- 7 Şubat 2022
- 2.928
- 1.936
- 83
- 27
Ahh canm trabbim yardımcımız olsun benimkide 2 gündür iyice fazlalaştıKizlar bulantinin en pikindeyim diger gebeliklerimde de oldugu gibi 7. Hafta sonrasi ozellikle suya cok kusuyorm. Susuzlukta olenilrm icmek istiyorm ictgm gibi kusuyorm. Gunde tek ogune indim.onu da tutmaya calisiyorm. Fenalardayimmm
Evett çikmiyorda çıkıp rahatlasam sorunda etmicem. Karın üstü yatınca rahatlıyorum.Gaz çok yorucu bitmiyor asla
Biraz masaj yap karnına iyi gelebilir ya da eşin yatarken sırtına masaj yaparsa rahatlarsınEvett çikmiyorda çıkıp rahatlasam sorunda etmicem. Karın üstü yatınca rahatlıyorum.
Bende sabah buraya yazdım bulantım yok diye sanki şimdi biraz bulanıyor gibi insnaın kendine ettiği nazarı kimse etmiyorAman diyim kendine nazar etme maşallah de kizben bulantim yok diye sevinirken iki gun sonra bulanti kusma başladi
Bazı kişilerde çok göbek çıkıyor. Bir önce ki gebeliğimde 3 aylıkken sanki 6 aylık gibi göbeğim vardı. Şimdide epeyi çıktı göbeğim benim. Bebek hap kadar tabi de şişkinlik oluyor bazı kişilerde biz onlardanız demek kiBenim karnim asiri sisti sanki 7 aylik hamile gibiyim benim gibi olan var mi ya cok rahatsiz ediyor beni
Rica ederim geçmiş olsunTeşekkür ederim benim bir kere günde pek kanamam yok sadece bugün azcık pembe leke geldi o da influenza odum aşırı öksürükten bütün bedenim titriyor ondan oldu herhalde sağolun
Valla ya maşallah dediğimiz iki gün yaşamiyorBende sabah buraya yazdım bulantım yok diye sanki şimdi biraz bulanıyor gibi insnaın kendine ettiği nazarı kimse etmiyor
Bendede çok şiskinlik var zaten hafif gobüsluydum gebelikten öncede sanki şimdi taş var içimdeBazı kişilerde çok göbek çıkıyor. Bir önce ki gebeliğimde 3 aylıkken sanki 6 aylık gibi göbeğim vardı. Şimdide epeyi çıktı göbeğim benim. Bebek hap kadar tabi de şişkinlik oluyor bazı kişilerde biz onlardanız demek ki
Ya ben seviyorum ama hoşuma gidiyor benimBendede çok şiskinlik var zaten hafif gobüsluydum gebelikten öncede sanki şimdi taş var içimde
Benim doguma kadar boyle. Degismedi anlamadm ki. Bir de bebek var ona da bakmak lazm cok zorlaniyorm yaa. Senin nasil gecioAhh canm trabbim yardımcımız olsun benimkide 2 gündür iyice fazlalaştı
Bende seviyorum ama simdiden boyleyse 9.ayda yuvarlanirim herldeYa ben seviyorum ama hoşuma gidiyor benim
Aa çok zormuş yavBende seviyorum ama simdiden boyleyse 9.ayda yuvarlanirim herldeZaten 5.katta oturuyorz asansorde yok cikarken Nfesim kesiliyor
Benim ablaminda öyleydi herkes ikizmi diyorduAa çok zormuş yavama onun haricinde yinede keyifli tabi de 9. Ayı bilemiyorum bende hiç görmedim gmrümceminde göbeği çok fenaydı kendisi çok zayıftı ama içinde sanki 3 bebek var gibi göbeği vardı bazı kişilerin çok çıkıyor göbeği
Az önce geldim gene acilden bu sabah kırmızıya döndü seffafla karışık doktor diyor seninki içerde halay çekiyorBenim kanamalar full gaz devamher an elenebilirmişim gibi geliyor…
Evet kuzum normal dedi normalde kahverengiydi ama kıpkırmızı görünce panikledim koştur koştur gittimNormal diyor dimiama sürekli gelip duruyor insanı delirtir
Rica ederim, Anadolu sigorta doğum paketli eko network.Teşekkür ederim bilgi için hangi sigortaydı acaba sizin
Ben her gece yatmadan önce içiyorum acikcasi fitil olarak kullanınca aslında döküyor mu bilmiyorum ama daha fazla akıntılı kanama yaşayınca içiyorum doktorum ikiside ay i etkiyi veriyor kötü etmiyorsa iç dedi bende sadece içtikten on dk sonrası olmuyor uyutuyor sersemletiyor o kadarKızlar siz progestan ilacını fitil olarak kullanıyorsanız kanamanız olunca mı yoksa her gün aynı saatte mi kullanıyorsunuz? Ben oral kullanıyordum doktoruma başımı döndürüyor dedim ve pembe kanamalarım başladı vajinal kullanalım dedi ama ben de sormayı unuttum siz biliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?