Benim bulantılarım çok arttı bu sabah sleppy kokusu yüzünden kustumkızlar bu arada mide bulantısı durumunuz nasıl? kusma yok bende ama mide bulantısı gibi yanması gibi garip bi his ne yesem 3. lokmasını çıkarcak gibi hissediyorum
çok enteresan bir hikayedogal gebelık canım .Allahın mucızesı ınsallah Allahım ısteyen herkese nasip etsin. Bellimi olur sende böyle bı saskınlık yasayabılırsın. hic bellı olmuyo valla
Ayy benim şimdi yine gelmiş çamaşırımda gördüm. Acile gitsem mi diyordum yarına kadar bekliyim o zaman yarın doktora gidicemya benim hergun kahverengi geliyor. bir kez 3 pecete geldi. saldim artik korkmayin hanimlar
Ayy ne güzel maşallah inşallah saglicakla kucaginza alirsiniz ailede ikiz varmiydiMerhaba kızlar ben dun doktora gittim kalp atısı ıcın ama gec dollenmeydı benım yazmıstım daha oncede kalp atısını duydum ama bır kalp atısı daha duydum şoklardayım gercekten. ıkızmıs. Ikı ayrı kese ama tek plasenta gibi gorunuyo simdilik ama bıraz daha buyuyunce daha net söylerım dedı doktorum. Bıraz endıselendım dun tek plasenta oldugu ıcın ama suan rahatım .Allah büyük. Onları bana nasip ettiyse ins saglıklada kucagıma almayı nasip eder. Hala kalp atısı duymayan endıse edenler var onlar ıcın yazıyorum benım sat e gore 9+2ydi ama ultrasonda 7+5ti ve kalp arısını yenı duydum lütfen endise etmeyin kızlar. 9/10a kadar bekleyın kanama vs yoksa
Ben iki kayıp yaşadım ikisi farklıydı ilkinde yoğun sancı ve kahverengi akıntım vardı ve sürekliydi ikincisinde ağrım Sızım yoktu Akıntım da yoktu hiçbir Şikayetim yoktu ama kalp atışı olmadı bu gebeliğimde de başta dediğim gibi kahverengi lekelenmem oldu 3 gün ama onun dışında şu anda da sancım yok gebeliğim sağlıklı ilerliyor şu an kalp atımını da duydumPerinatolog karar versin dedi onun için de erken dedi, kese görününce git dedi. Bi de dün lekelenmem oldu öncekinde kasılma ve sancım olmasına rağmen 1 damla leke kan gelmemişti kürtaj oldum. Kan dolaşımı iyi diye düşünüyorum şuan önceki gibi pek sancım da yoksizde kasık ağrısı var mıydı çok?
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz acabaBen iki kayıp yaşadım ikisi farklıydı ilkinde yoğun sancı ve kahverengi akıntım vardı ve sürekliydi ikincisinde ağrım Sızım yoktu Akıntım da yoktu hiçbir Şikayetim yoktu ama kalp atışı olmadı bu gebeliğimde de başta dediğim gibi kahverengi lekelenmem oldu 3 gün ama onun dışında şu anda da sancım yok gebeliğim sağlıklı ilerliyor şu an kalp atımını da duydum
Canim haftan kaç bende 6+5de duyamamiştim bebegi bile gorememistim endişelenmeKızlar bugün kalp atışı için gitmiştim duyamadık zaten embriyo geçen haftaya göre hiç gelişmemiş pek güzel şeyler söylemediler haftaya tekrar çağırdılar bir hafta daha bekleyelim embriyoda büyüme olmazsa zaten kalp atımı da olmazsa gebeliğin sonlanmasını bekleyeceğiz dediler sizi de üzmek istemiyorum netleşene kadar girmeyebilirim netleşince yazarım
ay ınsallah ıkımızınkıde ıkı plasentadır bıraz daha rahatlarız ozaman dıye dusunuyorum.Ay bilmiyorum ki hiç onun bilgisini vermediler. Ben de 3. Ayda falan belirginleşir diye biliyordum plesenta
Çok teşekkür ederim sat a göre tam 7 haftada gittim ama kese küçüktü 6+2 de kalp atışı görüldü bir hafta geriden geliyor benim kiAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz acaba
Geç döllenme mi acabaÇok teşekkür ederim sat a göre tam 7 haftada gittim ama kese küçüktü 6+2 de kalp atışı görüldü bir hafta geriden geliyor benim ki
Normalde 8 olması gerekiyor ama iki haftadan fazla zaman oldu hep 6 haftalık ölçüyorlar kalp atışı da yok büyüme de olmamış yani umarım haftaya iyi haberler alırım ama yine de umut etmek istiyorum çok iyi şeyler söylemeseler deCanim haftan kaç bende 6+5de duyamamiştim bebegi bile gorememistim endişelenme
Geciktiyseniz neden test yapmıyorsunuz? Her türlü çıkar eğer gebelik varsa. Pahalı olan hassas testlerden almanıza gerek bile yok ben reglime 4 gün kala normal bir testle öğrenmiştimMerhaba,4 5 günlük gecikmem var bugün 3 4 saat gidip gelen regl ağrısı gibi bişey yaşadım regl olucam sandım ama kanama yok sanırım dışarıdayım kontrol edemiyorum ama kanasam net hissederim gebeliğini böyle öğrenen var mı gecikmeden sonra ilk kez böyle bi ağrı oldu birden başladı geçti şimdi
Gecikmemin ilk günü yaptığımda çıkmamıştı o nedenle umursamadım ama devam edince gecikme yaşadığım bişeyi danışmak istedimGeciktiyseniz neden test yapmıyorsunuz? Her türlü çıkar eğer gebelik varsa. Pahalı olan hassas testlerden almanıza gerek bile yok ben reglime 4 gün kala normal bir testle öğrenmiştim
Bence tekrar bir test yapın, hayırlısı olsunGecikmemin ilk günü yaptığımda çıkmamıştı o nedenle umursamadım ama devam edince gecikme yaşadığım bişeyi danışmak istedim
Teşekkürler hepimiz içinBence tekrar bir test yapın, hayırlısı olsun
Ayy benim şimdi yine gelmiş çamaşırımda gördüm. Acile gitsem mi diyordum yarına kadar bekliyim o zaman yarın doktora gidiceminsan bi panik olmuyor değil yaa. Aspirini içsem mi bugün yine de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?