Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    9
Valla buna da bir hurafe tablosu yapıp 2 ay sonra karşılaştırabiliriz

Bence de ben de gonal-f kullandım 1,5 sene biz zaten bence arşa çıkarttık o hormon seviyelerini ondan normal geliyor bize bu süreç. Ki hiç endişe etme eğer endişeleniyorsan her bebek farklı olduğu gibi farklı farklı belirtiler veriyor. En güzeli midenin bulanmaması her yeri yiyebilmen vs Ovitrelle bile beta hcg içeriyordu daha ne yapalım biz normal gayet

Bende ates yok sadece boğazım acıyor nefes alırken ya ama eşim ve oğlum daha ağır oldu onlarda ates oldu bende ilaç taraftarı değilim de boğazım fena oldu
Kızlar birde bu cinsiyet olayında hani Bi araştırma varya erkek spermler hızlı ve hemen cansizlasiyormus kız spermler yavaş ve bir kan gün canlı kalabiliyorumus hiç duydunuz u bu olayı benim bu duruma göre sanırım kız olur çünkü bir defa ilişki oldu ve gebe olduğumu öğrendim hiç beklemiyordum bakalım ne olur artık hayırlısı

Teşekkür ederim bilgi için hangi sigortaydı acaba sizin

Günde üç defa kullanıyorum saatlere çok dikkat etmiyorum vajinal olarak kullanıyorum doktor ilk verdiğinde kanamam yoktu önlem amaçlı vermişti günde iki defa kullanıyordum kanama olunca günde üç defa ya çıkardı

Benim Dr hasta olduğumda bol bol limonlu çay iç demişti

deadline canım kese ve kalp atışını gördünüz mü

D Dua ile canim kese kalp atışını gördünüz mü

deadline canım kese ve kalp atışını gördünüz mü
Evet canım keseyi gördük 5+0 da iki hafta önceydi yazdıysam da kaynamış arada biraz zor görüldü 6+2 ydi geçen hafta kesinleşti kese ama ama kalp atışı duyulmadı dediler bu çarşamba kalp atışı için tekrar gideceğim inşallah duyulur

Teşekkür ederim benim bir kere günde pek kanamam yok sadece bugün azcık pembe leke geldi o da influenza odum aşırı öksürükten bütün bedenim titriyor ondan oldu herhalde sağolun

5 haftami 6+2 hangisini yazayim

Kizlar bulantinin en pikindeyim diger gebeliklerimde de oldugu gibi 7. Hafta sonrasi ozellikle suya cok kusuyorm. Susuzlukta olenilrm icmek istiyorm ictgm gibi kusuyorm. Gunde tek ogune indim.onu da tutmaya calisiyorm. Fenalardayimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…