cca123 Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Ekim 2024 45 7 1 32 Bugün 00:48 Konu Sahibi Konu Sahibi AlyaOA #121 tupbebeksurecim0 .!.: Yani yapabilir de ama sende yorulursun her zaman git gel ya evden biri yapsın o saatlerde evde olacak hep yada sen yapmalısın. Genişletmek için tıkla... Anladım çok teşekkür ederim eşimin yapması daha iyi olur belki
tupbebeksurecim0 .!.: Yani yapabilir de ama sende yorulursun her zaman git gel ya evden biri yapsın o saatlerde evde olacak hep yada sen yapmalısın. Genişletmek için tıkla... Anladım çok teşekkür ederim eşimin yapması daha iyi olur belki
A AlyaOA Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2025 54 33 3 30 Bugün 00:51 Konu Sahibi Konu Sahibi AlyaOA #122 cca123 .!.: Anladım bakalım alısacagım heralde zamanla eşimin yapması daha iyi dediğin gibi canım Genişletmek için tıkla... Merak etme canım kendini de kasma acıtmıyor hemşire öğretiyor zaten sana sen de eşine öğretirsin çok basit bir şey
cca123 .!.: Anladım bakalım alısacagım heralde zamanla eşimin yapması daha iyi dediğin gibi canım Genişletmek için tıkla... Merak etme canım kendini de kasma acıtmıyor hemşire öğretiyor zaten sana sen de eşine öğretirsin çok basit bir şey
R Rabia4158 Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2024 20 7 1 36 Bugün 02:08 Konu Sahibi Konu Sahibi AlyaOA #123 ayse3555 .!.: Benim ilk denemem olacak ayın 13 ünde yumurtalarim topladı 2 ay bekleriz dediler transfer için Genişletmek için tıkla... Transfer için okadar bekleniyormu benimde ilk deneme sabah kontrolüm var cuma 2t ocak yumurta toplanıcak galiba güzellikler kolaylıkla hayır ile gelsin inşallah tüm isteyenlere
ayse3555 .!.: Benim ilk denemem olacak ayın 13 ünde yumurtalarim topladı 2 ay bekleriz dediler transfer için Genişletmek için tıkla... Transfer için okadar bekleniyormu benimde ilk deneme sabah kontrolüm var cuma 2t ocak yumurta toplanıcak galiba güzellikler kolaylıkla hayır ile gelsin inşallah tüm isteyenlere
R Rabia4158 Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2024 20 7 1 36 Bugün 02:13 Konu Sahibi Konu Sahibi AlyaOA #124 orkidee123 .!.: Tüpleriniz tıkalı mıydı peki Genişletmek için tıkla... Evet sağ tüpüm tıkalı