Buraya kaydolmak için ekstra bı şey yapmama gerek var mı acaba yeni üyelik oluşturdum bilmiyorum nasıl kullanicagimi
27 yaşındayım sat 23 Aralık tahmini doğum 29.09.25Merhaba çok tebrik ederim. Saglikla ilerler inşallah.
Yukarda dedigim gibi. Kaç yaşındasın son adet tarihi. Kese gordugun hafta. Tahmini doğum tarihi. Canim yukarda yazılanlar var ya tablo başında. Onları söylersen ben ekleyebilirim seni
Merhaba çok tebrik ederim. Saglikla ilerler inşallah.
Yukarda dedigim gibi. Kaç yaşındasın son adet tarihi. Kese gordugun hafta. Tahmini doğum tarihi. Canim yukarda yazılanlar var ya tablo başında. Onları söylersen ben ekleyebilirim seni
Tabi ki kan pıhtılaşması sorun oluyor en kısa zamanda doktorunuza gidip durumu anlatın kan sulandırıcı başlatması lazım bana başlatıldı şu an benim de iki kaybım varBu kan pıhtılaşmasıyla ilgili bisey ler hatırlıyorum bende yüksek çıkmış iğne simi vardı onun sorun olur mu
Günde 1 defa mı yapıyosunuz iğneyiTabi ki kan pıhtılaşması sorun oluyor en kısa zamanda doktorunuza gidip durumu anlatın kan sulandırıcı başlatması lazım bana başlatıldı şu an benim de iki kaybım var
Evet günde bir defa iğne ve coraspin hapGünde 1 defa mı yapıyosunuz iğneyi
Hangi genlerinizde sıkıntı var biliyo musunuz peki benim paı homozigotEvet günde bir defa iğne ve coraspin hap
Benim mthfr heterezigot tam pıhtılaşma bile yok yine de başlattı doktorumHangi genlerinizde sıkıntı var biliyo musunuz peki benim paı homozigot
Anladım çok teşekkür ederimBenim mthfr heterezigot tam pıhtılaşma bile yok yine de başlattı doktorum
Siz kullanıyor musunuz iğne ve coraspinAnladım çok teşekkür ederim
Ben geçen yıl bu vakitler hamileydim bebeğimi kaybettim şimdi tekrar hamileyim demeye bile korkuyorum elimde iğne vardı kendim başladım yarın doktora gidicez sadece kan verdikSiz kullanıyor musunuz iğne ve coraspin
Ben de hemen hemen bir yıl olacak kürtaj olalı ondan önce de bir kaybım vardı hamile olduğumu öğrenir öğrenmez başladım inşallah bu sefer sağlıcakla alırız kucağımıza ben bugün genel kanlarımı verdim kese için de haftaya gideceğimBen geçen yıl bu vakitler hamileydim bebeğimi kaybettim şimdi tekrar hamileyim demeye bile korkuyorum elimde iğne vardı kendim başladım yarın doktora gidicez sadece kan verdik
Çok geçmiş olsun gerçekten üzücü bir durum maalesef .benim yarın keseyi görmem gerekiyor normal şartlarda ama nasip tabiBen de hemen hemen bir yıl olacak kürtaj olalı ondan önce de bir kaybım vardı hamile olduğumu öğrenir öğrenmez başladım inşallah bu sefer sağlıcakla alırız kucağımıza ben bugün genel kanlarımı verdim kese için de haftaya gideceğim
Bende aynı biliyor musunuz 14 şubat 2024 de hamile olduğumu öğrenmiş 5 martta düşük yapmıştım ya ilk gebeliğim Di şimdi eşimle 8 haftalık oluncaya kadar kimseye söylememekarari aldık kendi anneme bile söylemedimBen geçen yıl bu vakitler hamileydim bebeğimi kaybettim şimdi tekrar hamileyim demeye bile korkuyorum elimde iğne vardı kendim başladım yarın doktora gidicez sadece kan verdik
Bende aynı biliyor musunuz 14 şubat 2024 de hamile olduğumu öğrenmiş 5 martta düşük yapmıştım ya ilk gebeliğim Di şimdi eşimle 8 haftalık oluncaya kadar kimseye söylememekarari aldık kendi anneme bile söylemedimBen geçen yıl bu vakitler hamileydim bebeğimi kaybettim şimdi tekrar hamileyim demeye bile korkuyorum elimde iğne vardı kendim başladım yarın doktora gidicez sadece kan verdik
Ben geçen yıl bu vakitler hamileydim bebeğimi kaybettim şimdi tekrar hamileyim demeye bile korkuyorum elimde iğne vardı kendim başladım yarın doktora gidicez sadece kan verdik
Bende aynı biliyor musunuz 14 şubat 2024 de hamile olduğumu öğrenmiş 5 martta düşük yapmıştım ya ilk gebeliğim Di şimdi eşimle 8 haftalık oluncaya kadar kimseye söylememekarari aldık kendi anneme bile söylemedim
Ben geçen yıl bu vakitler hamileydim bebeğimi kaybettim şimdi tekrar hamileyim demeye bile korkuyorum elimde iğne vardı kendim başladım yarın doktora gidicez
Ben kullanıyorum başla bence hemenKizlar folik asit yada folat kullanıyor musunuz benim 15 gün sonra randevum eczaneden alsam mı doktora muayeneyimi beklesem kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?