Progestan kullanıyorum canım aynı senin gibi yaşıyorum o durumu fitil olarak kullanıyorum ağız yoluyla kullandım bittim resmenBen her gece yatmadan önce içiyorum acikcasi fitil olarak kullanınca aslında döküyor mu bilmiyorum ama daha fazla akıntılı kanama yaşayınca içiyorum doktorum ikiside ay i etkiyi veriyor kötü etmiyorsa iç dedi bende sadece içtikten on dk sonrası olmuyor uyutuyor sersemletiyor o kadar
Tatlım 5+1 kese görüldü ekler misinLioo
3.gebeliğim
4+4kese
6+6kalp
Sat: 9aralık
Tahmini doğum: 14.10.2025Eki Görüntüle 3549558
Listeyi ben yapmıyorum canım. Lioo diye etiket edebilirsin o ekler.Tatlım 5+1 kese görüldü ekler misin
Duyulabilir canım benimki görünüyor ama daha küçük ısı vermek istemiyorum biraz daha büyüsün dedi doktor ok dedimKızlar acil yorumlarınızı bekliyorum. Geçen hafta doktorum 1 hafta veya 10 gün sonra görüşelim demişti kalp atışı için. Ben bu hafta cuma günü gitmeyi düşünüyordum 6+6 da. Fakat cuma günü eşimle iş saatlerimiz çok çakışacak gibi duruyor cuma günü iptal oldu. Yarın müsaitliğimiz var 6+3 oluyor yarın da. Gitsek duyulabilir mi? Erken mi? Kararsız kaldım…
Ahahhaha haklısın valla canım akşam üstü mide yanması yaşadım ki uzun süreli açlığım vardı. Karnımı doyurunca geçti bir de maç izlerken o seste güzelce uyumuşum yeni uyandımAman diyim kendine nazar etme maşallah de kizben bulantim yok diye sevinirken iki gun sonra bulanti kusma başladi
Ayy inşallah gebelik o kadar değişken bir durum ki kestiremiyorum ama iyi geçen her günümüze şükürBende öyleyim belirtim yok adet sonrası gibiyim inşallah hep böyle gider
Az kaldı ya bir kaç haftaya grubumuzunda belli olur fetal dna yaptırmayı düşünüyorum erkenden öğrenmiş de olurum bakalım hayırlısı artıkAyy kizlar eylül annelerinin cinsiyetleri belli olmaya başlamiş tabloya baktimda bizde o evreye geçebilsek bi an önce çok merak ediyorum
Ben geçen gün odayı tanıyamadım aşırı etkilediBen her gece yatmadan önce içiyorum acikcasi fitil olarak kullanınca aslında döküyor mu bilmiyorum ama daha fazla akıntılı kanama yaşayınca içiyorum doktorum ikiside ay i etkiyi veriyor kötü etmiyorsa iç dedi bende sadece içtikten on dk sonrası olmuyor uyutuyor sersemletiyor o kadar
Kızlar siz böyle deyince bende alttan kullandım ilk defa. Karnıma ağrı girdi böyle şeylerde oluyor muProgestan kullanıyorum canım aynı senin gibi yaşıyorum o durumu fitil olarak kullanıyorum ağız yoluyla kullandım bittim resmen
Birde çok sık tuvalate gittiğim için vajen olarak kullandım yani fitili arıyorum on dk ya lavaboya gitme isteği geliyorBen geçen gün odayı tanıyamadım aşırı etkiledi
Bende iyim allaha şükür. Yarin ultrason için hastaneye gidecektim. Hava yağmurlu karlı olacak. Belkide giderim bilmiyorumİyiyim canım 5+5 kese 6+3 kalp atışı sen nasılsın
Mesajda yapıyorum. Evet az önce eşim yaptı.Biraz masaj yap karnına iyi gelebilir ya da eşin yatarken sırtına masaj yaparsa rahatlarsın
Merhaba bu alttaki arkadaşın yazdığı bilgileri yazarsan eklerim. Hayırlı olsun.Selam kızlarbende şuan 6+2’yim.
20 ekim 2025 doğum olacak tarih dedi doktor26 yaşındayım,ilk bebeğim.
Beni de tabloya ekler misiniz?
Dün kalp atışını gördük doktor kalbi atıyor dedi ama 2 hafta sonra duyabiliriz dedi
Mide bulantılarım çok fazla,hele sabahları bitik durumdayım. Hiç bişey yiyemiyorum sadece su ve buz. Çünkü midem de çok yanıyor kusturuyor.
Lioo
3.gebeliğim
4+4kese
6+6kalp
Sat: 9aralık
Tahmini doğum: 14.10.2025Eki Görüntüle 3549558
Onceki gebeligimde karnim kucucuktu benim birde rahatsiz edici yani normal kilo alma vs gibi degilBazı kişilerde çok göbek çıkıyor. Bir önce ki gebeliğimde 3 aylıkken sanki 6 aylık gibi göbeğim vardı. Şimdide epeyi çıktı göbeğim benim. Bebek hap kadar tabi de şişkinlik oluyor bazı kişilerde biz onlardanız demek ki
Çalıştığı için gelemiyor ama yarın 7 de randevum akşam o zaman gelicekGeliyo canım hatta bazen ben gelme.diyorum ama geliyo 3 cocuk olmasına rağmen adam sanki ilk cocuk okadar heycanlıama erkek mileti canım ya gelmemeleri de normal sonucta herseyi kendimiz de halede biliriz bide ilk cocuk olmayinca normal yani
Bende yarın hastanedeyimBende iyim allaha şükür. Yarin ultrason için hastaneye gidecektim. Hava yağmurlu karlı olacak. Belkide giderim bilmiyorum
Ay çok heyecanlıyımmmmmAyy kizlar eylül annelerinin cinsiyetleri belli olmaya başlamiş tabloya baktimda bizde o evreye geçebilsek bi an önce çok merak ediyorum
Canım Belli saatlerim var benim günde 3 kez sabah 8 öğlen 14:50 akşam 22:50 vajinal alıyorum bende geçmiş olsunKızlar siz progestan ilacını fitil olarak kullanıyorsanız kanamanız olunca mı yoksa her gün aynı saatte mi kullanıyorsunuz? Ben oral kullanıyordum doktoruma başımı döndürüyor dedim ve pembe kanamalarım başladı vajinal kullanalım dedi ama ben de sormayı unuttum siz biliyor musunuz?
6+2 yazabilirsin sonuçta daha kesin bir sonuç5 haftami 6+2 hangisini yazayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?