmayın 😊

Kızlar bugün ovulasyon testimde çizgi yoktu çatladı herhalde artık yumurtlama gününden kaç gün sonra hamilelik testi yaptınız regl günü geçtikten sonra mı acaba ben internetten prodoctor erken gebelik testi almıştım şimdiden çok heyecanlıyım ya ilk denemem olduğu için çok soru sordum kusura bakmayın 😊
Silik oldugun gunden 8 gun 9 gun sonra yapabiliosun erken gebelik testini ama cok guvenilirmi marka bilemedim pikden sonra 14/16 gunde adet olunuyo erken gebelik testi ise 6 gun once cikiomus en erken bunun hesabina gore yapabilirsin testi ama en guvenilir adet gunu tabiki hadi inşallah🤲🤲

Selam kızlar umarım hepimiz pozitifleri görürüz :)
Ben de dün 2. Aşılamamı oldum pkos var ben de 2 kere kimyasal gebelik yaşadım. Bakalım nasipse tutar inşallah 17 ocakta test günüm sabırsızlıkla bekliyorum artık :)

Heyecanla bekliyorum bence olacak çünkü başlığı sen açtınnnnn,ben başlığı görünce hayatımda ilk defa yazdım buraya:) o yüzden vardır bir hikkkmett,mutlaka haber et🧿
Canım erken çıkıyorum bugün işten bikaç toplantı vardı iptal oldu şansıma :) gidip test alacağım. Sence eve geçince yapayım mı yoksa sabahı mı bekleyeyim

Kızlar herkese merhaba
Aralık ayı reglimden sonra Allah nasip ederse bebek düşünüyoruz çalışmalara başlayacağız 🙈🙏Bu konuyu benim gibi yakın zamanda hamile kalmak isteyenler için açtım. Hadi gelin birbirimize destek olalım. Allah bizlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🌸🙏
Bizde 2025 te bebek istiyoruz 🐣 6 aydır korunmuyoruz, bu ay rahim filmi çekeceğim, inşallah ondan sonra yüzümüz güler 🥲

Back
X