Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    10
Kızlar bugün kalp atışı için gitmiştim duyamadık zaten embriyo geçen haftaya göre hiç gelişmemiş pek güzel şeyler söylemediler haftaya tekrar çağırdılar bir hafta daha bekleyelim embriyoda büyüme olmazsa zaten kalp atımı da olmazsa gebeliğin sonlanmasını bekleyeceğiz dediler sizi de üzmek istemiyorum netleşene kadar girmeyebilirim netleşince yazarım

Son düzenleme:
ya benim hergun kahverengi geliyor. bir kez 3 pecete geldi. saldim artik korkmayin hanimlar
Ayy benim şimdi yine gelmiş çamaşırımda gördüm. Acile gitsem mi diyordum yarına kadar bekliyim o zaman yarın doktora gidicem insan bi panik olmuyor değil yaa. Aspirini içsem mi bugün yine de.

Ayy ne güzel maşallah inşallah saglicakla kucaginza alirsiniz ailede ikiz varmiydi

Ben iki kayıp yaşadım ikisi farklıydı ilkinde yoğun sancı ve kahverengi akıntım vardı ve sürekliydi ikincisinde ağrım Sızım yoktu Akıntım da yoktu hiçbir Şikayetim yoktu ama kalp atışı olmadı bu gebeliğimde de başta dediğim gibi kahverengi lekelenmem oldu 3 gün ama onun dışında şu anda da sancım yok gebeliğim sağlıklı ilerliyor şu an kalp atımını da duydum

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz acaba

Canim haftan kaç bende 6+5de duyamamiştim bebegi bile gorememistim endişelenme

Çok teşekkür ederim sat a göre tam 7 haftada gittim ama kese küçüktü 6+2 de kalp atışı görüldü bir hafta geriden geliyor benim ki
Geç döllenme mi acaba benim de 5+2 oluyor yarın kontrole gidicez neyle karşılaşacağız hiç bilmiyorum

Canim haftan kaç bende 6+5de duyamamiştim bebegi bile gorememistim endişelenme
Normalde 8 olması gerekiyor ama iki haftadan fazla zaman oldu hep 6 haftalık ölçüyorlar kalp atışı da yok büyüme de olmamış yani umarım haftaya iyi haberler alırım ama yine de umut etmek istiyorum çok iyi şeyler söylemeseler de

Merhaba,4 5 günlük gecikmem var bugün 3 4 saat gidip gelen regl ağrısı gibi bişey yaşadım regl olucam sandım ama kanama yok sanırım dışarıdayım kontrol edemiyorum ama kanasam net hissederim gebeliğini böyle öğrenen var mı gecikmeden sonra ilk kez böyle bi ağrı oldu birden başladı geçti şimdi

Geciktiyseniz neden test yapmıyorsunuz? Her türlü çıkar eğer gebelik varsa. Pahalı olan hassas testlerden almanıza gerek bile yok ben reglime 4 gün kala normal bir testle öğrenmiştim

Geciktiyseniz neden test yapmıyorsunuz? Her türlü çıkar eğer gebelik varsa. Pahalı olan hassas testlerden almanıza gerek bile yok ben reglime 4 gün kala normal bir testle öğrenmiştim
Gecikmemin ilk günü yaptığımda çıkmamıştı o nedenle umursamadım ama devam edince gecikme yaşadığım bişeyi danışmak istedim

Valla insanı çok kötü etkiliyor artık gidesim gelmiyor ama sağlam duralım internet hep bu kanamalarla dolu, tutunacağı varsa tutunuyor minnaklar

Ayy benim şimdi yine gelmiş çamaşırımda gördüm. Acile gitsem mi diyordum yarına kadar bekliyim o zaman yarın doktora gidicem insan bi panik olmuyor değil yaa. Aspirini içsem mi bugün yine de.

Kızlar dün gece korkudan uyuyamadım bu kahverengi lekelenme yüzünden bugün doktora gittim çok şükür hersey yolundaymış kalp atışını bile duyduk ama doktor bi ilaç yazdı korkulacak hicbirsey olmadığını soyledi bu lekelenmeniz varsa mutlaka bir doktora görünün umarım bu durumu yaşayanların içi rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…