- Konu Sahibi topraktonlari
Ben perşembe 2688 Cuma 4500 cunartesi 7300 çıktı. Yarın da kalp atışı için gideceğim.Su sabah gittim en son 370. Sizin kaç. Doktora gittiniz mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben perşembe 2688 Cuma 4500 cunartesi 7300 çıktı. Yarın da kalp atışı için gideceğim.Su sabah gittim en son 370. Sizin kaç. Doktora gittiniz mi
Ayyyy çok heyecanlı. Bizim haftaya hafta ortası gibi gitmek daha iyi olacakm. İnşallah yarın çok güzel geçerBen perşembe 2688 Cuma 4500 cunartesi 7300 çıktı. Yarın da kalp atışı için gideceğim.
Canım benim hayırlı olsun geç olduğu olmadığı hiç önemli değil iki gün sonraki yükselmesine bak 2 kat yükselmesi lazım. Ondan sonrası için de 10 12 gün sonra da doktora gidersinselam kızlar,
Sat 29 Kasım Bat 29 Aralık. 5 günlük gecikmem var
Bugun kan verdim 90 çıktı. Geç döllenme oldu sanırım
Ay inşallah yükselir ya çok tedirginim. Amin çok teşekkür ederim inşallah eylül annesi olurum bende sağlıklaCanım benim hayırlı olsun geç olduğu olmadığı hiç önemli değil iki gün sonraki yükselmesine bak 2 kat yükselmesi lazım. Ondan sonrası için de 10 12 gün sonra da doktora gidersin
Hicc tedirgin olma. Artık çok ozel bir süreç hem senin hem de hepimiz için. Guzel düşünAy inşallah yükselir ya çok tedirginim. Amin çok teşekkür ederim inşallah eylül annesi olurum bende sağlıkla
Bende henüz olmadı ama regl sancısı gibi ara ara gelen sancılar varKızlar ben neredeyse 5 haftalığım şuan, kasıklarımdan dizime inen bir sızı var sadece sol bacağımda. Sanki romatizma ağrısı gibi. Sizdede oluyormu bu?
Onlar bendede var ama bacak ağrısını anlayamadım. En iyisi doktora gideyimBende henüz olmadı ama regl sancısı gibi ara ara gelen sancılar var
Benim yok doktora göster bakalım neden oluyorKızlar ben neredeyse 5 haftalığım şuan, kasıklarımdan dizime inen bir sızı var sadece sol bacağımda. Sanki romatizma ağrısı gibi. Sizdede oluyormu bu?
3 gün kala benim negatifti o yüzden negatif görüp çok üzüleceksen reglini bekleKızlar adete 3 gün kaldı ama hiç belirti yok ne kasık agrısı ne de başka birşey bugün test alcam bakalım inş vardır
Betan nedir gitmisken belki keseyi de görürsünOnlar bendede var ama bacak ağrısını anlayamadım. En iyisi doktora gideyim
Hayırlı olsun inşallah hoşgeldinMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım.
Sat: 01.12.2024 daha yeni ögrendim adetim 5 gün gecikti idrar testinde çıktı bugün betama baktıracağım.Eki Görüntüle 3530419
Hoşbuldum teşekkür ederim. Umarim hepimiz sağlıklı hamilelikler geçirip biran önce bebeklerimize kavuşuruzHayırlı olsun inşallah hoşgeldin
Amin inşallah canım inşallah hepimiz için güzel geçer sürecimizHoşbuldum teşekkür ederim. Umarim hepimiz sağlıklı hamilelikler geçirip biran önce bebeklerimize kavuşuruz
hangi aşamadasınız şu an betanız kaç ? Lekelenme olduysa doktora gözükün mutlakaArkadaslar ne dicem bende bugun bir agrı ve hafif lekelenmem oldu bu yerlesmemi?
Test yaptım negatif zaten adetin gecmesini beklicem hayirlisi3 gün kala benim negatifti o yüzden negatif görüp çok üzüleceksen reglini bekle