Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • Erkek

• İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    0
Hayırlı olsun cnm
Teşekkür ederim canım sağolasın
Kafeinsiz kahve mi zararlı anlayamadım. Yoksa kafeinli mi

Ben sınava hazırlanıyordum şimdi hamile olduğumu öğrendim akademi geldi biliyorsunuzdur hamileyken ve doğum yapınca nasıl devam edeceğim bilginiz var mı hiçç
Canım yeni sistem nasıl bilmiyorum . 2020 de atandım ben. Hamileyken sınava girmiştim . Ve sınava yakın ben de bi öksürük başladı ama normal bi şey değildi . Canımdan can aldı. Öyle sınava girdim. Bir yıl sonra oldu atamam. Oğlum 7 aylıkken atandığım yere gittim. Zorlu bi süreçti ama kısmetiyle geldi diyorum hep. Yeni süreç tam olarak nasıl işleyecek ?

Kayseri'de olan var mı aranızda kızlar :)

Sınav değişti meb ags ve öabt oldu tek günde yapılacak 2 ay sonra atanacak kişi sayısı kadar akademiye alınacak başarılı olanlar atanacak o sırada 25 bin gibi bir şey ödeme yapılacak akademi süresince her ay

Ben de 6 aylık hamile oluyorum sınavda hayırlısıyla. Tek sorun akademide sağlık için en fazla 20 gün izin alabiliyorsun haftasonuyla sayarsak 1 ay eder ancak 1 aylık bırakıp derse gitmek durumunda kalabilirim tek temennim ders saati çok olmaz diye düşünüyorum

Morm Seni bir yerden tanıyorum gibi ama nerden ? Kusura bakma lütfen acaba daha önce doğum yaptin mi o gruptan mi cikaricam diye soruyorum.

Selam kızlar az once kuzenim aradi 6 haftalık hamilemiş doktora gitmiş bebek var ama yolk kesesi yok ne anlama geliyo yani benim bildiğim bebek varsa yolk kesesi de vardir başına boyle bisey gelen var mı

Evet 2022 Kasım anneleri grubundaydım
2022 Mayıs anneleri grubundaydım bende ordan değil o zaman. Ama sanırım başka yerden taniyor gibiyim çok tanıdık geldi nickin ama çıkaramadim. Bi süredir yoktum buralarda da.

2022 Mayıs anneleri grubundaydım bende ordan değil o zaman. Ama sanırım başka yerden taniyor gibiyim çok tanıdık geldi nickin ama çıkaramadim. Bi süredir yoktum buralarda da.
Bende yoktum yeni bebek haberi ile burada buldum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…