Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    1
Ben beklediğim için 4 gün önce kan verdim, bhcg 35 çıktı. bugün son adetimden sonra 28. Gün, sabah bir karın ağrısı ve kahverengi akıntıyla uyandım allahım nasıl bir histi. Burayı okuyunca anladım gerçekten herkesin hikayesi ayrı bir kalp krizi yurtdışında olduğum için burada kan testi falan yapmıyorlar, eczaneden alınan testlere güveniyoruz orda çıktıysa vardır diyorlar. Randevu bile alamadım, bakalım ne zaman lutfedip ultrasona çağırırlar. Belki progesteron kullanmam gerekiyordur. Belki kan sulandırıcı.. neyse inşallah sizler gibi lekelenmedir sadece ve güzel haberlerle gelirim korkudan tekrar özel bir labda kan testi verdim inşallah yükselmiştir

Ay inşAllah yurt dışında epey kötü bu durum biz heran gidebiliriz heyecandan sabırsızız zaten orda dayanmak zor olur ama Rabbim gönlüne göre versin yüreğini ferah tut ve dua et ben de bekliyordum 27. Gün kan verdim 31 ile öğrendim

Merhaba kızlar bugün gittim 7+4 olmuş benimki maşallahh 1 ay sonra 10 mart gibi ikili taramaya gideceğim

Aynen oyle yerşeyin başı sağlık kilo verilir caninin istediğini ye şifa olsun yavrularımiza

Amin inşallah hayırlısıyla gelsinler bir de 35 düşük bir değer mi diye ayrı uykularım kaçmıştı siizinkini de duyduğuma sevindim ne güzel

Yani burnum kanasa uçağa binip Türkiyeye gelesim geliyor sağlık için. O kadar ki erişimimiz yok burda. Kendi kendimize yuvarlanıp gidiyoruz

Rica ederim, muhakkak alın Kesinlikle sağlıklı olduğunu bilsek daha konforlu bir yaşam süreceğiz böyle gerçekten çok karmaşık oluyor. Ne dizi ne film ne bir diyalog kurmak istemiyorum. Aklım sürekli acaba keseyi görecek miyiz, kalp atışını ne zaman duyacağız sorularıyla dolu birkaç haftaya rahatlamış oluruz allahın izniyle

Buarada ben çok fazla türkiyedeki uygulamalara erişemiyorum ama Dr. Banu Çiftçi bir app yapmış, bana oldukça detaylı bilgiler içeren güzel bir kaynak gibi geldi. İsterseniz onu da indirip okuyabilirsiniz

Buarada ben çok fazla türkiyedeki uygulamalara erişemiyorum ama Dr. Banu Çiftçi bir app yapmış, bana oldukça detaylı bilgiler içeren güzel bir kaynak gibi geldi. İsterseniz onu da indirip okuyabilirsiniz
Çok teşekkür ederim, onu da indirmiştim happy moms la beraber gerçekten çok güzel, faydalı yazıları var. siz nerede yaşıyordunuz yurt dışında?

Ben isveçteyim, happy moms’a da bakayım
Çok teşekkür ederim, onu da indirmiştim happy moms la beraber gerçekten çok güzel, faydalı yazıları var. siz nerede yaşıyordunuz yurt dışında?

Ay kıyamam gerçekten zormuş Allah kolaylık versin hayır canım ne zaman öğrendiğimize ve ilerlemesine bağlı yoksa düşü falan değil dün bi tanıdığım beli ağırıyo diye gitmiş 19 ile öğrenmiş miniminnakkk sağlıklı olsun diye dua etcez

Teşekkürler
b-hcg’den başka rutin hangi testlere bakıyorlar acaba kan verdiğinizde?
Gebelik testi pozitif çıktıktan sonra 48 saat arayla beta hcg bakıyorlar 2 kat artışı takip etmek için. Daha sonra beta hcg yükselmesine göre vajinal veya karından keseye bakıyorlar, biraz daha zaman geçtikten sonra ise kalp atışı için çağırıyorlar. İlerleyen dönemlerde de bazı tetkitler istiyorlar. Bunlar rutin gebelikte bakılan testler. IgG antikor, toksoplazma, vitaminler, kan grubu teyidi, idrar vs gibi. Hatırladıklarım bunlar şu an eğer başlamadıysanız folik asit başlayın

Kızlar kese boyu nerde yazıyo benim kağıtta hiç bişe yapmıyorum sanırım ya da ben anlayamadımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…