- 1 Kasım 2013
- 2.884
- 2.310
- 333
Çok üzüldümNormalde 8 olması gerekiyor ama iki haftadan fazla zaman oldu hep 6 haftalık ölçüyorlar kalp atışı da yok büyüme de olmamış yani umarım haftaya iyi haberler alırım ama yine de umut etmek istiyorum çok iyi şeyler söylemeseler de
Bana magnezyum ve dvit başladı. Elimdeki folik asit bitince de yine folşk asit içeren multivit e devam etmemi söyledi. Bugün ben de tahlillerimi verdim folik asit bi tık yüksek çıkmış. Bakalım ne diyecek yarın.Kızlar dün rutin idrar ve kan sonuçlarımın sonucu için bugün doktorumun yanına gittim her şey çok şükür yolundaBen 14 aydır folik asit kullanıyorum sabah ve akşam olmak üzere. Bugün de doktorum folik asite ek olarak başka bir takviyeye başlattı. Sizler de kullanıyor musunuz? Doktorunuz önerdi mi bu haftalarda?
İyi dusun canim belki gec dollenmedir Saglicakla gelsin minikNormalde 8 olması gerekiyor ama iki haftadan fazla zaman oldu hep 6 haftalık ölçüyorlar kalp atışı da yok büyüme de olmamış yani umarım haftaya iyi haberler alırım ama yine de umut etmek istiyorum çok iyi şeyler söylemeseler de
Benim de tavandır folik 14-15 aydır sabah akşam içiyorum benim bebe duvara tırmancak hahsjsjBana magnezyum ve dvit başladı. Elimdeki folik asit bitince de yine folşk asit içeren multivit e devam etmemi söyledi. Bugün ben de tahlillerimi verdim folik asit bi tık yüksek çıkmış. Bakalım ne diyecek yarın.
canım benım doktorum folik asit haric hepsini kesmemi söyledi cunku alt yüksek cıktı benım oyüzden karaciger enzimlerini yukseltebiliyormus takviyeler. Sımdılık kullanma dediKızlar dün rutin idrar ve kan sonuçlarımın sonucu için bugün doktorumun yanına gittim her şey çok şükür yolundaBen 14 aydır folik asit kullanıyorum sabah ve akşam olmak üzere. Bugün de doktorum folik asite ek olarak başka bir takviyeye başlattı. Sizler de kullanıyor musunuz? Doktorunuz önerdi mi bu haftalarda?
Aaa dikkatli kullanman lazım aman dikkat et canım. Alt normal çıkmış benim şimdi baktım da. Bu multivitamini 13. haftadan itibaren öneriyorlardı genellikle. Doktoruma güveniyorum bi deneyeceğim balık yağı var içinde eğer midem bulanmazsa devam ederim sanırımcanım benım doktorum folik asit haric hepsini kesmemi söyledi cunku alt yüksek cıktı benım oyüzden karaciger enzimlerini yukseltebiliyormus takviyeler. Sımdılık kullanma dedi
Kuzum benim şimdiye kadar progestan ihtiyacım olmamıştı sıfır leke ile geldim bu haftaya ama yarın duruma göre doktora gidebilirim bir gün erken olsun sorun değil fitil yada iğne olarak mı veriliyor? Aspirin de kullanmıyorumGeçmiş olsun canım 6+5 bugün sabah lavoboda yoğun pembe leke denmiyecek kadar fazla akıntım vardı koştur koştur gittim bende şükür herşey yolunda ama progestan arttırdılar bende . İçin rahat etsin istersen bir git doktora . Aspirin kullanıyorsan kesip birkaç gün progestan veriyorlar
Hadi darısı başıma inşallah keseyi görürürm yarınBen iki kayıp yaşadım ikisi farklıydı ilkinde yoğun sancı ve kahverengi akıntım vardı ve sürekliydi ikincisinde ağrım Sızım yoktu Akıntım da yoktu hiçbir Şikayetim yoktu ama kalp atışı olmadı bu gebeliğimde de başta dediğim gibi kahverengi lekelenmem oldu 3 gün ama onun dışında şu anda da sancım yok gebeliğim sağlıklı ilerliyor şu an kalp atımını da duydum
Çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatırsın bol bol dinlen ve hafif şeyler yeSağol canım dün acile gittim dayanamadım bide grip coklasti ates agrı bulantı serum verdi sadece parol iç dedi her yerim agrıyo ilk defa böyle ağır oldum ben diğer hamileliğim covit olmuştum anlamamıştımoksurdukce leke de geliyor
Duruma göre canım bende hem fitil hem iğne var canınKuzum benim şimdiye kadar progestan ihtiyacım olmamıştı sıfır leke ile geldim bu haftaya ama yarın duruma göre doktora gidebilirim bir gün erken olsun sorun değil fitil yada iğne olarak mı veriliyor? Aspirin de kullanmıyorum
Batma değil de kasık ağrım var bebek sağ tarafta sanırım ama sol kasığım da ağrıyor her iki taraflı ağrı yaşıyorum ben.Kızlar rahimde batma hissi oluyor mu sizde
Batma değil de kasık ağrım var bebek sağ tarafta sanırım ama sol kasığım da ağrıyor her iki taraflı ağrı yaşıyorum ben.
Kesenin ne tarafta olduğunu nerden biliyorsunuzBatma değil de kasık ağrım var bebek sağ tarafta sanırım ama sol kasığım da ağrıyor her iki taraflı ağrı yaşıyorum ben.
Kızlarrr ben de bugün ilk detaylı randevuma gittim özel bir kliniğe. Aklımdaki her şeyi cevapladı sağ olsun. Bebiş 6+1 göründü, kalp atışını gördüm ve duydum çok şükür. Lekelenmem olduğu için progestan verdi Bebek yerleşmeye çalışıyor progestanla ona yardımcı olalım dedi, kanamanın başka bir sebebi yokmuş çok şükür. 2 hafta kullanınca kesilmesi lazım lekelenmelerinin, kesilmezse bana haber ver ama endişelenecek bir şey yok gayet iyi duruyor dedi. Sağdan yumurtlamışım onu da söylediSağdan yumurtlanınca erkek olur diye bir kocakarı inancı varmış ama bilmiyorum hayırlısı
Dün vajinal kontrolde sağ taraftan muayene etti özellikle sağ tarafta durdu sola hiç bakmadıKesenin ne tarafta olduğunu nerden biliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?