- 2 Temmuz 2019
- 709
- 747
- 103
Ay kıyamam yaDün gece bana güncelleme geldi
Kumpir istedi canm eşimde dışardaydı adam bakmış acık bulamamış
Beni bi görseniz birine bi şey olmuş sanardınız 2 gözüm 2 çeşme ağladım iç çeke çeke ne kadar canm istediyse
Gercekten benimde öyleydi bu gün gidip yiyecemmAy kıyamam yaBenimde geçen canım zeytinyağlı sarma çekti. Kendim yapıcak veya birine yaptırcak herhangi bir zamanım yoktu o an yemezsem ölücek gibi hissediyordum bi şekilde bi ev yemekçisi bulup yedim
Kız patates haşlayıp yapsaydın ya kendin o kadar ağlayacağınaDün gece bana güncelleme geldi
Kumpir istedi canm eşimde dışardaydı adam bakmış acık bulamamış
Beni bi görseniz birine bi şey olmuş sanardınız 2 gözüm 2 çeşme ağladım iç çeke çeke ne kadar canm istediyse
Kar yağıyor ve soğuk eşim üşürsün dediBende yarın hastanedeyimhaberleşelimm güzel haberlerle
GünaydınGünaydın kızlarfolik asit kullanımınız nasıl ? Doktorum haftada 2 kere iç dedi bana. Bazıları her gün kullanıyormuş .
Canım hangi marka içiyorsunGünaydınher gün içiyorum ben
Folid plus sen peki belki seninkinin miligrami fazladır doktor o yüzden haftada iki tane iç demiştirCanım hangi marka içiyorsun
Teşekkür ederimCanım Belli saatlerim var benim günde 3 kez sabah 8 öğlen 14:50 akşam 22:50 vajinal alıyorum bende geçmiş olsun
MaşallahHerkese merhaba kesemizi gecen Çarşamba gördük 4+6 da bu Cuma da nasipse kalp atışını duyacağız. Dün ufak bir aksiyon yaşadık sabaha karşı kanamam olunca hastaneye gittik çok şükür sağlıklıyız büyümüşüz biraz.Ama kesenin yanında ufak bir kanama alanı var şimdilik evde yatış verdi. İş yapmak minimum mümkün olduğunca yat dinlen dedi doktorumuz.
Ultrasonda kalp atışı görürsün ve indirekt combs toksplazma gibi kan testleri bakılır. 4 tüp kan isterlerKızlar ben yarın ilk kez doktora gidicem 7+1 olacak. Devlet Hastanesi'nden randevu aldım. Gittiğim de benden kan falan alınacak mı? Test yapılacak mı? İlk muayenede neler yapılıyor
bence mucize bir ürün aşırı memnun kaldım hep nemliydi kuruma çatlama olmadı mememde hiç çıkarmadımKızlar ilk gebeliginizde yada cevrenizde gümüş kapak kullanıp memnun kalan var mı ? Benim göğüs ucu içe dönük hiç yok ve ilk gebeliğimde garmastan diye bı krem vermisti ama emzirme öncesi kesinlikle yıkamalı olanlardan bu aralar arastiyorum gümüş kapak çıktı karşıma memnun kalan var mı acaba ?
Gunaydin canim ben baktim 45bin dedilergünaydın güzel anneler, özel hastane dogum fiyat araştırması yapan var mı
aaa nerde hangi şehirdesin canımGunaydin canim ben baktim 45bin dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?