- 5 Şubat 2025
- 76
- 81
- 3
- 36
Valla buna da bir hurafe tablosu yapıp 2 ay sonra karşılaştırabilirizEvet kan idrar alacak tüm değerlere bakılacak
Aman idrara sıkışık ol benim gibi rezil olma 2 saat idrar vermek için uğraştım
Ben buna gerçekten inanmaya başladım
İlk hamileliğimde ay gibi parlıyordum yüzüm bebek poposu gibiydi pürüzsüz cinsiyet erkekti
Şu anda yüzümde bi ton sivilce var vucudumun her yeri sivilce oldu resmen bakalım bu ne cıkacak
Bence de ben de gonal-f kullandım 1,5 sene biz zaten bence arşa çıkarttık o hormon seviyelerini ondan normal geliyor bize bu süreç. Ki hiç endişe etme eğer endişeleniyorsan her bebek farklı olduğu gibi farklı farklı belirtiler veriyor. En güzeli midenin bulanmaması her yeri yiyebilmen vsBenim zaten herşey bi garip ilerliyor. Hala hiçbir belirtim yok. 1-2 kere midem bulandı yemek yaparken. Bir de göğüslerim hassaslaştı ama hergün değil, bazı geceler yatarken ağrıyor sağdan sola dönerken falan. Onun dışında bi aşermedir, kasık ağrımasıdır, yerleşme kanamasıdır ve hatta duygusal değişim bile yok. Ama ben bunu şeye bağlıyorum, tüp bebek tedavisi gördüğüm için aylardır hormon ilaçları iğneleri vs kullanıyorum. Vücut hormon değişikliğine alıştı bence:))
OLABİLRValla buna da bir hurafe tablosu yapıp 2 ay sonra karşılaştırabiliriz
Benim bebişi gordukten sonra istedi doktor bebegin kalp atisindan sonra istiyor zaten doktor canimKızlar ben yarın ilk kez doktora gidicem 7+1 olacak. Devlet Hastanesi'nden randevu aldım. Gittiğim de benden kan falan alınacak mı? Test yapılacak mı? İlk muayenede neler yapılıyor
Bende ates yok sadece boğazım acıyor nefes alırken ya ama eşim ve oğlum daha ağır oldu onlarda ates oldu bende ilaç taraftarı değilim de boğazım fena olduGeçmiş olsunBen de influenza oldum ama tamamen doğal yollarla iyileşmeye çalıştım hala deli gibi öksürüyorum iyileşmiş sayılmam sadece ateş olayını hallettik. Bence doktoruna sormalısın parol dışında hiçbir şey kullanamıyoruz bildiğim kadarıyla.
Benim 4-5 aylık hamile gibi karnımBenim karnim asiri sisti sanki 7 aylik hamile gibiyim benim gibi olan var mi ya cok rahatsiz ediyor beni
OLABİLRValla buna da bir hurafe tablosu yapıp 2 ay sonra karşılaştırabiliriz
Bende öyleyimm cnm şişkinlik varBenim karnim asiri sisti sanki 7 aylik hamile gibiyim benim gibi olan var mi ya cok rahatsiz ediyor beni
Evet canim normal.sıkma canını hamilelikte akıntı normalYok kaşintida yok idrarda yanmada ilk haftalarda yoktu simdi olunca acaba enfeksiyonmu dedim idrar testi temiz çikmişnorml dediyse o zmn gelebilir demkki
Teşekkür ederim bilgi için hangi sigortaydı acaba sizinMerhaba, evet doğum teminatlı. İlk ay hamile kalmama şartlı, 6 ay da kadın doğum için kullanılamıyor muayene hakları 4 buçuk aylık olana kadar bitmiş olacak o süre. Sonrasında daha çok muayeneye ihtiyaç olur dediler. Bu açıdan da çok faydalı görünüyor. 34 bin TL'ye yaptırmıştık 9 taksitle.
Günde üç defa kullanıyorum saatlere çok dikkat etmiyorum vajinal olarak kullanıyorum doktor ilk verdiğinde kanamam yoktu önlem amaçlı vermişti günde iki defa kullanıyordum kanama olunca günde üç defa ya çıkardıKızlar siz progestan ilacını fitil olarak kullanıyorsanız kanamanız olunca mı yoksa her gün aynı saatte mi kullanıyorsunuz? Ben oral kullanıyordum doktoruma başımı döndürüyor dedim ve pembe kanamalarım başladı vajinal kullanalım dedi ama ben de sormayı unuttum siz biliyor musunuz?
Benim Dr hasta olduğumda bol bol limonlu çay iç demişti26 aralık sat. 6.4 kese gorundu 7.3de kalp atışı geç girdim leke geldi benden doktorum şehir dışındaydı biraz stresli günler oldu ailece grip olduk üstüne boğazım ağrıyor majezik sprey sıksam zararlı mı kızlar
Bende hamileligimi öğrendiğimden beri gaz varBenim 4-5 aylık hamile gibi karnımve çok gaz doluyum ondan sanırım
Evet canım keseyi gördük 5+0 da iki hafta önceydi yazdıysam da kaynamış arada biraz zor görüldü 6+2 ydi geçen hafta kesinleşti kese ama ama kalp atışı duyulmadı dediler bu çarşamba kalp atışı için tekrar gideceğim inşallah duyulurdeadline canım kese ve kalp atışını gördünüz mü
Teşekkür ederim benim bir kere günde pek kanamam yok sadece bugün azcık pembe leke geldi o da influenza odum aşırı öksürükten bütün bedenim titriyor ondan oldu herhalde sağolunGünde üç defa kullanıyorum saatlere çok dikkat etmiyorum vajinal olarak kullanıyorum doktor ilk verdiğinde kanamam yoktu önlem amaçlı vermişti günde iki defa kullanıyordum kanama olunca günde üç defa ya çıkardı
5 haftami 6+2 hangisini yazayimEvet canım keseyi gördük 5+0 da iki hafta önceydi yazdıysam da kaynamış arada biraz zor görüldü 6+2 ydi geçen hafta kesinleşti kese ama ama kalp atışı duyulmadı dediler bu çarşamba kalp atışı için tekrar gideceğim inşallah duyulur
Gaz çok yorucu bitmiyor aslaBende hamileligimi öğrendiğimden beri gaz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?