Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    9
Ay kıyamam ya Benimde geçen canım zeytinyağlı sarma çekti. Kendim yapıcak veya birine yaptırcak herhangi bir zamanım yoktu o an yemezsem ölücek gibi hissediyordum bi şekilde bi ev yemekçisi bulup yedim

Kızlar bu mide bulantısı berbat bir şey ya sabah servisle işe nasıl geldim bir ben bir Allah biliyor ve her şey kokuyor, her şeyden tiksiniyorum o yüzden. Yemeği de ölmemek için yiyorum zorlana zorlana

Ay kıyamam ya Benimde geçen canım zeytinyağlı sarma çekti. Kendim yapıcak veya birine yaptırcak herhangi bir zamanım yoktu o an yemezsem ölücek gibi hissediyordum bi şekilde bi ev yemekçisi bulup yedim
Gercekten benimde öyleydi bu gün gidip yiyecemm

Kız patates haşlayıp yapsaydın ya kendin o kadar ağlayacağına Nefsin körelirdi en azından

Günaydın kızlar folik asit kullanımınız nasıl ? Doktorum haftada 2 kere iç dedi bana. Bazıları her gün kullanıyormuş .

naz_0192 canım nasılsın. Kese ve kalp atışını gördünüz mü

Herkese merhaba kesemizi gecen Çarşamba gördük 4+6 da bu Cuma da nasipse kalp atışını duyacağız. Dün ufak bir aksiyon yaşadık sabaha karşı kanamam olunca hastaneye gittik çok şükür sağlıklıyız büyümüşüz biraz. Ama kesenin yanında ufak bir kanama alanı var şimdilik evde yatış verdi. İş yapmak minimum mümkün olduğunca yat dinlen dedi doktorumuz.

Eklentiler

• IMG-20250219-WA0000.jpeg
    78,6 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG-20250224-WA0001.jpeg
    77,4 KB · Görüntüleme: 15
Maşallah bende daha kalp atışı duymadım dün gittim bana da biraz çevresinde kanama var korkulacak şey değil dedi biraz dikkat et dedi Herhangi bir ilaç verdi mi ?

Kızlar ben yarın ilk kez doktora gidicem 7+1 olacak. Devlet Hastanesi'nden randevu aldım. Gittiğim de benden kan falan alınacak mı? Test yapılacak mı? İlk muayenede neler yapılıyor
Ultrasonda kalp atışı görürsün ve indirekt combs toksplazma gibi kan testleri bakılır. 4 tüp kan isterler

bence mucize bir ürün aşırı memnun kaldım hep nemliydi kuruma çatlama olmadı mememde hiç çıkarmadım

Hanımlar kahverengi akıntım vardı geçen hafta. Cumartesi günü sanki regl olmuşum gibi kan gidince hemen hastaneye gittik kanama alanı biraz büyümüş dedi doktorum 1 gece yattım hastanede . Evde istirahat et dedi kalçadan 50mg Progestan verdi diğer ilaçlarıma ek . Bugün kontrole gittim kanama alanı aynı duruyor dedi ama kanamam yok düşük riskin var dedi dikkat et dedi kalçadan iğnem bitince tekrar kontrole gideceğim haftaya çarşamba . Bana dua eder misiniz lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…