Ovu tarihlerini biliyorsan sen saldır 3 gun ara fazla sanki. Bi tarafım folloş oldu çocuk aşkına kapativeriyorum gözümü fena buralar. sende devam et hiç aralık vermemeye çalış. En az 2 günde 1 diyorlar.Of ya biz bunun için bu ay kavga ettik paşa benden çok istiyor ama gel hadi değerlendirelim diyince strese giriyormus yapamiyormus 3 gün üst üste değerlendireni anlindan öpüyorum bizim bir tane zor oluyor
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2025 hamile kalamayanlar 🥹
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Mayıs 2022
- 1.688
- 2.159
- 63
Bana dedi ki senin tarihlerin beni korkutuyor bana bişey yapacakmissin gibi geliyor dedi bende izin vermiyorsun ki versen görürsün dedimOf yaa benimki de triplere girince regl mi oldun Ağrı kesici veriyim mi diyorum napim gecelikle bile beyfendi bazen yok diyo yok demiyo da işte anladın sen ben de kızıyorum öyle olunca
- 30 Mayıs 2022
- 1.688
- 2.159
- 63
Bizim normalde öyleydi ama hamilelikte yasaktı sonra kürtaj falan derken bazen 10gunu buluyor saldım bende napim dusununce stres oluyorumOvu tarihlerini biliyorsan sen saldır 3 gun ara fazla sanki. Bi tarafım folloş oldu çocuk aşkına kapativeriyorum gözümü fena buralar. sende devam et hiç aralık vermemeye çalış. En az 2 günde 1 diyorlar.
Insallahhhh çok amin ben neden uyumuyorsun evlat diye sitem etmek istiyorumm. Sen bu geceyi kaçırma saat gelmedi mi hala git adamınaKız kardeş bacı dert ortağı kader arkadaşıyız fıstığım bu günler geçince bebişler için başlık açıcaz hangi marka süt sağma makinesi alalım diye araştırma yapıcaz çocuk uyumuyo diye ağlıcaz ohoo
Allahım dur bir daha soyle. Hamileyken yasak mı? Rabbim okuduğumun hatrına, nolur bunun hatrına artık olsun çocugum. Kızım bu ne guzel bir bilgi delirezeeeiiim kurtaj falan yakın zamanda olduysa stresi yeter be guzelim. Haklısın ama sonra insan keske diyor. Allah tez zamanda versin insallahBizim normalde öyleydi ama hamilelikte yasaktı sonra kürtaj falan derken bazen 10gunu buluyor saldım bende napim dusununce stres oluyorum
- 1 Mayıs 2024
- 355
- 155
- 18
- 30
Gidiyorum canım döncem size sonra hoşçakalınInsallahhhh çok amin ben neden uyumuyorsun evlat diye sitem etmek istiyorumm. Sen bu geceyi kaçırma saat gelmedi mi hala git adamına
Kurban veriyormuş gibi hissetmem Evet hersey çok guzel olacak. Belki bu gece, o gece çiçegim. Bol şansGidiyorum canım döncem size sonra hoşçakalın
- 30 Mayıs 2022
- 1.688
- 2.159
- 63
İlk 3 ay yasaktı kuzu genelde de yasak oluyor zaten ee kürtaj sonrası 3 hafta olmadı derken biz baya asker arkadaşı olduk. Amin canım benim bu ay güzel haberler alalım inşallah Aralık bizd Cok çok güzel gelsinAllahım dur bir daha soyle. Hamileyken yasak mı? Rabbim okuduğumun hatrına, nolur bunun hatrına artık olsun çocugum. Kızım bu ne guzel bir bilgi delirezeeeiiim kurtaj falan yakın zamanda olduysa stresi yeter be guzelim. Haklısın ama sonra insan keske diyor. Allah tez zamanda versin insallah
Ya ben saldiramiyorum adama nadir baslatirirm ki eşimde çok benim başlatmadan hoslanmiyor bence kendi yapinca daha hevesli istekli oluyor bana yok vs diyince hevesim kaçıyor daha da yanasmiyorum adama
2025'e 1 ay kala, nasılsa yine hamile değilimdir diye başlık açtım. 3 kez klomen kullandım. Bu ay, femara kullanıyorum. Adetim düzenli, yumurtam var, eşimde sperm testi iyi. Neler yedim, neler içtim faydası olsun diye. Yok, yok, yok, 2 yıldır hamile kalamıyorum. Nolur bişeyler önerin. Yada aynı durumdaysanız başlığın altına toplanın ki tecrübelerimizi paylaşırız
Dua eden hamişler banada hamile kalmam için edebilir mi bende çok istiyorum bir bebişimiz olsun diye2025'e 1 ay kala, nasılsa yine hamile değilimdir diye başlık açtım. 3 kez klomen kullandım. Bu ay, femara kullanıyorum. Adetim düzenli, yumurtam var, eşimde sperm testi iyi. Neler yedim, neler içtim faydası olsun diye. Yok, yok, yok, 2 yıldır hamile kalamıyorum. Nolur bişeyler önerin. Yada aynı durumdaysanız başlığın altına toplanın ki tecrübelerimizi paylaşırız.
Seninki degişik bir modelmiş ama olsundu, çocuk yapabilmek icin onlara muhtacız. Sadece bu işi biraz daha sıklaştırmalıyız diye soyle. Belki kürtajtan sonra kendini durduruyordur, sen hazir degilsin diye düşünüyordur. Çunku erkekler düşünemeyen yaratıklar.İlk 3 ay yasaktı kuzu genelde de yasak oluyor zaten ee kürtaj sonrası 3 hafta olmadı derken biz baya asker arkadaşı olduk. Amin canım benim bu ay güzel haberler alalım inşallah Aralık bizd Cok çok güzel gelsin
Ya ben saldiramiyorum adama nadir baslatirirm ki eşimde çok benim başlatmadan hoslanmiyor bence kendi yapinca daha hevesli istekli oluyor bana yok vs diyince hevesim kaçıyor daha da yanasmiyorum adama
- 1 Mayıs 2024
- 355
- 155
- 18
- 30
Sağol bebişim günaydınKurban veriyormuş gibi hissetmem Evet hersey çok guzel olacak. Belki bu gece, o gece çiçegim. Bol şans
- 1 Mayıs 2024
- 355
- 155
- 18
- 30
Ne yapabilirsin ki en fazla seninki de nazlıymış canımBana dedi ki senin tarihlerin beni korkutuyor bana bişey yapacakmissin gibi geliyor dedi bende izin vermiyorsun ki versen görürsün dedim
- 1 Mayıs 2024
- 355
- 155
- 18
- 30
- 30 Mayıs 2022
- 1.688
- 2.159
- 63
Evet ya aslında düşünceli kocam beni stres etmek istemiyormuş neyse hayırla bu ay olsun da daha bunu stres etmeyelim canımız isteyince yapalımSeninki degişik bir modelmiş ama olsundu, çocuk yapabilmek icin onlara muhtacız. Sadece bu işi biraz daha sıklaştırmalıyız diye soyle. Belki kürtajtan sonra kendini durduruyordur, sen hazir degilsin diye düşünüyordur. Çunku erkekler düşünemeyen yaratıklar.
- 30 Mayıs 2022
- 1.688
- 2.159
- 63
Yicem adamı yicemNe yapabilirsin ki en fazla seninki de nazlıymış canım
- 5 Aralık 2024
- 207
- 140
- 18
- 25
merhabalar, öncelikle inşallah hepimiz bu mutluluğu yaşarız. biliyorum daha çok yeni diyceksiniz ama sormak istiyorum; biz eşimle 3 aydır korunmuyoruz, henüz doktorada gitmedik. çocuk istiyoruz. eşim boşaldıktan sonra dışarı baya sipern akışı oluyor. internetten baktım, ilişkiden sonra ayaklarımı kaldırmam öneriliyor, 1 aydır öyle yapıyorum, vacak omuza pozüsyonunda boşalmasını sağlıyorum, sizce bu yaptıklarım gebeliği hızlandırırmı? birde eşim boşalınca içimde pek bi fışkırma, sipermin içeri çarpması vb. şeyler hissetmiyorum, sıcaklık gibi hissediyorum, acaba tazyikmi düşük? ilk kez eşimle birlikte olduğum için bu his sizdede böylemi öğrenmek istedim. yaşım 25, adet günüm düzenli bazen 1-2 gün ileri geri oynar ama genel olarak düzenli.
Belliydi. Çünkü bir erkek kişisi tapusunu aldıgı tarlayı sürer. Boş bırakmaz Çözüldügüne sevindimEvet ya aslında düşünceli kocam beni stres etmek istemiyormuş neyse hayırla bu ay olsun da daha bunu stres etmeyelim canımız isteyince yapalım
Günaydın şekerim norayildiz
Bakın size ne diyecegim. Ben aç karnına 2 fincan türk kahvesi içiyorum. ️ Doktorum içebilirsin dedi. Maalesef sigarada içiyorum. hamile kalsam hemen bırakacağım. Ama şuanda stres olmamak herhangi bir girişimim yok. Sizde durumlar nasıl ? Sizce etkiliyormudur bu bebiş olayını ?
3 Ay çok kısa bir süre. Tavsiyem, 6 ay deneyin. Acele ediyorsanız doktora git ama 1 yıldır deniyoruz olmuyor de. Çünkü doktorlar 1 yıl korunmasız ilişki istiyor. Yaşından dolayı sen daha tazecik bir fidansın mutlaka olur poponun altına yastık koy, bacak omza iyidir disarı çıkmaz. Hemen kalkma en az yarım saat yat. Islandigimizda spermin fişkırmasını falan hissetmeyiz. Ben bazen girdigini bile hissetmiyorummerhabalar, öncelikle inşallah hepimiz bu mutluluğu yaşarız. biliyorum daha çok yeni diyceksiniz ama sormak istiyorum; biz eşimle 3 aydır korunmuyoruz, henüz doktorada gitmedik. çocuk istiyoruz. eşim boşaldıktan sonra dışarı baya sipern akışı oluyor. internetten baktım, ilişkiden sonra ayaklarımı kaldırmam öneriliyor, 1 aydır öyle yapıyorum, vacak omuza pozüsyonunda boşalmasını sağlıyorum, sizce bu yaptıklarım gebeliği hızlandırırmı? birde eşim boşalınca içimde pek bi fışkırma, sipermin içeri çarpması vb. şeyler hissetmiyorum, sıcaklık gibi hissediyorum, acaba tazyikmi düşük? ilk kez eşimle birlikte olduğum için bu his sizdede böylemi öğrenmek istedim. yaşım 25, adet günüm düzenli bazen 1-2 gün ileri geri oynar ama genel olarak düzenli.
- 5 Aralık 2024
- 207
- 140
- 18
- 25
valla ben adetim gecikmişti, eşime söylemedim sitres olmasın diye doktora göründüm, dediğiniz gibi çok erken dedi. sizin dediğiniz gibi 1 yıl konunmasız ilişki olsun dedi. ben eşim boşalınca bi çarpma, tazyik hissetmeyince siperm acaba tüplere doğru ulaşmıyormu diye endişelendim. eşime illa bacak omuzada boşal bekle demiyorum sitres oluyor biraz çabuk alınıyor, ayaklarımı öpmek hoşuna gidiyor, gelicek gib olduğunu anladığım zaman, birazda böyle yapalım hem ayaklarımıda hisset diyorum gönlünü alarak değiştirmiş oluyorum. sipermdeki hareket testi nasıl yapılıyorr, biraz daha bekledikten sonra test yaptırsakmı acaba, kısacası kızlar kafamda deli sorular.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.