İnşallah güzek haberlerle gelirsin ben de sabah kan vermeye gidicem hem tekrardan beta artışı hem de progesteron bakılacak aşırı korkuyorum. Bir an önce normale binsin ya hepimizin şu korkuları geçsin inşallah ne zor şeyler hamile kaldım tamamla bitmiyorcok heyecanlı ve gerginim ya. Yarın ınsallah kalp atısını duyarım. 6 haftalık gittigimde sadece kese vardı gec döllenme demişti. Ama bilmiyorum endişeliyim biraz nasıl uyuycam sabah olcak bilmemAllahım sorunsuz güzel haberlerle gelirim inşallah hastaneden
Bende dün gece öyleydim malesef ölüyorum sandımAcil bakar mısınınızzz. Ya aşırı üşüyorum titreye titreye. Üşümekten ağlıyorum sürekli geçmiyor
Doktora gitsemmmi gitmesemmi
Elim ayağım boşalıyo sürekli
Çok açım ama iştahım yok. Hicbisey yiyemiyorum mide bulantısından değilde istahsizliktaan garip ben anlamadım. Meyve yiyebiliyorum onda da midem yaniyo aç karın ile yediğim içinBulantılar nasıl kızlar?
Gerçekten bende öyle sandımBende dün gece öyleydim malesef ölüyorum sandım
Doktor oksapar yazmıştı bitince söylerim olmazsa ben mi yapamıyorum acaba karnımın her tarafı morKızlar enox bi tık daha iyi iğnenin ucu daha ince diye biliyorum
Merak etme dua et canım gecen hafta bende 6+2 de gitmistim bebeği ve keseyi görduk şukur yarın insallah Rabbimin iznile bende kalbini duymaya gidicem ama benimde galiba geç dolenme normalde 6+2 gitim ama ultrasona gore 5+4 tum o yuzden kalp atışı.yoktucok heyecanlı ve gerginim ya. Yarın ınsallah kalp atısını duyarım. 6 haftalık gittigimde sadece kese vardı gec döllenme demişti. Ama bilmiyorum endişeliyim biraz nasıl uyuycam sabah olcak bilmemAllahım sorunsuz güzel haberlerle gelirim inşallah hastaneden
Benim eşim yapıyor biraz derinizi sıkıştırın o zaman iğnenin batma acısı hissedilmiyo en azından bir de biz havasını alıyoruz bazen dediğiniz gibi acıdan ağlıyorum bazen daha az acıyo ama morarma hiç olmadı bendeDoktor oksapar yazmıştı bitince söylerim olmazsa ben mi yapamıyorum acaba karnımın her tarafı mor
ben yasak diye biliyorum sperm özellikle son haftalarda doğumu başlatıyor onun haricinde de mikrop kapma sansınız olur hamilelik boyunca sperm girişine izin yok benim bildiğim bakın istersenizİyidir İyidir inşallah. Bende iyim şükür. Dr ne zamn gideceksin.
benim daha onceki gebeliklerimde eşim iliski istediği zamanlarda istemiyorum dediğimde. Bebek nasil büyüyecek o zamn spermler varmazsa buyuyemez demişti
Beta ile değil beta herkes de farklı olabiliyor genelde 6. Haftadan sonra en erken görülüyor 7. Haftada duyuluyor diye biliyorumKalp atışı beta kaçken duyuluyor hanımlarbugün 5+2 deyim betam 1800 çıktı. Doktor 14 şubata kese için randevu verdi. Kalbi de duymak istiyorum rabbim nasip ederse
Hayır çok normal morarması ben 100 gün oldu kullanalı aşılama tedavisi görürken başlamıştık göbeğim kolum mosmor oluyor daha sonra geçiyor. Yanlış yapmaya bağlı değil yani. Girmeyen yerler olursa da daha önceki iğne yerleridir ve sinire denk geliyordur. En iyisi oksapar ama bilginiz olsun kullanan kızlarım.Doktor oksapar yazmıştı bitince söylerim olmazsa ben mi yapamıyorum acaba karnımın her tarafı mor
Havasını alınca ilaç dışarıya çıkmıyor mu kapağı açınca bile bir damla uca geliyorBenim eşim yapıyor biraz derinizi sıkıştırın o zaman iğnenin batma acısı hissedilmiyo en azından bir de biz havasını alıyoruz bazen dediğiniz gibi acıdan ağlıyorum bazen daha az acıyo ama morarma hiç olmadı bende
ben hamileyken zehirlendim de bir şey olmadı :))Kizlar bisey sorcam hamilelikte ciger yasakmi ben gecen hafta ciger yemiştim zarari olur mu ki
Benim 5+2 de karından usg ile kese bile belirgin değildi beta verdim 10400 çıktı beta herkeste farklı yükseliyorKalp atışı beta kaçken duyuluyor hanımlarbugün 5+2 deyim betam 1800 çıktı. Doktor 14 şubata kese için randevu verdi. Kalbi de duymak istiyorum rabbim nasip ederse
Bazen hiç acımadan yapıyorum ama ertesi gün morarma olabiliyor demek sizde de oldu tüm bu ağrıları çekmeye razıyım yeter ki bebeğimi sağlıcakla kucağıma alayımHayır çok normal morarması ben 100 gün oldu kullanalı aşılama tedavisi görürken başlamıştık göbeğim kolum mosmor oluyor daha sonra geçiyor. Yanlış yapmaya bağlı değil yani. Girmeyen yerler olursa da daha önceki iğne yerleridir ve sinire denk geliyordur. En iyisi oksapar ama bilginiz olsun kullanan kızlarım.
Kuzu ciğeri mi tavuk muKizlar bisey sorcam hamilelikte ciger yasakmi ben gecen hafta ciger yemiştim zarari olur mu ki
Aa neden az pistigi icin mi yoksa baska biseydenmiben hamileyken zehirlendim de bir şey olmadı :))
Bugün çok acıdı dün acımamıştı benim de böyle oluyor bazen morarıyor bazen morarmıyor ama artık çok alıştım ben ilk zamanlar yavaş yavaş yapıyordum daha çok yakıyordu şimdi iğnenin ucunu soktuğum gibi direkt basıyorumBazen hiç acımadan yapıyorum ama ertesi gün morarma olabiliyor demek sizde de oldu tüm bu ağrıları çekmeye razıyım yeter ki bebeğimi sağlıcakla kucağıma alayım
Hayvan canim tavuk degilHayvan ciğeri mi tavuk mu
Çıkmaz herhalde belki bir damla, bize doktor demişti havasını alarak yapın diyeHavasını alınca ilaç dışarıya çıkmıyor mu kapağı açınca bile bir damla uca geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?