- Emoji Skoru
- 2.175
- Puanlar
- 333
Hayırlı olsun benim de ikiz ama tedavi ile oldu. Yolk sac göründü kalbi duyamadık pts günü.geri görünüyorlardı 7 8 gün benim de. Sat lar da aynı hemen hemen 26 Aralık benim de. Doğal ikizlerde genelde biri sonradan çıkabiliyor ortayaKızlar merhabaaa. Sat 25 Aralık. Uygulamaya göre 7+1 ama ultrasona göre 6+2. Geç döllenme falandır diye buna çok takılmadım. Ama şöyle bir şey oldu, doktor 2 tane bir şey gördüğünü söyledi. 1 tanesi kese ve bebek eminim kalbi de atıyor dedi ama 2.başka bir kese mi yoksa yolk sac mı emin olamadım 2 hafta sonra bidaha gel dedi. Başına böyle bir şey gelmiş olan var mı ya? Sülalemizde hiç ikiz yok şok oldum ilk gebeliğim
Ne hissedeceğimi bilmiyorum açıkçası sadece çok heyecanlıyımHayırlı olsun benim de ikiz ama tedavi ile oldu. Yolk sac göründü kalbi duyamadık pts günü.geri görünüyorlardı 7 8 gün benim de. Sat lar da aynı hemen hemen 26 Aralık benim de. Doğal ikizlerde genelde biri sonradan çıkabiliyor ortayasağlıkla devam etsin Allah kavuştursun inşallah
Ben Aksaraydayim canım yeni geldik burayaAyy evet ya simdi benim kafam allak bullak oldu bugunki doktorda 5+2dedi ultrasona gore simdi hangisini esas alcm blmyrm sen hangi sehirdesin canim
Anladim kuzumBen Aksaraydayim canım yeni geldik buraya
Sen ne durumdasın canım kalp atışı duydun muCanımm gözünaydınn, biz seninle aynı gidiyoruz
Ya o kadar tatlı bir insansın ki Allah gönlüne göre versin cok tesekkur ederim tekrardan canimmmNe demek kuzum ya bu yuzden burdayiz yacok sevindim sakın bundan sonra moralini bozmak yok bebişler annelerinin mutsuz olduğunu hiseder kendine dikkat et canim benim Herşey çok guzel olucak Rabbimin iznile
Evet çok tatlı bu şekilde düşününce hissettiğimiz şeyler bebekten kaynaklı doğru söylüyorsunuzYada yerleşiyor yavaş yavaş ondan dolayı bi kıpırdama hissediyor olabilirim bağırsaklardan kaynaklı felan.Ama bebekmiş gibi hissettiriyor çok güzel
Benim de öyle bu seferKızlar karnım davul gibi şişiyor ilk hamileliğimde de bu sorun vardı… sizde de böyle mi? Ödem mi tutuyor vücudum acaba anlayamıyorum ya
Evet bugün duyduk 6+6daSen ne durumdasın canım kalp atışı duydun mu
Çok enteresan ya bol bol su içmek lazım o zaman biraz azalttım suyu bu sıralarEvet çok tatlı bu şekilde düşününce hissettiğimiz şeyler bebekten kaynaklı doğru söylüyorsunuz
Benim de öyle bu seferöncekinde son haftalarda böyle ödemliydim anca
Allah razi olsun canim Amin cumlemize inşallahYa o kadar tatlı bir insansın ki Allah gönlüne göre versin cok tesekkur ederim tekrardan canimmm
Ben o şekilde hamile olduğumu ögrendim normalde aşırı enerji dolu biriyim hic yorulmam Robot gibiyimKızlar 5+1 deyim az önce birden inanılmaz bir halsizlik bastı ilk defa hamileliği hissettim
Maşallah canim hayirli olsun stres yapma bebişler hiseder canım iyi duşun iyi olsunMerhabalar bende yeni öğrendim gebe olduğumu 6 + 5 günlük dedi dün doktor ama çok stresliyim ilk gebeliğim çok zordu
Ben de yarım saat önceye kadar öyleydim hamileliğimi Salı günü öğrendim hiçbir şeyim yoktu çok şükür ama birden inanılmaz bir ağırlık ve halsizlik çöktüBen o şekilde hamile olduğumu ögrendim normalde aşırı enerji dolu biriyim hic yorulmam Robot gibiyimama bir gun nasi halsizlik duştu uzerime,yorgunluk ve o gundur bu gundur 7+3 haftalık hamileyim
Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızMaşallah canim hayirli olsun stres yapma bebişler hiseder canım iyi duşun iyi olsunRabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah
Duyduk şukur kuzum 2 gun once duydum kalbiniBen de yarım saat önceye kadar öyleydim hamileliğimi Salı günü öğrendim hiçbir şeyim yoktu çok şükür ama birden inanılmaz bir ağırlık ve halsizlik çöktüSizin de çok yeniymişş kalp atışı duydunuz mu?
Acaba zorlamanın etkisi ile başka yerden mi geldi ki. Küçük küçük bende oldu hep ama kahverengi idi.Canım çok sıkkın wc de zorlandım yine leke gördüm bu defa kıpkırmızı bu durumu yaşayan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?