Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • Erkek

• İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    0
Merhaba canım benim, sen hamilemisin geçen gün değilim dedin saniyodum. Esinede söyledin degilmi hamile değilim diye ama kendi bedenimi tanıyorum hamileyim diyordun en son.
Merhaba canım benim ben test yapmıştım ama negatif çıkmıştı. Negatif çıkmasına rağmen doğru hatırlıyorsun ben hamile olduğuma emin idim.
Eşim ben hamile olabilirim diyince keyfi kaçmıltı. Test yaptım hamile değilim dedim yine bozuldu doktora gittim hamileyim dedim yine bozuldu. Kimse yanlış anlamasın 3 ufak çocuğumuz var 4 ile çok zor olacak. Eşimde onun korkusunu yaşıyor. Bu yüzden duyguları karışık. Ne hissedeceğini bilmiyor.

ben tr deyim benim doktorum da beta yapma adetten bir hafta sonra gel dedi ki özel hastaneye gidiyorum ben

Doktor neden memeyi kes dedi acaba? Hamileyken de emzirilebilir aslında veya yalnız gece emmesi yapabilir bence iyice bir araştırın derim
Karnındaki bebek de senden bütün gerekli vitaminleri alıyor sen emzirdiğin zaman daha fazla senden vitamin alınıyor bu anne sağlığı için önemli yoksa hamile iken emzirebiliyorsun.

Dikkat edicem. Ama bana yapışık halde. Dr memeyi kes dedi onuda azalttım ama sürekli yakama yapışıyor emmek için.
Senin ki ne kadar canım. Benim ki 1 yaş 3 bucuk aylık. Benim memeden kesmem gerekiyor. Benim ki biberonuda bırakmıştı.

Hayırlı sabahlar kızlar :)
Bugün hastaneye gidicem daha bugün 4+4 oluyor büyük ihtimalle kan veririm değil mi kese falan gözükmez çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…