Canım yarın doktora git bence . Ya da acile de gidebilirsin. İğne ya da ilaç verebilirler .Canım çok sıkkın wc de zorlandım yine leke gördüm bu defa kıpkırmızı bu durumu yaşayan var mı ?
Ay maşallah darısı zamanı gelince başıma ve bekleyen herkeseDuyduk şukur kuzum 2 gun once duydum kalbininormal ilk haftalari ağrı da olur, halsizlik te olur ,kendini yormamaya çalış bol bol şu iç dinlen
Amin canim daha hamile oldugumu bilmiyodum istahim bir acıldı bir açildiAy maşallah darısı zamanı gelince başıma ve bekleyen herkeseAcayip bir iştah var bende dünyayı yemek istiyorum bu aralar, böyle giderse başina olarak noktaliycam süreci. Senin iştahın nasıl?
Yok vajinadan geldi kontrol ettimAcaba zorlamanın etkisi ile başka yerden mi geldi ki. Küçük küçük bende oldu hep ama kahverengi idi.
Kabızlık mı var canımCanım çok sıkkın wc de zorlandım yine leke gördüm bu defa kıpkırmızı bu durumu yaşayan var mı ?
Bu gece gidicem cnm progestan kullanıyorum kanamam yok ama içim rahat değilCanım yarın doktora git bence . Ya da acile de gidebilirsin. İğne ya da ilaç verebilirler .
Evet osmolak şurup verdi doktor ama faydası yokKabızlık mı var canım
Mümkünse kontrole git canım. Kırmızı olması sıkıntı olmasınEvet osmolak şurup verdi doktor ama faydası yok
Gidicem canımMümkünse kontrole git canım. Kırmızı olması sıkıntı olmasın
Tamam canım. Hayırlı haberlerin olur inşallah. Moralini bozma . İlk gebeliğimde bende de kanama olmuştu . Progestan kullandım . Şu an oğlum 5 yaşında.Bu gece gidicem cnm progestan kullanıyorum kanamam yok ama içim rahat değil
Amin canım teşekkür ederim.Tamam canım. Hayırlı haberlerin olur inşallah. Moralini bozma . İlk gebeliğimde bende de kanama olmuştu . Progestan kullandım . Şu an oğlum 5 yaşında.
Doktoruna danış canım mutlaka bana iğne verdi hemen o gece kalçadan vuruldum birde endol fitil WC’ye rahat çıkarsın.Canım çok sıkkın wc de zorlandım yine leke gördüm bu defa kıpkırmızı bu durumu yaşayan var mı ?
Hahaha yalnız değilsin merak etmeAmin canim daha hamile oldugumu bilmiyodum istahim bir acıldı bir açildiay yalniz degilmişim ya iştahliyim geceleri bile yemek yemeye uyaniyorum ye kizz bebişe şifa olsun kilolar verilir sorun kilo olsun
Amin canım teşekkür ederim.
7+6 günlük canım yatıyorum bende şuan sadece akıntıyla sarı leke geldi. İnşallah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alırız.Canım ne kadarlık ben yaşadım iki gün önce randevum vardı önceki gece kanamam oldu kıpkırmızı çamaşırım batmıştı ve her lavaboya gidince peçeteye geliyodu ped bile koymuştum muayene sırasında kese yok belki düşüyodur dedi bugün gittim hayret etti bildiğin kese pat diye çıktı kanama 1 buçuk gün sürdü bitti ve ilk muayeneydi 6 haftalık olması gerekirken 5+4 haftalık göründü bol bol dua et ve ben yattım iki gün boyunca
Bende çok yiyorum yaa sanki hiç doymuyorum gibi doyma hissini unuttum sürekli yiyorumHahaha yalnız değilsin merak etmeİşin kötüsü canımın ne çektiğini de bilmiyorum sanki önüme gelen her şeyi yiyebilirmişim gibi geliyor. Ayy sağlıklı bir gebelik geçirelim de kilo önemli değil dediğin gibi
Sen benden 2 hafta öndesin inşAllahh canım valla ben de yatıyorum hafif sancılarım oluyo ama kanamam durdu şükür doktor da olumsuz biley demedi şaşırdı keseyi görünce mutlu oldu düşmüştür diye düşündüm ama gayet güzel kese görünüyo dedi Allahım hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin bizlere herkese isteyen hakeden herkese7+6 günlük canım yatıyorum bende şuan sadece akıntıyla sarı leke geldi. İnşallah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alırız.
Amin canimSen benden 2 hafta öndesin inşAllahh canım valla ben de yatıyorum hafif sancılarım oluyo ama kanamam durdu şükür doktor da olumsuz biley demedi şaşırdı keseyi görünce mutlu oldu düşmüştür diye düşündüm ama gayet güzel kese görünüyo dedi Allahım hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin bizlere herkese isteyen hakeden herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?