- Konu Sahibi ahsennayaz
Sen ne zaman test yapacaksınBen bir şeyler görüyorum gibi ya, inşallah pembeleşir bata daha var değil mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen ne zaman test yapacaksınBen bir şeyler görüyorum gibi ya, inşallah pembeleşir bata daha var değil mi?
İnşallah canımyaa ben biraz baktım çıkmayınca hemen attım çekmeceye çünkü eşim geldi görmesin dedim yoksa başında durup bekleseydim daha iyi takip edecektim ne zaman çıktığını falan anlayamadımO zaman ihtimal yüksekkkkkkk gibi resimdede görünüyor az da olsa çünkü, sen daha iyi görüyorsundur
Çok erken regl gününü bekleyin bence sabredin biraz dahaKızlar regle 4 gün kala dün gece test yaptım tek çizgi çıktı pozitife döner mi acaba çok nadir arada bir batma oluyor
Bugün batBen bir şeyler görüyorum gibi ya, inşallah pembeleşir bata daha var değil mi?
Erken gebelik testleri 6 güne kadar sonuç veriyor diyorlar o yüzden yaptım amaÇok erken regl gününü bekleyin bence sabredin biraz daha
Merhaba adetim biter bitmez ben de burada olacağım inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah yılın ilk ayında hepimiz gebe kalırızKızlar herkese merhaba
Aralık ayı reglimden sonra Allah nasip ederse bebek düşünüyoruz çalışmalara başlayacağız Bu konuyu benim gibi yakın zamanda hamile kalmak isteyenler için açtım. Hadi gelin birbirimize destek olalım. Allah bizlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Sen bugünü atlat yarın gün içinde regl olmazsa ya akşam yada pazartesi test yap silik çizgiye ümitliyim çünkü 6 ve 5 gün önceden yaptığım testler negatifti benimBugün bat
Tamam canım öyle yapayım çok teşekkür ederimSen bugünü atlat yarın gün içinde regl olmazsa ya akşam yada pazartesi test yap silik çizgiye ümitliyim çünkü 6 ve 5 gün önceden yaptığım testler negatifti benim
Merhaba canım hoşgeldin amin inşallah burada birbirimize yoldaş olduk Allah hepimize sağlıklı hayırlı bebecikler nasip etsin inşallahMerhaba adetim biter bitmez ben de burada olacağım inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah yılın ilk ayında hepimiz gebe kalırız
Canım bu arada sen pozitif testi ne zaman yapmıştın bat günün müydü ? Geçmiş miydiSen bugünü atlat yarın gün içinde regl olmazsa ya akşam yada pazartesi test yap silik çizgiye ümitliyim çünkü 6 ve 5 gün önceden yaptığım testler negatifti benim
Bat günü silik çizgi predictor marka erken gebelik ile yaptımCanım bu arada sen pozitif testi ne zaman yapmıştın bat günün müydü ? Geçmiş miydi
Eğer regl olmazsam pazartesi günü bende o markayı alıcam inşallah canım artık nasipBat günü silik çizgi predictor marka erken gebelik ile yaptım
Hoşbuldum canım ay evet kesinlikle insan bu süreçte rahatça konusabilecegi insanlar arıyor çok iyi olmuş amiin inşallah kuzumMerhaba canım hoşgeldin amin inşallah burada birbirimize yoldaş olduk Allah hepimize sağlıklı hayırlı bebecikler nasip etsin inşallah
Kaset testte silik çizgi oluşmuş ayy niye böyle oldu kafayı yiycemBat günü silik çizgi predictor marka erken gebelik ile yaptım
Canım senin ki gayet net pozitif çıkmış canım tebrik ederimKızlar buna da bakar mısınız
Bu hangi marka bu aradaKızlar buna da bakar mısınız
Kaset testte silik çizgi oluşmuş ayy niye böyle oldu kafayı yiycem