dunyamsi Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Ocak 2025 9 3 1 27 Dün 21:11 Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo #41 babydogan .!.: Ben kullanıyorum başla bence hemen Genişletmek için tıkla... Hangisini kullaniyosun doktor tavsiyesi olarak mi aldın ben Solgar folat olanı almayi düşünüyorum ama bilemedim
babydogan .!.: Ben kullanıyorum başla bence hemen Genişletmek için tıkla... Hangisini kullaniyosun doktor tavsiyesi olarak mi aldın ben Solgar folat olanı almayi düşünüyorum ama bilemedim
H haziran cicegim Üye Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2023 820 368 23 31 Dün 21:58 Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo #42 babydogan .!.: Bende aynı biliyor musunuz 14 şubat 2024 de hamile olduğumu öğrenmiş 5 martta düşük yapmıştım ya ilk gebeliğim Di şimdi eşimle 8 haftalık oluncaya kadar kimseye söylememekarari aldık kendi anneme bile söylemedim Genişletmek için tıkla... Hatırlıyorum sizi aynı gruptaydık ☺ çok iyi yapmışsınız ben dayanamayıp söyledim yine
babydogan .!.: Bende aynı biliyor musunuz 14 şubat 2024 de hamile olduğumu öğrenmiş 5 martta düşük yapmıştım ya ilk gebeliğim Di şimdi eşimle 8 haftalık oluncaya kadar kimseye söylememekarari aldık kendi anneme bile söylemedim Genişletmek için tıkla... Hatırlıyorum sizi aynı gruptaydık ☺ çok iyi yapmışsınız ben dayanamayıp söyledim yine