Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    9
Progestan kullanıyorum canım aynı senin gibi yaşıyorum o durumu fitil olarak kullanıyorum ağız yoluyla kullandım bittim resmen

Duyulabilir canım benimki görünüyor ama daha küçük ısı vermek istemiyorum biraz daha büyüsün dedi doktor ok dedim
Aman diyim kendine nazar etme maşallah de kiz ben bulantim yok diye sevinirken iki gun sonra bulanti kusma başladi
Ahahhaha haklısın valla canım akşam üstü mide yanması yaşadım ki uzun süreli açlığım vardı. Karnımı doyurunca geçti bir de maç izlerken o seste güzelce uyumuşum yeni uyandım
Bende öyleyim belirtim yok adet sonrası gibiyim inşallah hep böyle gider
Ayy inşallah gebelik o kadar değişken bir durum ki kestiremiyorum ama iyi geçen her günümüze şükür
Ayy kizlar eylül annelerinin cinsiyetleri belli olmaya başlamiş tabloya baktimda bizde o evreye geçebilsek bi an önce çok merak ediyorum
Az kaldı ya bir kaç haftaya grubumuzunda belli olur fetal dna yaptırmayı düşünüyorum erkenden öğrenmiş de olurum bakalım hayırlısı artık

Ben geçen gün odayı tanıyamadım aşırı etkiledi

Progestan kullanıyorum canım aynı senin gibi yaşıyorum o durumu fitil olarak kullanıyorum ağız yoluyla kullandım bittim resmen
Kızlar siz böyle deyince bende alttan kullandım ilk defa. Karnıma ağrı girdi böyle şeylerde oluyor mu

İyiyim canım 5+5 kese 6+3 kalp atışı sen nasılsın
Bende iyim allaha şükür. Yarin ultrason için hastaneye gidecektim. Hava yağmurlu karlı olacak. Belkide giderim bilmiyorum

Merhaba bu alttaki arkadaşın yazdığı bilgileri yazarsan eklerim. Hayırlı olsun.
Lioo
3.gebeliğim
4+4kese
6+6kalp
Sat: 9aralık
Tahmini doğum: 14.10.2025Eki Görüntüle 3549558

Onceki gebeligimde karnim kucucuktu benim birde rahatsiz edici yani normal kilo alma vs gibi degil

Çalıştığı için gelemiyor ama yarın 7 de randevum akşam o zaman gelicek hormonlardan dolayı galiba çok hassasım

Canım Belli saatlerim var benim günde 3 kez sabah 8 öğlen 14:50 akşam 22:50 vajinal alıyorum bende geçmiş olsun

Kızlar ilk gebeliginizde yada cevrenizde gümüş kapak kullanıp memnun kalan var mı ? Benim göğüs ucu içe dönük hiç yok ve ilk gebeliğimde garmastan diye bı krem vermisti ama emzirme öncesi kesinlikle yıkamalı olanlardan bu aralar arastiyorum gümüş kapak çıktı karşıma memnun kalan var mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…