• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Hamile kalmak isteyenler burada toplanalım🤗🙏🌸

O zaman ihtimal yüksekkkkkkk gibi 🌸 resimdede görünüyor az da olsa çünkü, sen daha iyi görüyorsundur
İnşallah canım♥️yaa ben biraz baktım çıkmayınca hemen attım çekmeceye çünkü eşim geldi görmesin dedim yoksa başında durup bekleseydim daha iyi takip edecektim ne zaman çıktığını falan anlayamadım

Kızlar herkese merhaba
Aralık ayı reglimden sonra Allah nasip ederse bebek düşünüyoruz çalışmalara başlayacağız 🙈🙏Bu konuyu benim gibi yakın zamanda hamile kalmak isteyenler için açtım. Hadi gelin birbirimize destek olalım. Allah bizlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🌸🙏
Merhaba adetim biter bitmez ben de burada olacağım inşallah💕 Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah yılın ilk ayında hepimiz gebe kalırız 🤲🏻🥰

Merhaba adetim biter bitmez ben de burada olacağım inşallah💕 Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah yılın ilk ayında hepimiz gebe kalırız 🤲🏻🥰
Merhaba canım hoşgeldin 🌸 amin inşallah burada birbirimize yoldaş olduk Allah hepimize sağlıklı hayırlı bebecikler nasip etsin inşallah 🙏 ♥️

Kızlar buna da bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_6913.jpeg
    IMG_6913.jpeg
    224,1 KB · Görüntüleme: 26
Back
X