Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    1
Hayırlı olsun benim de ikiz ama tedavi ile oldu. Yolk sac göründü kalbi duyamadık pts günü.geri görünüyorlardı 7 8 gün benim de. Sat lar da aynı hemen hemen 26 Aralık benim de. Doğal ikizlerde genelde biri sonradan çıkabiliyor ortaya sağlıkla devam etsin Allah kavuştursun inşallah

Ne hissedeceğimi bilmiyorum açıkçası sadece çok heyecanlıyım Güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum bilmukabele, Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün mübarek kandil günü ne kadar bekleyen varsa sağlıkla kavuştursun inşallah

Kızlar karnım davul gibi şişiyor ilk hamileliğimde de bu sorun vardı… sizde de böyle mi? Ödem mi tutuyor vücudum acaba anlayamıyorum ya

Ne demek kuzum ya bu yuzden burdayiz ya cok sevindim sakın bundan sonra moralini bozmak yok bebişler annelerinin mutsuz olduğunu hiseder kendine dikkat et canim benim Herşey çok guzel olucak Rabbimin iznile
Ya o kadar tatlı bir insansın ki Allah gönlüne göre versin cok tesekkur ederim tekrardan canimmm

Yada yerleşiyor yavaş yavaş ondan dolayı bi kıpırdama hissediyor olabilirim bağırsaklardan kaynaklı felan. Ama bebekmiş gibi hissettiriyor çok güzel
Evet çok tatlı bu şekilde düşününce hissettiğimiz şeyler bebekten kaynaklı doğru söylüyorsunuz
Kızlar karnım davul gibi şişiyor ilk hamileliğimde de bu sorun vardı… sizde de böyle mi? Ödem mi tutuyor vücudum acaba anlayamıyorum ya
Benim de öyle bu sefer öncekinde son haftalarda böyle ödemliydim anca

Evet çok tatlı bu şekilde düşününce hissettiğimiz şeyler bebekten kaynaklı doğru söylüyorsunuz

Benim de öyle bu sefer öncekinde son haftalarda böyle ödemliydim anca
Çok enteresan ya bol bol su içmek lazım o zaman biraz azalttım suyu bu sıralar

Kızlar 5+1 deyim az önce birden inanılmaz bir halsizlik bastı ilk defa hamileliği hissettim
Ben o şekilde hamile olduğumu ögrendim normalde aşırı enerji dolu biriyim hic yorulmam Robot gibiyim ama bir gun nasi halsizlik duştu uzerime,yorgunluk ve o gundur bu gundur 7+3 haftalık hamileyim

Merhabalar bende yeni öğrendim gebe olduğumu 6 + 5 günlük dedi dün doktor ama çok stresliyim ilk gebeliğim çok zordu
Maşallah canim hayirli olsun stres yapma bebişler hiseder canım iyi duşun iyi olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah

Ben o şekilde hamile olduğumu ögrendim normalde aşırı enerji dolu biriyim hic yorulmam Robot gibiyim ama bir gun nasi halsizlik duştu uzerime,yorgunluk ve o gundur bu gundur 7+3 haftalık hamileyim
Ben de yarım saat önceye kadar öyleydim hamileliğimi Salı günü öğrendim hiçbir şeyim yoktu çok şükür ama birden inanılmaz bir ağırlık ve halsizlik çöktü Sizin de çok yeniymişş kalp atışı duydunuz mu?

Canım çok sıkkın wc de zorlandım yine leke gördüm bu defa kıpkırmızı bu durumu yaşayan var mı ?

Duyduk şukur kuzum 2 gun once duydum kalbini normal ilk haftalari ağrı da olur, halsizlik te olur ,kendini yormamaya çalış bol bol şu iç dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…