- 29 Kasım 2023
- 426
- 251
- 23
- Konu Sahibi ahsennayaz
Negatif canımhaber etttttt meraklandımmmmbir okuyayım internetten marka nasılmış hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Negatif canımhaber etttttt meraklandımmmmbir okuyayım internetten marka nasılmış hemen
Dur bakalım ya ,testlerde negatiften dönen çok.hasta ol öyle ikna olacağımİkisini de yaptım kısmet değilmiş
Canım 10 dakika sonra kaset test kırmızı renk dağıldı t bölgesinehaber etttttt meraklandımmmmbir okuyayım internetten marka nasılmış hemen
Diğerinde de ince bi çizgi oluştuDur bakalım ya ,testlerde negatiften dönen çok.hasta ol öyle ikna olacağım
Kasık sızıyor mu arada batıyor mu? Kaç haftalık tahminen acaba?Sürekli lavaboya gitmek ve azcık kasık sızısı başka yok valla
Belki sende gecikince çıkacak?Diğerinde de ince bi çizgi oluştu
Emin olamadım bozuk olabilir diyeBelki sende gecikince çıkacak?
Diğerinde de ince bi çizgi oluştu
Diğerinde de ince bi çizgi oluştu
İşte iyi bir test markası lazım dağılmaması lazım.regl olmassan bu gece ve yarın pazartesi predictor alırsın benceDiğerinde de ince bi çizgi oluştu
Geçen ay bat 3 Aralık , şuan takvime göre 4 hafta 4 günKasık sızıyor mu arada batıyor mu? Kaç haftalık tahminen acaba?
Batma değil yangı gibi sızıKasık sızıyor mu arada batıyor mu? Kaç haftalık tahminen acaba?
Sanki görüyorum ya,kaç dakika sonra ki görüntü bu 10 dakikadan fazlası dikkate alınmıyor, sanki var gibi yaaaaaa
Adet günümü bekliyim canım o zaman hayırlısı canım inşallah hepimiz içinSilik oldugun gunden 8 gun 9 gun sonra yapabiliosun erken gebelik testini ama cok guvenilirmi marka bilemedim pikden sonra 14/16 gunde adet olunuyo erken gebelik testi ise 6 gun once cikiomus en erken bunun hesabina gore yapabilirsin testi ama en guvenilir adet gunu tabiki hadi inşallah
Çıplak gözle daha net fotoda çok belli değil walla tam dakikaya bakmadım yaptım yaklaşık 10 dakikaydı sanırımSanki görüyorum ya,kaç dakika sonra ki görüntü bu 10 dakikadan fazlası dikkate alınmıyor, sanki var gibi yaaaaaa
O zaman ihtimal yüksekkkkkkk gibi resimdede görünüyor az da olsa çünkü, sen daha iyi görüyorsundurÇıplak gözle daha net fotoda çok belli değil walla tam dakikaya bakmadım yaptım yaklaşık 10 dakikaydı sanırım
yangın gibi mi ? Rahimde bir bölgede arada batma oluyor mu? Direkt kasık mı aşkım senin?Batma değil yangı gibi sızı
Ben bir şeyler görüyorum gibi ya, inşallah pembeleşir bata daha var değil mi?
Evet yangın gibi:) bölgesel değil üçgen şeklinde düşünürsen tam kasık , batma yokyangın gibi mi ? Rahimde bir bölgede arada batma oluyor mu? Direkt kasık mı aşkım senin?